Salutare,
Azi trebuia sa apaara fifa 17 demo, insa am intrat pe store si nu a aparut inca.
Stie cineva ceva, sau la ce h se face refresh-ul ?
Thanks.
Salutare,
Azi trebuia sa apaara fifa 17 demo, insa am intrat pe store si nu a aparut inca.
Stie cineva ceva, sau la ce h se face refresh-ul ?
Thanks.
se pare ca Fifa 17 Demo este o chestiune de ore - vad ca multi dadeau live broadcast pe Youtube cu ora 10 a Romaniei adica in 40 de minute .. altii ziceau maxim ora 11 .. se pare ca e o chestiune de ore
am sa scriu si eu aici cand il vad available pt Download
Daca intereseaza pe cineva: Sony are conferinta la TGS, a inceput acum, videoul de deschidere e genial. Stream in engleza: https://www.youtube.com/watch?v=I5o6...ature=youtu.be
versiunea 4.0 este on , am inteles ca ai optiune de HDR acum ce vine setata pe automat .. iar xbox one S se laudau cu asa ceva![]()
Yay! Foldereeeeeee!!! We eatin'
Dragut update, pacat ca n-au pus mai la indemana optiunea sa opresti controller-ul, ma gandeam ca o pun la shortcuts cand tii apasat pe PS. Asta e, asteptam versiunea 5.00.
Imi place noul quick menu.
Insa.... Mi se pare mie sau pe fw 4.0 unele functii se incarca un pic mai lent: pary, friends list, ps store?
mie imi place noul FW , ce mi se pare mie , parca jocurile ruleaza putin altfel (mai greu)
Tot meniul pare mai lent. Sper să fixeze chestia asta.
Sau e făcut să meargă bine pe pro ☺
Mie mi se pare ca se misca mai bine meniul, inclusiv store-ul. Incearca un rebuild database, babulu.
Treaba cu incarcatul mai greu party, friends, cred ca este ceva temporar de la PSN. Eu am avut beta cateva saptamani si se incarca ok.
Poate e ca la Iphone-urile, Ipad-urile vechi: variantele noi de soft incetinesc sistemul = solutia e sa cumperi Iphone Ipad nou = bani.
Personal nu am intalnit incetiniri, doar erori din cauza mentenantei de ieri
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks