Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 576 of 903 FirstFirst ... 76 476 526 566 574 575 576 577 578 586 626 676 ... LastLast
Results 11,501 to 11,520 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #11501 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    destul de interesant ce spune omul acesta acum nu stiu cat o fii de adevarat. PSA: Let's quit the bullsh*t. The truth about the the PS4's ridiculously low standby power consumption, and why people should shut the hell up and just put it in rest mode already. : PS4

    cica ar consuma in jur de 3-4 watts consola in rest mode, cu toate optiunile activate. cred ca si faptul ca avem rest mode cand apasam pe PS button, indica faptul ca Sony ne sugereaza sa punem consola in rest mode si ca asa ar fi fost gandita de la inceput cine stie. voi ce credeti? eu recunosc ca nu o tin in rest mode, ci doar cand plec o ora, doua de la consola. dar am prieteni care nu au inchis-o niciodata .

  2. #11502 SP
    Member dan1703's Avatar
    Pai nu ai cum...si e bine sa le ai acolo, daca candva le vei vrea instalate din nou...alea sunt cum ar veni lista de "purchased"

    ---------- Post added 28-03-2015 at 21:37 ----------

    Pai si eu cred ca nu consuma mult...ai multe advantaje cum ar fi ca atjnci cand vrei sa te joci orice joc, nu mai trebuie sa stai sa-si faca update-urile si ca vei avea controlleru full incarcat...chiar daca consuma nu m-ar deranja...dar atat timp cat nu se incalzeste sau face zgomot este ok...eu stiu ca daca il inchizi trebuie sa-l scoti si din priza...si la cat de mare este scris rest mode, fata de turn off si eu cred ca asa trebuie procedat

  3. #11503 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu am ținut consola doar în rest mode de când am cumpărat-o la lansare.
    Nu au existat niciodată probleme.

  4. #11504 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by dan1703 View Post
    Pai nu ai cum...si e bine sa le ai acolo, daca candva le vei vrea instalate din nou...alea sunt cum ar veni lista de "purchased"[COLOR="Silver"]
    Nu e deloc foarte bine. Este o aberatie idioata. Am demo-uri pe care nu le voi mai instala niciodata si jocuri ce au fost sterse cu un scop. Daca am 1000 de jocuri (chiar si 100 cum probabil se va intampla pana la sfarsitul vietii PS4), ce fac ? Stau sa dau in jos pana ma plictisesc ?

    Si Xbox One are ceva asemanator, dar macar este in alt ecran, in dreapta listei cu ce ai instalat pe HDD.

    Trec pe lista la "Lucruri idioate care nu se pot face cu PS4"...

  5. #11505 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe mine la PS4 ma enerveaza ca mufa HDMI are orientarea invers fata de PS3. E o mare porcarie. La Xbox One sigur e mai bine.

  6. #11506 SP
    Member dan1703's Avatar
    Cele din library nu sunt instalate nicaieri...spre exmplu pe ps3 acest library(ii zicea downloads) era inclus in ps store...nu inteleg de ce ti se pare ceva idiot...am inteles ca preferi xbox one si ai luat ps4, doar ca sa-l ai si te deranjeaza si luminita de la rest mode si zgomotul pe care-l face in rest mode...nici mie nu mi place xboxu...mi se pare totu o porcarie la el...dar cum aici suntem pe forum de ps4...

  7. #11507 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg ce treaba are faptul ca mie mi se pare mai misto Xbox One, cu o "functie" prost facuta. Asa va place sa va luati de mine, de parca PS4 este parte din familia voastra si-l jignesc de fiecare data cand zic ceva de rau de el.

    Nu cred ca e cazul sa fim ironici sau sa ne batem joc unii de altii. Am bagat si eu bani, ca si voi, in acelasi hardware si am anumite nelamuriri.

