Daca descarc pe ps4 un joc pentru ps3 de pe ps store va functiona?sau nici macar nu ma lasa sa il descarc?
Daca descarc pe ps4 un joc pentru ps3 de pe ps store va functiona?sau nici macar nu ma lasa sa il descarc?
Mai are cineva probleme cu psn-u? Imi zice Cannot load. Am dat un test la net imi da o erroare. Am dat sing out si acuma cand dau sing in imi da iar o erroare. Nici pe telefon nu ma lasa cu app.
Da. Mie tot imi da eroarea "NW-31189-2". Am resetat de cateva ori PS-u, restartat routerul, etc, etc, jucam offline momentan.
Daca foloseste cineva sunet pe iesire optica si ma poate ajuta si pe mn ar fi super, nu vreau sa investesc si dupa sa vad ca nu merge. Problema mea este ca vreau sa vad bluray de pe hard si aproape toate au sunet dts, stiu ca nu suporta acest format insa am vazut cv pe net ca daca ai un sistem si folosesti iesirea optica la setarile ps: sound and screen/audio output settings/primary setat pe optical, la audio format ai 3 setari linear pcm, dolby si dts, pe dts sau linear pcm ar trebui sa mearga, poate cineva testa va rog? Va trebuie un film mkv sau bluray cu sunet dts plz ajutati-ma sa nu investesc aiurea
Credeam ce e de la mine problema NW 31189 2, Ma tot bat azi dimineata cu netu crezand ca e de la mine.
---------- Post added 24-01-2016 at 19:59 ----------
Revin cu problema NW 31189 2, se pare ca abonatii cu net de la romtelecom (telekom) intampina problema asta. Incerc sa sun la ei dar nu raspunde nimeni, sunt in asteptare de 15 min... si chiar daca ar raspunde , ultima experienta cu ei a foat jalnica.. cand le zic de PSN parca le.as vorbi de ozn'uri. Faza e' ca netu imi merge perfect.. iar ultima data mi-au zis ca nu sunt ei responsabili pt asta atat timp cat internetul functioneaza. Ce sa fac?
Alt provider, daca iti dau atatea batai de cap.
Sunt altii care te trateaza mai bine pt banii pe care ii platesti.
Subscriu la ceea ce a spus legokid220. Abonat Telekom, intampin aceeasi problema. Se pare ca acuma pot intra pe lista de friends (inainte nu puteam), insa cand incerc sa accesez alte optiuni, primesc aceeasi eroare.
Am si eu problema asta , net de la telekom toata ziua nu a mers , am sunat la telekom si bineinteles ca nu au zis nimic de vreo problema am dat reset general la modem si pt un moment am reusit sa ma conectez dar imediat a aparut iar eroarea si numai merge
salut . sunt abonat telekom si am avut si eu problema cu psn de ieri seara*sambata) in seara asta am sunat la ei si initial au zis ca nu stiu de problema asta apoi cica au mai sunat cateva persoane..si spera sa rezolve pana ...cine stie cand..
asa ca cine e abonat telekom si nu le merge psn-ul sunati acum ca raspund la orice ora ! nu e normal ..platim un abonament si nu putem sa ne jucam din cauza telekom romania..bleahh
RDS (1 Gb viteza) + Router Wireless Asus RT-AC55U si nu am avut probleme din cauza netului pe consola. Daca nu va intelegeti cu providerul in privinta calitatii serviciului amenintati cu rezilierea contractului, de obicei sunt mai receptivi la felul asta de "discutii' si reclamatii.
Se pare ca si in alte tari au problema asta , am citit pe forum de us au aceeasi eroare
Din pacate la periferie si comunele atasate oraselor RDS-ul e praf, asa ca singura optiune viabila ramane Telekom. Cu siguranta se va rezolva problema. Oricum voi face si eu o sesizare telefonica pe maine dimineata.
Spor la butonat
Am gasit o Solutie: schimbati DSN'ul manual cu cel de la google 8.8.8.8 , respectiv 8.8.4.4 (doar DSN'u trenuie schimbat, celelalte lastate pe automat)
Bookmarks