Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 370 of 903 FirstFirst ... 270 320 360 368 369 370 371 372 380 420 470 870 ... LastLast
Results 7,381 to 7,400 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #7381 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu am intalnit niciodata un serviciu care sa refuze plata din PayPal, indiferent daca e balance sau nu... teoretic sellerul nici nu stie daca e vorba de card sau balance. Dar daca cdkeys refuza treaba asta, nu-i bai... ca sunt tone de alternative. Vezi si tu pe http://www.consolegames.ro/forum/f10...live-uk-si-us/ - macar aici vorbesti direct cu RobertDinu in caz ca apare vreo problema.

2. #7382 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    A mers pana la urma pe cdkeys. A trebuit sa-mi maresc limitele pe card.

3. #7383 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Ma jucam acuma Call Of Duty Ghost si cand mi-am scos castile din urechi am auzit cooleru ca baga ca nebunu si era si calda consola

Sa fie de la caldura care e in camera?

4. #7384 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca e foarte cald (in camera), conteaza si asta.

5. #7385 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by em1n3m16 View Post
    a fi sau a nu fi: iata-ntrebarea
    mai nobil e sa-nduri in cuget

6. #7386 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by em1n3m16 View Post
    Ma jucam acuma Call Of Duty Ghost si cand mi-am scos castile din urechi am auzit cooleru ca baga ca nebunu si era si calda consola

Asa e si la mine stai liniștit, sa vezi ce fel face dupa niște partide in KZ SF, este destul de caldă dar asta este, atâta timp cat nu se face ledul acela roșu înseamnă ca este totul in regula.Ea ajunge la niște turații destul de mari in funcție de joc si asa rămâne, iar daca iesi din aplicatie in cca. 3 minute ar trebui sa înceteze viteza coolerului.

7. #7387 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Asa e si la mine stai liniștit, sa vezi ce fel face dupa niște partide in KZ SF, este destul de caldă dar asta este, atâta timp cat nu se face ledul acela roșu înseamnă ca este totul in regula.Ea ajunge la niște turații destul de mari in funcție de joc si asa rămâne, iar daca iesi din aplicatie in cca. 3 minute ar trebui sa înceteze viteza coolerului.
    Ms de raspuns deci te avertizeaza cand ceva nu e inregula cand e prea mare temperatura in ea

a fi sau a nu fi: iata-ntrebarea
    mai nobil e sa-nduri in cuget
    frate stiu pe caldura aste e foarte buna da mai lasa berea frate ca o iei pe aratura

8. #7388 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai dati si voi drumul la AC... Nu fiti zgarciti

9. #7389 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Mi am facut un cont de uk pe ps4.Am dat acolo la 14 days free trial ps+ si mi a cerut datele cardului.
    Si acum la billing information scrie:"Enter the billing addres that is on file with your credit card company"
    Trebuie sa bag adresa mea pe care e facut cardul, sau adresa de uk pe care am facut contul de psn?

10. #7390 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Adresa de UK.

11. #7391 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Ms.. a mers

12. #7392 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am un cont de PSN pe UK. Contul e facut pe o adresa de mail pe care nu am utilizat-o de vreo 2 ani. Azi am incercat sa o accesez de vreo 15 ori, dar imi dadea eroare de fiecare data. Nu stiu daca e din cauza faptului ca nu mai tin foarte bine minte parola, sau pur si simplu mi-au inchis aia de la Yahoo contul fiindca nu l-am folosit atata timp.
    In orice caz, stiu parola de la contul de PSN, nu asta e problema. Intrebarea mea e daca exista vreo posibilitate ca in caz de ceva ( vezi evenimentul din 2011, cand PSN a fost down vreo doua luni ) sa primesc un mail de la Sony pe adresa de mail pentru o schimbare de parola, ceva legat de securitate etc. si sa nu mai pot folosi contul de PSN pana nu intru pe mail sa confirm.

13. #7393 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Intrebarea mea e daca exista vreo posibilitate ca in caz de ceva ( vezi evenimentul din 2011, cand PSN a fost down vreo doua luni ) sa primesc un mail de la Sony pe adresa de mail pentru o schimbare de parola, ceva legat de securitate etc. si sa nu mai pot folosi contul de PSN pana nu intru pe mail sa confirm.
    Nu este exclus asa ceva. Cel mai bine ar fi sa schimbi de pe acum e-mailul asociat contului de PSN, avand in vedere ca stii parola de logare.

14. #7394 SP
    Junior Member lucamadalin's Avatar
    Eu am cont PSN UK, cu doua jocuri downloadate de pe server (GTA 5 si FIFA 14). O sa pot folosi acelasi cont si pe PS4? Este vreo optiune sa pot juca acele jocuri si pe PS4? Sau macar sa-mi dea upgrade la jocuri pentru o suma mai mica decat e jocul in magazin? Sau e ca si cum am platit aiurea acele 2 jocuri si le pot juca doar pe PS3? E ca si cum ar trebui sa stau in casa cu 2 console ca sa pot juca si GTA... Astept niste pareri de la voi! Va multumesc

15. #7395 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Le poti juca doar pe PS3, pentru a juca Fifa 14 pe PS4 vei fi nevoit sa il cumperi din nou, cat despre GTA V tot asa numai ca inca nu este anuntata vreo versiune pentru PS4.

16. #7396 SP
    O mare prostie. Dar contul de PSN il pot folosi? Sau trebuie sa-mi fac altul?

17. #7397 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La FIFA 14, ştiam că pt. cei care au cumpărat pe PS3 pot plăti 10£ şi îl pot downloada pe PS4. Intra pe psn store de pe PS4 şi vezi poate ai vreo opţiune pt. upgrade, se pare că era o promotie cu termen limita.

18. #7398 SP
    Member Kupy's Avatar
    Upgrade - urile jocurilor de la ps3 la ps4 au fost doar pana în martie.

19. #7399 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by lucamadalin View Post
    O mare prostie. Dar contul de PSN il pot folosi? Sau trebuie sa-mi fac altul?
    Contul merge folosit. Jocurile nu, sunt pe o alta platforma..

20. #7400 SP
    E frustrant ca trebuie sa cumperi acelasi joc de 2 ori (FIFA 14) ca sa il poti juca si pe PS4. Cu varianta de PS3 nu am ce face, nici macar sa o vand sau sa o dau altuia, pentru ca e downloadata pe contul meu de PSN pe care as vrea sa il folosesc si pe PS4. Aceeasi situatie si cu GTA5. Ca sa mai pot jucam GTA5 trebuie sa-mi pastrez si PS3-ul. E aiurea rau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.