Sincer, fara nici o urma de hate si in toata deplinatatea facultatilor mintale, eu daca as fi SONY si as vedea in ce hal se impusca in genunchi prostii aia de la Microsoft in timp ce as consulta in paralel cifrele, as pune lejer 750-800 de Euro pentru PS5 Pro...
De ce nu, cand te uiti pe cifre si observi ca fara prea mult efort (sa nu scoti tu SONY un exclusiv mare de 1 an de zile) esti aproape de monopol in comparatie cu Xbox, apoi vezi ca aia au luat-o grav pe ciuperci si nu mai dau 2 bani pe consolele lor and they don't even try anymore sa-ti raspunda la PS5 Pro... trebuie sa fii imbecil sa nu incerci sa profiti! Mai ales acum, cand se va pune problema de performanta si lumea va avea de ales sa joace pe PC5 Pro sau ... pe nimic (everywhere, anywhere, but nowhere) ... nu inteleg de ce n-ar face asta.
I mean, se pare ca lumea implicata in acest fenomen de gaming are bani, nu stiu cum, vad inclusiv in piata din Romania (si printre prieteni) o tendinta de trivializare a sumei de 15.000 RON pentru un *** de PC de gaming, in conditiile in care s-a facut 12 lei o caramida de unt si 3.75 lei o apa de copii cu tzatzica din aia. Vorbim de Romania, care nu este inca nici macar Polonia la putere de cumparare, daramite vreo tara din vest.
Te uiti pe grupurile alea de 'Gaming Setups' si te inchini, eu si cu a mea' castigam destul de bine impreuna... as spune... si nu mi-as permite niciodata sa dau atatia bani pe o unealta de gaming ca unele setupuri pe care le vad, inclusiv in Romania...
Observ ca in Romania este deja banal sa dai 5000 RON pe o placa video care te tine cat te tine, de ce ar fi neaparat gresit sa coste PS5 Pro un 3700 RON asa, pentru cunoascatorii fini, mai ales ca nu va avea nici un fel de concurenta din partea Sisisoft...??
Pentru oricine doreste mai mult de 30fps pe o rezolutie upscaled, urmatorii ani vor fi PS5 Pro sau PC, nu vad de ce s-ar limita SONY...
Inca o data, no hate, eu mi-as dori sa coste putin ca nu sunt masochist, dar daca fiecare dintre voi ati fi CEOs la SONY si ati vedea tendinta asta de totala dementa in piata de gaming si n-ati avea nici un fel de concurenta, ati lansa PS5 Pro la 550-600 Eur/Usd?
Bookmarks