12 Month Xbox Live, Xbox Gift Cards, Dying Light PC, The Sims 4 PC, Fifa 15 PC, Steam Keys, Cheap CD Keys, low prices from cdkeys.com de aici mi-am luat si eu si majoritatea
12 Month Xbox Live, Xbox Gift Cards, Dying Light PC, The Sims 4 PC, Fifa 15 PC, Steam Keys, Cheap CD Keys, low prices from cdkeys.com de aici mi-am luat si eu si majoritatea
Merge cu PayPal. Mai ai si magazinul din bannerul de langa sigla ConsoleGames de sus de tot.![]()
Acum am vazut ca cel dat de colegu de mai devreme e doar pentru ussau nu am gasit eu si pt uk? :/ ...
http://www.cdkeys.com/playstation-ne...y-subscription
Uite aici de UK.
Azi mi-am deschis si eu consola si imi da eroarea asta CE-34861-2 de nu ma pot conecta la PSN ... stie careva de ce? :/
Nu am maoi intrat pe ps4 de vreo saptamna 2 ..ssi cand vroiam si eu sa intru putin sa ma relaxez ceva ... vad ca e offe un semn
Stiti cum pot face remote play de pe samsung s4/tab 4 cu ps4? Si daca as reusi sa fac sa mearga controlleru trebuie sa fie pe linie cu ps4 sau pot sta in alta camera?
poate vreti sa dati o tura de... probabil NBA Live sau ceva asemanator... cu snoop?
Introducing PlayStation HEROES: Play Games with Celebrities, Benefit the World’s Great Causes – PlayStation.Blog
vineri 13 februarie a fost un eveniment Sony la care au participat doar cei care au avut invitatie speciala primita de la Sony. asta s-a intamplat
Remember that PlayStation Event Initiative? Here’s What it Turned Out to Be | Hardcore Gamer
Si avem inca un Definitive Edition, de data asta Darksiders 2. Ar fi fost mai interesant daca l-ar fi inclus si pe primul
Darksiders 2: Definitive Edition Confirmed for PS4 - GameSpot
Bookmarks