Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 682 of 903 FirstFirst ... 182 582 632 672 680 681 682 683 684 692 732 782 ... LastLast
Results 13,621 to 13,640 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #13621 SP
    Banned orionpaxbb's Avatar
    lansarea Destiny - 0 probleme online
    lansarea Star Wars - 0 probleme online
    lansarea Call of Duty Ghosts, AW & BO3 - 0 probleme online
    de 2 ori mai multi playeri in SW Star Wars Battlefront PS4 vs Xbox One vs PC - PS4 Has More Players Than Both Platforms Combined
    mai multi playeri in BF4 & Hardline Battlefield 4 has more players on PS4 than on PC
    mai multi playeri in fiecare COD si joc online in general Game Database, Best Selling Video Games, Game Sales, Million Sellers, Top Selling - VGChartz
    30 de milioane vandute, de doua ori mai mult ca xb1, dar psn este de 2 lei, ok, toti se joaca SW, Destiny si BO3 fara probleme, dar psn e de 2 lei, misto

2. #13622 SP
    Member cosmins's Avatar
    Salut,
    Pun si eu o intrebare de "incepator". Se poate personaliza cumva interfata consolei? Toate "icoanele" sunt alandala, as vrea sa pun jocurile intr-un folder sau sa fac o ordine cumva. Ca "meniul" e cam asa: un joc, alt joc, browswerul, alt joc, spotify... nu e nici o ordine, bine cateodata le-am gasit in alta ordine, probabil se schimba in functie de aplicatiile care le folosesti mai des.

3. #13623 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Omule , tu nu înțelegi ca PSN ul e varza ?! Aseara 30 m-am chinuit sa stau in party , la fiecare 10-20 secunde ma da afara din party.
    P.S. in prima săptămână, BO3 a mers foarte prost. Am prieteni care s-au plans de asta .

4. #13624 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu știu ce probleme aveți cu Psn, singura chestie care îmi pare slabă este viteza de download. În resr nu are nici o problemă, am jucat o groază de jocuri în MP, nu am avut probleme în niciunul. Nu pot spune asta pentru toți, dar la conexiunea mea și la routerul folosit merge impecabil. Mă deranjează doar download-ul, când merge frumos cu 11-12 MB, când scade la 1-4 .

5. #13625 SP
    @Cristian asta pentru ca habar n-ai sa setezi un router cum trebuie si folositi internet de lemn

6. #13626 SP
    Member cosmins's Avatar
    Si daca tot se cearta lumea pe aici in legatura cu PSN eu am patit-o de 2 ori in Bloodborne odata la Iosefka si odata in Hemwic Charnel Lane. Eu il joc online pentru ca mai sunt hint-uri si cum jocul e cum e, adica nu e chiar usor si imi calculasem cum sa fac si ce sa fac imi apare in coltul din stanga sus conection lost si m-a scos in meniul principal. Pai sa nu te ia toti dracii .
    Si bineinteles downloadul care e de toata jena.

7. #13627 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Aceleași setări ca si înainte dar seara trecuta nu vrut sa meargă . Ia spune tu unde e problema , setările sau PSN-ul ?

8. #13628 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    0 probleme si eu cu PSN-ul. Doar viteza de download slaba.

9. #13629 SP
    mie de ce imi merge PSN fara probleme in DC Universe, Driveclub, BO3?? nu am avut nici-o problema din decembrie 2014

problema cu viteza de download o aveam si eu, dar isi revenea daca dadea pause/resume la download, dar de la update 3.0 nu mai am nici-o problema cu downloadul, descarca normal

10. #13630 SP
    Member cosmins's Avatar
    My friend asta cu setatul router-ului e de toata jena. Adica am laptop, tableta, telefon care merg bine merci pe wi-fi ul din casa si consola gafaie de o iau dracii cand downloadeaza ceva si e vina mea ca nu stiu sa fac nu stiu ce setari la router?
    Asta e ca si cum ai cumpara o masina noua si nu ar functiona bine si te duci la reprezentanta si aia iti spun " Pai fratica daca vrei sa mearga masina in parametri trebuie sa te bagi sub masina si sa strangi 3 suruburi sa legi o sarma si merge brici". Pai ce eu sunt mecanic?
    Asa si cu routerul, daca celelalte device-uri merg bine merci am pretentia sa mearga si consola.
    Bine ca cei de la Sony s-au lasat de laptopuri.
    Si tie ti se pare normal sa dai pause/resume la download pana incepe da downloadeze mai bine?

