Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 71 of 903 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 571 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 18058

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #1401 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    +1, cred ca si Assassins Creed 4 e in aceeaşi situaţie

2. #1402 SP
    Banned Venom's Avatar
    Este normal ca majoritatea jocurilor sa aiba o grafica de PS3. Poate ceva exclusivitati sa sara stacheta. Va mai dura pana PS4 va ajunge la adevarata capacitate.

3. #1403 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai ganditi-va ca majoritatea jocurilor sunt facute pe Xbox, apoi portate pe PS3. Deci si la PS4, cel putin primele jocuri multiplatform, vor fi facute pe Xbox iar apoi portate pe PS4.

4. #1404 SP
    Member MSlv's Avatar
    din punct de vedere tehnic nu au scuze pentru o situatie de genul asta, chiar la inceput fiind.

Daca ar rula in 1080p nativ, locked la 60 fps, absolut toate texturile hi-res si AA cat sa nu mai existe urma de jaggies insa, parca nu m-as supara atat de tare. mai adauga acolo niste efecte/lumini/hdr/blablabla si gata, launch title ready!

5. #1405 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Și de ce nu au scuze ? În primul rând Sony sunt cei care trebuie să arate ce poate PS4, nu Ubi. Doar nu te așteptai ca un third party să bage o sumă deloc mică pentru a dezvolta un engine pentru next gen care să fie gata la lansarea consolei. Din păcate treburile nu merg așa.

6. #1406 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    cel putin primele jocuri multiplatform, vor fi facute pe Xbox iar apoi portate pe PS4.
    Cu următoarea generaţie de console nu cred ca se mai aplica ce a fost in trecut, jocurile se vor face pe pc si se vor porta pe console, nu mai exista arhitecturi diferite, pc-ul nu o sa mai sufere asa mult la capitolul gaming

7. #1407 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai ce-am zis eu si ce-ai zis tu.

primele jocuri multiplatform

8. #1408 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Primele jocuri nu se pot porta de pe generaţia actuala de xbox sau poate nu înţeleg eu ce vrei sa spui. Tot ce vedem pt ps4 e dezvoltat separat pe acele pc-uri(console prototip)

LE uite ce spune un tip mai priceput:

"CD Projekt RED's managing director Adam Badowski reckons the next Xbox and PS4 are sufficiently powerful and flexible that they may serve as lead development platforms in future, eclipsing the mighty PC."

Eu nu mai vad "lead platform", cum nu o sa mai vad nici diferenţe intre jocuri, poate la exclusivităţi si la dezvoltatorii serioşi( naughty dog, bungie, quantic dream s.a.m.d. )

9. #1409 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Mustarul il cumperi tu Si mai ieftin? Wooow ce surse credibile, Mama Omida
    Sub 150 £ n-ai sa vezi anul asta
    Consola SONY PS3 Super Slim 12GB, Blu-Ray + Skylanders Giants | ALTEX

Ce zici D@nT3 - e sub 150 lire sau nu? Si inca nici n-am vazut cum arata PS4, d-apoi dupa lansare. Si nu e nici Black Friday...

10. #1410 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    E promoţie, asta e preţul si de BF , dar hai sa nu o dam in off

---------- Post added 11-05-2013 at 07:58 PM ----------

Sursa? Sau vb discuţii?

PS probabil ps2 se va da moka, ce a mai ramas prin magazine Daca anul asta ps3-ul ajunge la 550 ron(nu de black friday) eu cumpăr unul si il mănânc cu mustar dijon
    Daca erai corect pana la capăt discuţia era cam asa ^

11. #1411 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

12. #1412 SP
    Din pacate PS4 probabil ca va fi doar o alta consola, nimic mai mult. Si asta din doua motive:
    1. nu aduce nimic cu adevarat revolutionar.
    2. consolele sunt ceva banal, in sensul ca aproape oricine a auzit de console si foarte multi gameri detin asa ceva.

PS1 a fost ceva extraordinar, CD, grafica superba pentru vremea aia si a avut si jocuri destule.
    PS2 a fost o evolutie, dar a adus si DVD, grafica si mai buna, iar slim-ul a fost o bijuterie, ma uit si acum cum au putut inghesui atatea in ceva asa de mic
    PS3... ce sa mai zic: BluRay, HDMI, putere... a fost cu adevarat ceva next gen

PS4 ce-o sa aduca? grafica mai buna, in rest absolut nimic nou, tot HDMI, tot BluRay, plus trecerea la x86, din start va fi invechit hardware-ul. Nu zic, e foart probabil ca o sa-mi cumpar unul pt Killzone si (sper) Uncharted, dar simt ca va fi o consola banala, mediocra.

E posibil sa fie un succes comercial, banuiesc ca pretul va fi atractiv, daca o sa aibe si titluri bune se va cumpara. Dar sigur n-o sa aibe acelasi impact asupra "gamingului" ca si restul consolelor Playstation.

13. #1413 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai si ce ai vrea sa fie, ce vrei revoluţionar de la o consola? Sa vina Killzone, Uncharted, Gran Turismo, ceva de la Quantic Dream si eu sunt mulţumit, ah si de ce nu un GoW 4

PS jocuri multe si bune sa fie, cred ca acest lucru ar fi cel mai "revoluţionar" lucru

14. #1414 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ar fi fost revolutionar daca aparea mai devreme si ar fi schimbat ciclul de 7 ani.

