Blasfemie. Nu poți sa ai update-uri cu denumiri pompoase ca 2.0 fără stabilitate. Mai bine il denumeau 1.75.02
Excelent, o veste extraordinara,exista posibilitatea sa ne portam conturile di us si uk cumva pe ro
Mersi Dant3
Conturile nu se pot transfera. Ramai pe aceeasi regiune sau faci alt cont.
Tocmai ce mi-am deschis și cont de US..... Daca îmi deschid și pe RO, o sa ajungă ala de UK de umplutura, săracii britanici au preturi cu 40-50% mai mari.
Amuzant o sa fie când o sa constatam ca avem și noi aceleași preturi ca pe UK.![]()
În condițiile în care o sa fie ~270 lei fata de ~210 (US) tot e maricica diferența. Mai bine il iau direct din magazin.
Eu vb de UK vs EU(RO), comparatia cu US nu își are rostul. Asa pot sa zic si eu ca in US e 2$ galonul de benzina. E bine ca putem sa facem conturi gârlă![]()
mai bine îl iei din magazin ca să l poți vinde după aiada o n colo de colecție. Ce faci cu ea
Diferența e ca nu îți iei benzina din SUA, dar jocuri da. Presupun ca sunt f multi aici pe forum care au contul pe US, sau macar un cont secundar cu care fac cumpărături. Atât timp cât nu exista restricții la jucat, piața din US rămâne f relevanta.
Singura grija e sa nu se apuce ăștia sa facă curat prin conturile UK/US ale romanilor, după ce n-o sa mai existe scuza "dar noi n-avem store".
Bookmarks