    Si nu inteleg. Va deranjeaza faptul ca pe mine ma deranjeaza sunetul produs de consola (valabil si la Xbox si la PS) ? Nu puteti sa dormiti noaptea din cauza asta ? Sau care-i faza ?

    Da, are cateva plusuri, mai ales la grafica jocurilor exclusive si la dimensiunea consolei propriu-zisa, dar OS-ul este facut cu picioarele, este greoi si fara sens, iar controllerul este o gluma proasta.

    Imi cer scuze daca va simtiti ofensati cand ma iau de sufletul vostru pereche, dar sa accepti o chestie ca asta, care efectiv iti umple libraria de jocuri pe care nu le mai ai pe HDD, doar ca sa fie mai multe la numar, este chiar o prostie si sa o mai si lauzi...

    PS: Tudor, ca tot vorbesti de HDMI, ca fapt divers pana si cablurile sunt mai calitative la Xbox decat la PS4. De casca din pachet nu mai zic.

  8. #11508 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    @razvanrazy Dacă ar fi aşa cum spui tu şi ai şterge un joc din greşeală sau altcineva. Ce faci atunci ?

  9. #11509 SP
    Member dan1703's Avatar
    Tocmai mie os-ul de xbox nu l inteleg, nu asta de ps4...intr-adevar in orimele 2 zile nici eu nu l intelegeam,dar acu mi se pare foarte usor de folosit...ala de ps3 mi se pare mai greoi un pic...eu ti-am explicat ce e library si ca era si inainte...la controller nu te contrazic, dar fata de cel de ps3 e cu mult peste...

  10. #11510 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    @razvanrazy Dacă ar fi aşa cum spui tu şi ai şterge un joc din greşeală sau altcineva. Ce faci atunci ?
    Cum sa stergi un joc din greseala ? Apesi din greseala pe Options, dupa care dai pe Delete si dai pe Yes ? DIN GRESEALA ?!?!
    In cazul in care faci asta, il reinstalezi din Store.

    Sau puteau face in store, o sectiunea (cum e in AppStore) cu Purchased, unde sa ai si demo-uri si jocuri pe care le-ai downloadat de pe Store. Era un meniu in plus...WOW...ar trbui sa ma angajez la Sony!!!

    La mine au trecut mai mult de 2 zile si inca nu ma pot orienta in Store, asa ca prefer sa-l ignor. Iar faptul ca unele meniuri sunt pe verticala iar altele pe orizontala, arata cat de priceputi sunt cei care l-au facut.

    Hai sa mai spun cateva minusuri, ca tot mi-am adus aminte.

    Care-i faza cu calitatea aia execrabila a trailerelor ? Mi-era si rusine zilele trecute cand am vrut sa-i arat unui prieten, un trailer de la un joc, direct din el. A trebuit sa deschid iPad-u, sa intru pe youtube si sa trimit pe TV ca sa-l vada calumea.

    Si care-i faza cu submeniurile de la jocuri, de unele au si poze din jocuri, altele nu, dar nu le poti accesa oricum, ca trebe sa intrii in alt submeniu. Si de ce pentru multe lucruri, e nevoie sa te bage in Browser, pe care dupa ce-l folosesti (fortat) ramana in lista cu ultimile programe folosite.

    LE: @dan1703 - aici vorbim de PS4, nu de PS3. Poate acolo se stergea mai usor, dar aici sunt 3 pasi.

  11. #11511 SP
    Member dan1703's Avatar
    Pai il poti sterge...mie mi s-a intamplat pe ps3...eram obisnuit de la jocurile pe disc sa apas triunghi ca sa-l scot si la cel digital era la fel, doar ca in loc de eject era delete...pai si cu ce te deranjeaza ca e in menou si nu e in store...tu ju vezi cat de absurd esti...ma mir ca nu zici ca de ce au butoane cu touch ca le apesi din greseala...

  12. #11512 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    @razvanrazy No comment. Dar ar fi unul legat trailler, nu stiu ce te deranjează că sunt pe 900 şi eşti obişnuit cu ele.