11. #13631 SP
    trebuie sa intelegeti ca nu toti au problemele voastre, psn nu e de "2 lei" cum zicea cine mai sus pentru ca ai TU o problem, majoritatea nu avem nici-o problema, ia dati un search pe google despre problemel cu xbox live, cand te scoate din party, nu ai sunet in party si o gramada de alte probleme, sa nu uitam ca viteza de download pe xb1 este groaznica, stai 100 de ani sa instalezi un joc...

12. #13632 SP
    Member cosmins's Avatar
    tudyniuz : " @cosmins: Ai dreptate cu lucrurile semnalate de tine, insa, ca iti convine sau nu, PS4 e varza pe Wi-Fi. Am facut numeroase teste cu PS4 pe wi-fi si pe cablu iar diferentele sunt enorme. Daca Xbox One se descurca lejer pe wi-fi, ba chiar citeste si 5GHz, PS4 gafaie grav pe wi-fi. Daca nu ai conditii perfecte, adica sa lipesti routerul de consola si sa speri ca setarile routerului sunt ce isi doreste consola, nu ai nicio sansa la o conexiune buna pe PS4. Cablul e sfant si nu iti va da probleme, nu vei avea lag online, etc. Daca spui ca e inacceptabil asa ceva in 2015 iti voi da dreptate, dar desi s-au facut cateva revizii si s-au facut niste mici modificari consolei de la lansare pana acum, problema asta tot nu pare sa fi fost reparata."

Asta e parerea unui user de aici si eu tind sa ii dau dreptate, am citit mai multe posturi de-ale lui si sunt foarte pertinente nu vorbeste din carti si nici nu isi da cu parerea sa se afle in treaba.

13. #13633 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Eu cand am probleme gen sa ma scoata din party etc,ii dau un restart la consola

14. #13634 SP
    pentru cine nu are consola conectata prin cablu: te mai plangi de probleme? sunt multe variabile la conexiunea WiFi-PS4, daca nu ai setari/conditii optime, ai probleme cu online, dar asta este problema ta, nu a PSN-ului, ps4 nu este un telefon sau o jucarie sa o conectezi repede la WiFi si sa te astepti sa-ti mearga conexiunea online la servere din cealalta parte a lumii

15. #13635 SP
    Member cosmins's Avatar
    In anul 1969 un nene a pasit pe Luna, sunt masini care ajung la 100 km/h in 3 secunde, au aparut masinile electrice, s-a descoperit apa pe Marte, pot sa imi cumpar chiloti Calvin Klein online din celalat capat al lumii si imi ajung prin curier la usa, suntem in anul 2015 si tu imi spui ca eu trebuie sa am setari si conditii optime sa imi mearga decent consola pe wi-fi? Si ca e normal ca un rahat de telefon(facut tot de sony) sa mearga mai bine pe wi fi?

16. #13636 SP
    pai e 2015 aproape 2016 si star wars e 720p pe xbox, o rezolutie de acum 20 ani so....

17. #13637 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Si ce *** treaba are clubul ps4, cu faptul ca pe xbox e 720p jocul Star Wars? Ce vbesti ma )

18. #13638 SP
    e foarte simplu ce treaba are, @cosmin a zis ca ps4 in 2015 nu are o conexiune wi fi la standardul de 2015, iar eu i-am dat un exemplu de o alta consola care nu este la standardele de 2015, cum ar fi xb1 si 720p in star wars, ca sa vada ca nu e doar ps4 care nu tine standardele, ca asa vorbeste de parca ps4 e un piece of **** unde sunt alte console dumnezeiesti, si ps4 si xb1 au probleme egale cu online-ul nu mai visati voi aici, credeti ca psn e rau? stati pe xb1 intr-un party daca puteti

19. #13639 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by orionpaxbb View Post
    ps4 nu este un telefon sau o jucarie sa o conectezi repede la WiFi si sa te astepti sa-ti mearga conexiunea online la servere din cealalta parte a lumii
    Eu cred ca aici ti-ai cam inchis gura singur. Eu ti-am mai atras atentia odata, dar ce faci tu aici e borderline trolling. Nu iti voi mai atrage atentia de acum inainte, daca continui in felul asta nu vei mai rezista mult.

20. #13640 SP
    in 2013 cand Microsoft se pregatea sa-si bata joc de gaming si Sony nu s-au luat dupa ei sareati toti in sus cu aplauze, acum nu sunteti voi in stare sa faceti o setare wi-fi si e PSN de 2 lei, cand era gratis nu va placea ca nu era egal cu xbox live, e uite ca acum platiti si voi pentru psn sa-l faca mai bun, ce credeati ca imediat cum platiti o sa faca PSN egal cu xbox live? pai stai ma nene mai incet, ca sunt ani de zile unde ati platit la xbox live, psn abia a inceput sa colecteze banii, ne vedem peste 5 ani si vedem care sunt rezultatele banilor platiti pentru online

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.