Te ajutam eu azi dupa cum am spus in pm. Dar daca tot sunt trezit hai sa iti raspundDa, e bun
Te ajutam eu azi dupa cum am spus in pm. Dar daca tot sunt trezit hai sa iti raspundDa, e bun
Mai bine iti faceai cont pe Ro si cumparai plus de pe storeul nostru, acum ca il avem. Inteleg sa mergi pe cont si plus de US vs EU. Dar daca optezi pentru EU, la un cont nou eu as merge pe Romania si nu pe UK. 224 de lei este plusul pe un an la noi pe store vs. 190-200 pe UK.
Amazon.com nu trimite in Romania produse electronice.Sunt cazuri in care anumiti 3rd party selleri sa faca acest lucru.Ca sa iesi cat mai ieftin ia legatura cu adidasi.us Ei se ocupa cu transport in tara si nu au comisioane.Platesti doar transportul.Da, produsul trebuie sa fie achitat prealabil, fiindca se va cumpara cu acei bani.Firma personal il recomand!!!
Daca cumperi din SUA consola nu vei avea garantie, si trebuie sa creezi cont US pentru a beneficia de acele 2 jocuri gratis.
Mi s-a intamplat ieri o chestie interesanta:
Am cont de UK si tin minte ca nu puteam cumpara nimic cu un card bancar romanesc, ieri de curiozitate am incercat sa cumpar ceva si a mers.
Mi-am luat vreo 3 jocuri de Vita si unul de PS4, puteti incerca si voi.
Nu stiu care e explicatia dar pe un cont UK acum merg si cardurile bancare romanesti.
Bine de stiut
Cam cate console s-au vandut in Romania ? In Franta tocmai au trecut pragul de 1 milion.......
Mie tot timpul mi s-a parut ca e mai ieftin sa cumperi coduri valorice de pe cdkeys.com sau altele asemanatoare decat sa platesti direct cu cardul.
Cred ca vom avea partea de o surpriza, mai ales ca a avut si are ceva probleme, măcar atât sa facă și ei.
Nu este nici o surpriză, dacă citeşti bine, se vede clar că fac reclamă la modul co-op din joc, la care îţi trebuie plus.
Sa faci cadou. Din ce am inteles store-ul este momentan in beta. Cred ca o data cu lansarea oficiala o sa apara
care se duce luni sa isi ia editia speciala de ps 4?
Bafta, eu nu mai am cum sa ajung, sper sa apuce un coleg de forum, in felul asta facem o vizita acum in pragul sărbătorilor![]()
Sper sa ajung si eu.
Bani pt. consola am si imi doresc sa fiu unul dintre norocosi, dar ramane de vazut.
Mult noroc restului participantilor.
PS: Daca apuc sa o cumpar nu o vei revinde.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks