The Last Of Us Part I avatars gratuite:
- Americas: EENL-3K57-EE8R
- EMEA: E92P-28D4-DKN8
- Asia: 29LF-GDBC-CP7D
The Last Of Us Part I avatars gratuite:
- Americas: EENL-3K57-EE8R
- EMEA: E92P-28D4-DKN8
- Asia: 29LF-GDBC-CP7D
How PlayStation 5 Pro lays the groundwork for PS6 and beyond | Eurogamer.net / Digital Foundry
Articol interesant care repeta ideea care o mentionam si eu aici:
Looking at the criticisms of PS5 Pro today, I am reminded of the massive backlash against Nvidia's RTX 20-series products based on the Turing architecture back in 2018. The products were pricey, nobody bought into the AI narrative, ray tracing was derided. And yet today, DLSS upscaling has proven to be one of the most transformative technologies in the PC space - a desired feature for users and coveted by the competition. Ray tracing? With smart technological innovations, an immense level of investment in software like ReSTIR and strategic partnerships with key game makers, Nvidia brought actual path tracing to triple-A games.
None of this happened overnight and yet Nvidia has now effectively defined the direction of travel for graphics innovation and consoles need to catch up. And that's where PS5 Pro comes in. Sony has taken the smart path here, delivering the custom silicon required where AMD did not seem to have any, while at the same time developing PlayStation Spectral Resolution (PSSR) on the software side. We've now been 'eyes on' with PSSR across a range of games and while there's still work to be done in improving it, it's a big leap beyond existing upscaling solutions. But we shouldn't forget that the machine learning hardware isn't just a fixed function AI upscaling block - it can be used for all manner of tasks. PSSR delivers the biggest bang for the buck, but it's just the beginning.
We are looking at such a big change here that absolutely we should be looking at PlayStation 5 Pro as the console that sets the ball rolling for Sony in an area of crucial importance. I'd even venture to suggest that PlayStation 6 may even need PlayStation 5 Pro to exist for this evolution to happen. Sony's technology groups need time to develop technologies like PSSR and to ship them and to refine them. Meanwhile, developers need to grow accustomed to these technologies instead of simply focusing on them for their PC games.
@KajahaX
26 minutes ago
If you bought a ps5 pro, be sure to zoom in 4x while slowing down the game to truly appreciate your $1000 console.
Bun comentariu, cam la asta se rezuma ps5 pro. Asteptam raportul de vanzari, care cu siguranta o sa fie umflat fictiv ca sa dea bine.
Eu tind sa cred ca defapt asta trebuia sa fie ps5 cu adevarat
Un nou zvon luat de pe Reddit. Nu are sens întârzierea asta pentru aducerea jocurilor vechi God Of War pe PS4/PS5 așa cum trebuie, poate doar ca să fie lansate toate într-un pachet pentru a douăzece aniversare. Imaginea de acolo spune totuși că ar fi doar PS5 și evident PS5 Pro, fără PS4. Luați-l doar ca un zvon.
Chiar nu ii vad pe Sony sa dea atatea jocuri la 70 euro cand ar putea sa le imparta in minim 3 parti, 1+2, coo+gos si ascension la 70 euro bucata. GoW 3 e pe ps4 deja, who cares.
PlayStation | The ConcertOriginally Posted by PlayStation
Announcing PlayStation The Concert – World Tour 2025-2026 – PlayStation.BlogOriginally Posted by PlayStation.Blog
E bine ca se duc in Sofia, la noi era ocupata scena de Jador si de Sorinel Pustiul.
Bine.. nu cred ca audienta ar fi preferat altfel, era sa se darame City Park din Constanta in weekend la premiera bucilor din Vama Veche.
Noi asteptam concert cu manele #top40# de pe filelist, ar fi sold out Arena Nationala in cateva secunde.
Regret ca am citit stirea asta, am suferit o trauma care se va vindeca greu...
Sunt sigur ca s-au uitat pe cifre și au văzut ce “vânzări” sunt pe la noi pe jocurile noi din magazine. Cu siguranță sunt vreo 2-3 care cumpără la preț întreg pe CD și la fel tot vreo doi care cumpără doar digital(printre care și eu mă număr!). În rest, ghinionul nostru este ca Sony nu analizează și vânzările-cumpărările prin OLX unde cu siguranță suntem campioni mondiali. Probabil ar trebui o petitie ceva, să-i facem cumva sa țină cont și de acele date !
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
N-au cum niciodata pana la sfarsitul lumii sa fie Bulgaria peste noi la nimic, incepand cu vanzari de jocuri, bilete, orice, canalul oficial de PlayStation Bulgaria are 600 de abonati, cel de Romania are 9000. Ca si pondere de utilizatori si conturi de PSN suntem iarasi covarsitor peste ei.
Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, era de asteptat sa fie inaintea noastra, dar sa duci evenimentul in Bulgaria in detrimentul Romaniei, este de neinteles, iar jigodiile de promotori din Romania care organizeaza concerte de milioane sufera de multa durere in c** din moment ce nu suntem in primul val.
Eu cred că nu stăm așa rău la vânzări având în vedere cât de repede dispar anumite jocuri la precomandă sau chiar în timp. Eu am cumpărat multe jocuri pe disc de noi în timp. M-am oprit din două motive: pentru că prea multe dintre ele nu au fost jucate decât mult mai târziu când puteam să le cumpăr la preț mai mic și pentru că am un backlog foarte mare. Habar nu am de ce acel spectacol nu ajunge la noi. Văd că au tăiat și Finlanda din listă. Măcar mai sunt și alții la care nu se ajunge.
Nu cred ca firmele astea mari nu vin fiindcă suntem noi așa mai urati din naștere. Microsoft cu Xbox abia au venit oficial, Google cu Pixel la fel, Apple cu cu rahatul lor de AppleTV nu, dar este în MoldovaCeva motive sunt cu siguranță de ne evită toți și asta nu ține neapărat de nume, ci probabil de renume. Eu în continuare rămân la ideea ca vânzările de nou la noi în țară sunt slabe rău, lipsa stocurilor la lansare nu înseamnă neapărat vânzări mari, ci mai probabil stocuri rezervate extrem de reduse la nivel de țară, zona
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
https://youtu.be/H-8JbELZli4?feature=shared
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
Urmaresc zona IT si-mi plac, dar exagereaza!
Eu nu spun ca ne comparam cu Olanda sau Franta, ci doar ca prin comparatie directa cu noi, bulgarii nu au absolut nici un argument de partea lor pentru a duce acel eveniment in Sofia si nu in Bucuresti sau Cluj. Nu ii recomanda nimic, nici infrastructura, nici puterea de cumparare, nici numarul de utilizatori!
Am vizitat Sofia, e frumos centrul, dar are 3 biserici si un bulevard putin mai lat decat Tomis din Constanta natala, in rest “balarie-tata” cum spunea un prieten din Plovdiv, stadioane din anii 60-70 si o sala polivalenta (unde vor tine concertul) frumusica, dar nimic comparabil cu National Arena spre exemplu.
Observ ca vor fi 200 de orase deci probabil vor veni si la noi…
Eu am pe UK pentru că doar așa se putea. Am și pe RO, dar acolo nu prea am jocuri și am preferat să folosesc contul de UK pentru că aveam multă activitate pe el. Cred că putem să dăm vina pe organizatorii de la noi totuși, nu pe statistici sau pe faptul că noi suntem "mici". Nici nu mă obosesc să le scriu celor de la PSN România pe FB sau YouTube. Nu am înțeles la început despre ce e vorba, părea ceva online, dar m-aș fi dus la un astfel de concert ca să ascult muzica din jocurile PlayStation. Pentru mine ar fi meritat și doar dacă aș fi ascultat muzica legată de The Last of Us sau God of War.
Apropo de Romania, dati si voi un follow / like / subscribe la conturile oficiale:
- Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationRomania
- Instagram: https://www.instagram.com/playstation_ro/
- YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqk...0MJtIlZROz7I-Q
Îi urmăresc de ceva tim pe FB și YT și la ei m-am referit când am spus că nu îi voi întreba. Cred că pe Insta nu îi urmăream.
Bookmarks