Posteaza pe bazar și cine își dorește un PS3 te căuta acolo, aici majoritatea au PS4.
Știți ce ma sugeti de **** cu forumu vostru de 2 lei sunt satul am vrut sa fiu cu obraz și am tot înghițit!
---------- Post added 10-09-2015 at 16:22 ----------
M.am carat de pe forumul asta de 2 lei
---------- Post added 10-09-2015 at 16:23 ----------
Ma rog vad ca exagerați și nu înghițiți pe cnv nou
Mai inghite-o si pe a mea, daca tot zici ca ai inghitit atatea, si du-te cu Dumnezeu inainte.
Să mai aștepți ajutor acum...Btw dacă tot ai dorințe de acest gen, ar trebui să îți rupi două coaste, apoi poți și singur, cică ar fi reușit Marilyn Manson.
ON: o întrebare pt cei care au cumpărat ediția limitată MGS, acel bundle roșu, care este date code-ul consolei? Nu ma refer la seria CUHMulțumesc anticipat
OMeGe , am devenit forum de 2 lei doar pt ca n-a reusit sa-si vanda ps3-ul prin insistente de tip babuin..![]()
Surprize, surprize
- The Pan European Game Information Board has rated Ape Escape 2, Dark Cloud 2 (Dark Chronicle) and Twisted Metal: Black for PlayStation 4
Pt. iubitorii de fotbal.
http://blog.eu.playstation.com/2015/...adbpr=36969785
nici sinistratii arabi nu ne vor
---------- Post added 14-09-2015 at 18:26 ----------
voua va merge storeul psn ?!
mie imi arata meniurile pe lateral dar nu apare nimic in dreapta..
---------- Post added 14-09-2015 at 18:27 ----------
L.E.
i-am dat un restore la licente si vad ca si-a revenit..
Nu stiu daca ati vazut asta: PlayStation 4 CUH-1200 'C-Chassis' review • Eurogamer.net. Se pare ca modelul CUH-1200 e mult mai silent (in special in full load), consuma mai putin... dar are dezavantajul ca se incalzeste un pic mai mult.
Nu asta au urmărit
Is an upgrade from a launch unit justifiable here? We would suggest no; the C-Chassis is a clear advance in the PS4's design, but at the console's circa £260 price-point it makes more sense to hang tight for a more radical revision down the line. But for those making a first investment on a PS4 soon, the CUH-1200 is without doubt the one to buy.
Dimineață la 10, ora noastră
Watch the SCE Japan 2015 press conference here
Bookmarks