Am o întrebare: am luat diablo 3 digital si imi apar 2 versiuni, una de 20 GB și alta de 40 Gb. Pe care o downloadez? Bănuiesc ca pe cea de 40?
Am o întrebare: am luat diablo 3 digital si imi apar 2 versiuni, una de 20 GB și alta de 40 Gb. Pe care o downloadez? Bănuiesc ca pe cea de 40?
asa este,dar totusi am de gand sa strang jocuri 7 ani sau cat dureaza pana la ps5 sau coishpe sau cum se cheama,daca o luam matematic pe 1 tb poti sa pui 40-50 de jocuri,pe ps3 am cumparat mai multe,sper si pe 4 la fel,ma gandeam sa le strang pe hdd-uri externe
sau ceva de genul,in sensul acesta era intrebarea mea.
seara buna
Pai nu e musai sa le ai toate download-ate pe Hdd intern tot timpul. Un joc ce odată l-ai cumpărat îți rămâne legat de cont pe viață. Așa download-ezi doar jocurile care le vrei, când termini si vrei altu il dai jos si pe ala si ștergi unu ce nu-l mai joci. Repeți forever. In plus pui un Hdd intern de maxim 2.5TB si aia e. Pe Hdd extern nu poți pune jocuri, doar pe XBOX ONE, insa acolo nu poți schimba Hdd intern si tot asa mai departe.
Nu stiu ce-o fiLa mine face asa de cand o am (3-4 luni). Pana nu crapa, nu am motiv de garantie...nu?
In legatura cu eroarea nw-31247-7...routerul era de vina(Era un asus .... am trecu la tp-link)
@Dant3, o sa incerc sa fac rost de un hdd, sunt curios daca face la fel si cu asta schimbat. Bazaitul ala nu se aude de la unitatea optica in niciun caz.
Si eu o sa fac in curand un upgrade, vreau un hdd mai mare, btw ce imi recomandati? Se poate muta postarea mea pe alt topic, sa nu plictisim lumea aici![]()
Hard disk notebook Seagate Laptop SSHD 1TB 5400RPM 64MB SATA-III - PC Garage
Asta-i bun?Ca vreau si eu sa fac upgrade, deja mai am 270 GB liberi...
Bookmarks