Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 299 of 903 FirstFirst ... 199 249 289 297 298 299 300 301 309 349 399 799 ... LastLast
Results 5,961 to 5,980 of 18058

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #5961 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    oare o sa fie de cumparat din ro skinu-uri de ps4 ?

2. #5962 SP
    Member flightcrank's Avatar
    mi ar place sa scoata astia carcase din alea lucioase in mai multe culori,ca sa le putem schimba

3. #5963 SP
    carcase adica skinuri , nu ? sunt slickwraps. Sony Playstation 4 Skins . is multe culori

4. #5964 SP
    Member flightcrank's Avatar
    nu man,ma refer la partea aceea unde este hardul,bucata de plastic care iese.Nu cred ca ar arata asa de bine live ,skinurile alea.

5. #5965 SP
    aa . In fine ,trebuie sa incerc si pe asta . Imi iau skin alb sau albastru

---------- Post added 16-01-2014 at 23:24 ----------

As vrea sa stiu daca veti mai avea consola in stoc dupa data de 29 ianuarie.

Va multumesc!

Buna ziua,

Desigur ca o vom avea, nu stiu exact data cand se va regasi in stoc pentru ca acesta este limitat in raport cu cerea.

Multumim,
    Echipa Altex

Desigur ca vom avea insa nu vom avea . bine ba

6. #5966 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Epic Parca vad ca tot de la amazon le vor aduce cum au facut cu X1
    Pe zi ce trece ma bucur ca am luato de la unguri , putin mai scumpa dar macar nu trebuie sa suport batjocura magazinelor din Romania.

7. #5967 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Din comentariile celor de la Altex reiese ca precomenzile se vor livra saptamana viitoare.
    Asa sa fie.

8. #5968 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu sper sa nu patesc ca si cu controllerul de 360 , in decembrie nu gaseai nimic in magazine..

9. #5969 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Ma tot gandesc si eu sa las XBOX-ul 360 pentru un PS4 si am unele intrebari:
    1. Daca imi fac cont cu PS+ pe UK (am inteles ca sunt jocuri mai bune gratis aici), pot cumpara jocuri de pe US (unde sunt mai ieftine) si sa le joc pe profilul cu PS+ pe UK?
    2. Nu se pot cumpara jocuri cu Card-ul din Romania, cum merge acum pe XBOX 360?
    3. Daca iau gratis luna asta un joc (ex: Resogun) si luna viitoare nu mai este gratis pe PS+, eu il mai pot juca in continuare?

10. #5970 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    1.Ori UK ori US.Nu pot sa folosesti coduri US pe cont UK.UK are oferte mai bune la PS+ IGC,dar US are preturi mai bune cand sunt promotii.
    2.Nu,doar carduri valorice.
    3.Poti sa-l joci pana cand ai PS+,jocurile nu expira din cont,doar imposibilitatea de a le mai juca daca expira PS+.Cand activezi din nou,poti sa le continui.

11. #5971 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Nu poti sa folosesti coduri US pe UK sau invers, dar poti sa cumperi jocuri de pe orice magazin si sa le joci pe orice cont. Eu pe ps3 avram contul de RO pe care jucam jocurile cumparate de pe cel de US

12. #5972 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Xbox One vs. PS4 - The Results - IGN Versus - IGN Video

1 mil views, 600 k voturi

13. #5973 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    la categoria controller nu ma aşteptam sa câştige

14. #5974 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    E o batalie castigat de sony de foarte mult timp...probabil de cand au fost dezvaluite consolele pentru prima data.

15. #5975 SP
    Member blondutzu's Avatar
    lumea inca are sechele cu "always online" probabil...altfel ca si gamer ar trebui sa ti le doresti pe ambele.
    IGN alimenteaza "fanboii" cu topurile astea irelevante

16. #5976 SP
    Junior Member Asadar's Avatar
    Poate sa imi spuna cineva greutatea aproximativa/exacta a consolei? (cutia cu toate accesoriile, pachetul full)

17. #5977 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    6.6 kg .... Atat imi arata pe factura de la UPS

18. #5978 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Consola este 2.8KG.Cu cutia,cabluri,DS4 eu cred ca este in jur de 4KG max!!!

6.6 nu are cum

19. #5979 SP
    Junior Member Asadar's Avatar
    Multumesc frumos

20. #5980 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    6.6 kg in cutie plus inca doua cutii de protectie si ambalaj, protectiei,etc. Ma rog, asa scrie pe factura curierului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.