  13. #11513 SP
    Member dan1703's Avatar
    Se sterge la fel...exact cum scoti cdu asa si stergi jocul digital...doar ca fata de ps3 apesi alte butoane(dar tot 2)

  14. #11514 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    @razvanrazy No comment. Dar ar fi unul legat trailler, nu stiu ce te deranjează că sunt pe 900 şi eşti obişnuit cu ele.
    Cu ce rautate ai spus-o pe asta...
    Nu ma deranjeaza daca sunt 900p, dar nu a fost cazu. Cred ca l-a pus in 320 sau 240, sau care naiba e minimu pe youtube, ca se vedeau pixelii de 1-2cm bucata, de efectiv nu s-a inteles nimic din el. Si am lasat sa treaca app 1 minut din trailer, sperand ca-si revine, dar nimic.
    Si tin consola prin cablu si nu downloadam nimic in timpu ala.

    Quote Originally Posted by dan1703 View Post
    Se sterge la fel...exact cum scoti cdu asa si stergi jocul digital...doar ca fata de ps3 apesi alte butoane(dar tot 2)
    Da, apesi 2 butoane dar sunt 3 pasi:
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    ...Options, dupa care dai pe Delete si dai pe Yes ...

  15. #11515 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Razvan, esti obisnuit intr-un fel si nu esti prea dispus sa accepti si alte variante de a face unele lucruri. Daca pe Xbox se salveaza intr-un fel iar la PS4 altfel, nu inseamna ca e la unu mai bine decat la altul. Sunt experiente diferite, eu m-as bucura in locul tau ca am ambele console. Nu uita inca un detaliu, Microsoft face software in timp ce Sony face hardware. De acolo vin si diferentele intre cele doua console.

    Hai nu va mai certati, jucati-va linistiti pe consola pe care doriti.

  16. #11516 SP
    Member dan1703's Avatar
    Foloseste cineva remoteplay pe un alt telefon/tableta inafara de xperia z2/3? Eu l-am folosit pe s4, dar nu puteam conecta controlleru prin aplicatie si nici prin sixaxis app...

  17. #11517 SP
    Member Striker09's Avatar
    Quote Originally Posted by dan1703 View Post
    Foloseste cineva remoteplay pe un alt telefon/tableta inafara de xperia z2/3? Eu l-am folosit pe s4, dar nu puteam conecta controlleru prin aplicatie si nici prin sixaxis app...
    Eu, dar nu mai merge de 2 zile cere update. Daca porneam consola din controler il puteam folosi, daca porneam din aplicatie nu mai puteam.

  18. #11518 SP
    Junior Member myriadovi's Avatar
    Nu e menita aplicatia sa mearga DOAR pe telefoanele Sony? Are sens, ca sa poata promova aceasta functionalitate doar pentru telefoanele proprii. Nu de alta, dar nu le-ar conveni sa mearga si pe Samsung sau altele. Probabil e un protocol mai special de Bluetooth pe care il stiu doar telefoanele Xperia, I dunno.

  19. #11519 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    cica ar consuma in jur de 3-4 watts consola in rest mode, cu toate optiunile activate.
    E incorect ce spune acolo. Consuma 3-4 watts in rest mode doar cand e in idle. Insa atunci cand faci download-uri in background (si fiind jocuri si patch-uri de zeci de giga, o face destul de constant) sau cand ai la incarcat controllerele, consumul urca. Insa hai sa fim seriosi... ce gamer e ingrijorat de cei cativa Watts consumati in plus? Pai daca nu-i convine, sa-si ia un PC serios, care in jocuri consuma 500W si peste.

  20. #11520 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    razvan puneti un pic capul la contributie,fati un cont separat unde descarci demo si alte alea care apoi te incurca pe tine pe contul principal

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4276 Last Post: Today, 10:06
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts