După update se poate folosi cablul de internet, a încercat careva?
Nici cum nu-mi place cum arata pe orizontala, iar pe verticală nu am unde sa o pun fiindca tv-ul are o grosime 1 cm și e perfect lipit de perete. Măcar dacă prindeam varianta digitală sau măcar pe negru dacă erau, poate ar fi arătat mai ok...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Same. Ethernet si rest mode folosit de 4 ori pana acum in Spider-Man si nu am intampinat nici o problema.
E ceva fishy la cum inserezi disk-ul. Consola e verticală, iar tu dacă il inserezi cu partea pe care citește spre stânga, da eroare ca nu îl poate citi, dacă îl inserezi cu partea pe care este scrisa informația în dreapta (spre exterior) este citit. Acum ce nu înțeleg. Din teardown se vede clar ca partea cu mecanismul de citire (lupă etc) este orientata spre dreapta, logic disk-ul ar trebui inserat cu partea de citire orientata spre stânga... wtf
Cred că PS5 citește jocul de pe poză![]()
Nu, citeste foarte bine si corect. Cand il tii orizontal (culcat), cu unitatea in jos, il pui normal (cu imaginea de pe disc in sus), iar cand il tii vertical (in picioare) il pui cu poza inspre stanga (adica identic).
Controllerul după ce ca e meserie ( nu cred ca mai e cineva nemultumit) observ ca sta și foarte mult incarcat ( cred ca l-am lasat cam 3h la încărcarea completa)
Ieri vreo 4 -5 h de joaca azi tot cam asa și tot mai are 2 liniute
There will be a firmware update to uncap the bandwidth which will add VRR, 8K 60Hz UI with 444 chroma. Similar release timeframe as for their HDMI 2.1 TVs.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi se pare mie, sau producătorii de jocuri au luat-o razna cu main protagonist femeie?
Ma uitam la fostul God's and Monsters, si din câte îmi amintesc era bărbat (ma rog, băiat) caracterul principal.
sal baieti , fiti amabili am si eu o intrebare , impart cu un prieten contul de ps si el plateste ps plus , eu tocmai am comandat un ps5 si as vrea sa beneficiem amandoi de ps plus collection , cum trebuie sa procedez? pe contul lui va fi mereu platit ps plus ca sa nu pierdem jocurile ce le avea el din urma
ms
Salut. Merge la fel ca si pana acum - ba chiar este un proces mai simplificat. Adaugati amandoi ambele conturi pe console si mergeti la Family Sharing in settings si de acolo dati acces tuturor de pe consola sa beneficieze de ce au toti din familie.
Mulțumesc, ok și activând contul care are ps plus pe consola mea ps5 ,jocurile acelea extra ps collection vor rămâne pe contul lui in caz ca renunțăm vreodată la sharing , nu?
Am si eu o mica problema.Cablul HDMI din cutie este cam scurt si sta cam tensionat consola fiind pusa in partea opusa de tv alta solutie nu am.Este o problema daca acel cablu sta putin tentionat la limita din tv in consola?
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks