Televizorul nu are intrare optica și home cinema-ul ieșire? Eu asa am legat. Sistemul prin optic cu televizorul și mi se aude și de la ps3 și de la ps4 pe sistem... Logic![]()
Televizorul nu are intrare optica și home cinema-ul ieșire? Eu asa am legat. Sistemul prin optic cu televizorul și mi se aude și de la ps3 și de la ps4 pe sistem... Logic![]()
Nu cred ca asta era problema, ca nu găsește cablu optic, ci ca nu are decât o singura ieșire. Bănuiesc totuși ca nu are ieșire optica la TV.
Cu regret spun , nu are intrare optica TV-ul este destul de vechi. Ma gandeam daca nu cumva exista un splitter ( sau ceva de genul ) care sa aibe 2 intrari si o singura iesire pentru OPTIC
Man și eu cautam varianta asta acum vreo luna, dar din ce am auzit cică nu ar fi calitatea dorita dacă alegi asa ceva. Alta metoda din păcate nu ai, decât sa schimbi cablul în funcție de ceea ce vrei sa faci.
Este splitter manual, adica intra 2 cabluri si iese unul, doar ca comutarea o faci manual. Asta practic te scuteste de a mai tot scoate cablurile din locul lor si nu le mai uzezi dar cam atat. Inconvenientul ramane.
Am inteles ca o varianta ar fi un reciever Av dar mi se pare destul de costisitoare aceasta optiune ,corect ?
eu am cumparat un splitter optic manual 3 -1 cu care ma descurc foarte bine.
eu am asta: HQ Optical TOSlink 3 Port Switch: Amazon.co.uk: Electronics
daca vrei ceva comod si o telecomanda in plus uite asta: Lindy 4-Way TosLink Digital Optical Audio Switch: Amazon.co.uk: TV
Dude ati luat-o razna?) Pai sunetul pleaca din toate consolele pe HDMI, ajunge in TV, iese prin cablu optic spre Home Cinema si GATA!!! Eu asa am acasa si totul merge ok! Sunetul pleaca DIGITAL prin HDMI spre TV din console, apoi din TV pleaca tot DIGITAL pe cablu optic Tosslink spre Home Cinema. Pierdere de semnal: 0!
DEPINDE! Leo, nu te arunca asa tare cu capul inainte sa afirmi ceva pt ca sunt cazuri in care poti sa nu ai dreptate. Si anume:
Poti face cum zici tu daca TV-ul e capabil de, decodare DTS. Daca nu e atunci n-o sa mai ai sunet DTS/DD original al jocului ci doar stereo. Deci depinde de TV. De exemplu la LG-ul meu LCD diagonala 1M model de acu vreo 5 ani nu stie sa decodeze acele standarde si nu stie nici PASSTROUGH, adica nu stie sa lase sunetul sa treaca mai departe neatins si astfel ii face downmix la stereo. Deci...
Am comandat urmatoarele produse :
1.Switch Optic manual GOOBAY - Switch optic manual 3 porturi, Goobay [SWTOPT-GB-AVS4 /27431]
2.Cablue Optic - Cablu optic Toslink - Toslink 1,0 m CABDIV-CABLE623 2 BUC
PS3 + PS4 si cu iesire direct in HOME CINEMA sa speram ca nu are lag sau ceva pierderi de semnal sau calitate
---------- Post added 12-11-2014 at 18:40 ----------
Asta in cazul in care TV-ul are iesire OPTICAL OUT si din pacate al meu nu are. Mai astept sa existe suficiente surse 4K si schimbam si TV-ul , momentan e arhisuficient , daca PS4 avea grafica 4k era sufficient ca sa pot face trecerea dar momentan nici macar companiile de televiziune prin cablu nu fac asta , bine sunt 70% din posturi care inca nu au HD dar asta e alta mancare de peste
... asa ca am decis sa mai astept
Am o problema cu jocul PSE2015,varianta digitala US,imi tot da eroarea CE-34878-0.Fara internet il pot juca,dar cum vreau sa ma conectez la server,ma scoate din joc si imi afiseaza acea eroare.Am reinstalat jocul,initiates ps4 si tot asa face
, o sa incerc si cu rebuild database.
Sony previews upcoming PlayStation Vue cloud TV service
Sony plans to begin testing its new subscription cloud TV service PlayStation Vue in New York City later this month.
PlayStation Vue blends live local broadcast and cable TV network programming with on-demand content and programs that viewers have saved in a cloud-based DVR. Six major content partners are on board: CBS, Discovery Communications, Fox, NBCUniversal, Scripps Networks Interactive and Viacom.
That adds up to about 75 channels including Comedy Central, Animal Planet, Food Network, Syfy and Nickelodeon. Sony continues talking to other major providers with the biggest holdout being Disney, parent company to ABC and ESPN. "It's a pretty robust lineup, by no means do I think we are done," House said.
A "competitive" subscription fee will be announced at a later date, he says. Subscribers will not be charged any setup fee – your game system, TV and broadband connection are all you need – and will not have to agree to a certain length of contract.
Bookmarks