15. #1415 SP
    Pai si ce ai vrea sa fie, ce vrei revoluţionar de la o consola?
    Am explicat mai sus, nu ce vreau eu revolutionar, ci pur si simplu ce a fost deja revolutionar.

Un nou tip de disc ar fi fost ceva normal: PS1 a avut CD, PS2 a avut DVD, PS3 are BD, PS4 va avea... tot BD.

Un nou output ar fi fost la fel de normal: PS1 a suportat doar compozit, PS2 a adus si component (rezolutii mai mari, progressive scan), PS3 a adus HDMI (si iesire digitala pana la 1080p), PS4 va avea... tot HDMI, macar daca ar suporta 4K, dar n-as crede.

Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Ar fi fost revolutionar daca aparea mai devreme si ar fi schimbat ciclul de 7 ani.
    Ciclul a fost de 6 ani. Normal era sa apara anul trecut, "revolutionar" era sa apara si mai repede. Si cu toate ca apare mai tarziu nici nu aduce nimic nou. Unde mai punem ca va trebui sa concureze deja cu tablete si telefoane puternice, in 2006 aveai doar PC-urile si consolele.

PS jocuri multe si bune sa fie, cred ca acest lucru ar fi cel mai "revoluţionar" lucru
    Da, jocurile multe si bune sunt foarte importante, nu contest, dar asta nu inseamna deloc "revolutionar". Jocuri multe puteau apare (si probabil chiar vor aparea) pe PS3. Dar daca tot au trecut 7 ani era cazul sa vedem si ceva nou, nu? In 2006 era fenomenal sa ai discuri de 25 GB, era o incantare sa ai HDMI (diferenta fata de iesirea analogica, plus rezolutia marita era un pas urias).

Si acum ce-mi dai? Acelasi HDMI, acelasi disc, doar un hardware mai rapid? Nu mai zic ca e si hardware ieftin (AMD x86), va fi din start depasit, ce sa mai zic in cativa ani, pai si un telefon low end va fi mai puternic ca un PS4 in 2-3 ani.

16. #1416 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La chestia cu discul nu prea iti dau dreptate. E inca ok. Probabil va suporta si Blu-Ray cu 4 straturi care ar insemna 100GB. Si cum si XBox-ul nou va avea probabil Blu-Ray, va insemna ca jocurile multiplatform nu vor mai fi limitate la 8GB. Desi la inceput nu va fi mare scofala, eu ma astept ca la doi ani de la lansarea consolelor noi sa avem niste jocuri multiplatform cum nu am mai avut. Si asta doar pentru ca Xbox-ul face trecerea la Blu-Ray.

17. #1417 SP
    La chestia cu discul nu prea iti dau dreptate. E inca ok.
    Vezi, chiar tu singur observi "problema". Da, BD-ul e inca ok, dar la fel era si DVD-ul in 2006, mai ales double layer-ul. Dar o consola nu e facuta pentru "azi", e facuta sa tina ani buni de zile, 6-7 ani, chiar si mai mult. In plus discutia era despre altceva - cuvantul cheie e revolutionar, n-am zis nici macar o secunda ca PS4 nu va fi "ok", am zis ca nu va fi "revolutionar".

18. #1418 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    hai acum serios, un blue-ray de 100 gb nu-ti ajunge inca 7 ani de acum... jocurile au in medie 10-15 gb in ziua de astazi. in plus ele poti fi "arhivate" pe disc. pana la urma (si lucrul acesta a fost dovedit in ultimii ani) nu conteaza consola in sine asa mult, ci jocurile ce apar pe ea. vezi xbox vs ps la aparitie, neavand jocuri, xboxul a fost mai popular chiar daca nu avea nici macar un amarat de wifi... iar ps3 a mai castigat datorita jocurilor exclusive care au aparut pe urma .

19. #1419 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RaverX, si de ce ma rog ar trebui sa apara o consola "revolutionara"? Daca stau bine si ma gandesc... consolele nu au fost niciodata gandite ca sa fie "revolutionare" ci pentru a fi super usor de folosit (atat de catre bunici, cat si de copiii... atat de gameri amatori cat si de profesionisti)... super stabile si la costuri pentru orice buzunar.

Pe mine ma lasa rece chestia cu "revolutia"... nu-mi trebuie decat un PS3 updatat la 2013-2014. Jocuri bune si multe sa fie, pentru ca in definitiv consola este la fix la fel de buna precum titlurile pe care le are. Daca nu sunt jocuri, pot sa vina si cu mama revolutiei...

20. #1420 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Vezi, chiar tu singur observi "problema". Da, BD-ul e inca ok, dar la fel era si DVD-ul in 2006, mai ales double layer-ul. Dar o consola nu e facuta pentru "azi", e facuta sa tina ani buni de zile, 6-7 ani, chiar si mai mult. In plus discutia era despre altceva - cuvantul cheie e revolutionar, n-am zis nici macar o secunda ca PS4 nu va fi "ok", am zis ca nu va fi "revolutionar".
    Nu are nimic wow. Poate redarea filmelor 4k. Dar din cate am inteles prin HDMI nu se poate reda 4k, doar 2k care e putin peste 1080p. Si sa nu uitam, factorul wow poate fi si noua interfata cu facebook, twitter si etc. Asta e ceva ce nu a mai existat pana acum. Cum nici controllere wireless nu au mai fost pana la gamecube si tot asa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 903 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 571 ... LastLast