Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 225 of 228 FirstFirst ... 125 175 215 223 224 225 226 227 ... LastLast
Results 4,481 to 4,500 of 4547

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #4481 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu cred ca cineva a cazut in cap pe acolo. Eu sunt curios care e sursa lor, ca nu am gasit-o...
    PS5 Pro-Like PC Would Cost a Fair Bit More, Says Digital Foundry; RTX 4070 Is the Closest GPU

PS5 GPU este echivalentul lui 2070. Totusi 4070 s-a lansat in 2023, la 3 ani de la lansarea PS5-ului

Practic 4060 nu e prea mult mai puternic la rasterizare (randare poligoane) fata de 2070 - dar diferenta vine fix din ce zic DF ca au exclus - raytracing si machine learning.

2. #4482 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Cred ca Sony sunt constienti ca nu pot pune un GPU multe prea potent avand in vedere ca folosesc acelasi CPU pe arhitectura Zen 2, mai ales fiind vorba de SoC. Dar sa vedem live ce poate consola. Daca chiar mentine 60fps pe quality in titluri precum Black Myth Wukong, Horizon Forbidden West, Spiderman 2, Cyberpunk si S.T.A.L.K.E.R. 2, ma voi gandi serios la un upgrade la PS5 Pro.

3. #4483 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se pare ca Intel ia lovitura dupa lovitura. Nici de data asta nu pupa console: Intel lost the contract to make and fab a chip for Sony's next-generation PlayStation 6 in 2022.

4. #4484 SP
    Member Cristache07's Avatar
    PS6 va fi cu adevarat next gen fata de PS4(PRO). PS5 a fost o gaselnita intre generatii, marele lui avantaj eu consider ca este SSD-ul M2 (fluiditate in meniu, store-ul PSN nu se mai blocheaza cat si loading-ul in jocuri). Insa ce ma deranjeaza este ca sunt multe tiluri care sunt si pe PS4: GT7, Horizon Forbidden West, Elden Ring, God Of War Ragnarok, Spiderman: Miles Morales astea imi vin repede in minte acum. Pai numai bine ne luam o "carca" de jocuri, inca un controller sau doua (ca fac stick drift dupa ce ies din garantie), punem niste bani deoparte si asteptam PS6? Posibil sa fie 2028 lansarea lui insa daca PS5 PRO va fi un esec, sigur il vom vedea mai repede. Tehnlogia clar este, acum este vorba de profituri. Mi-as dori ca Xbox sa vina cu ceva nou in 2026 si sa ramana pe piata ca sa fie inca competitie.

P.S. La PS3, Sony a renuntat repede sa mai scoata titluri cu lansarea lui PS4 insa la aproape 4 ani de la lansarea lui PS5 inca se lanseaza jocuri pe PS4 (colectia de sporturi anuala EA insa si Square Enix au lansat Visions of Mana pe PS4 toate au cateva luni de cand au aparut, jocuri cu preturi de peste 59 eur individual, nu vorbesc de titluri indie care se lanseaza inca sute anual). PS4 inca are ceva de spus si cred ca sunt inca destui utilizatori ce inca il au si n-au trecut la PS5. Alt motiv care sa fie?

5. #4485 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Între PS3 și PS4 a fost o diferență majoră de arhitectură, de-asta nu s-a mai mers pe lansări paralele. Dar sunt de acord cu ideea de a sări peste PS5 Pro, chiar și la preț de PS5. Pe atunci vom avea PS6. Rămân sceptic că PS6 nu va costa la fel de mult ca PS5 Pro. Sunt curios și cum va funcționa compatibilitatea cu jocurile de PS4/PS5 la PS6, dacă nu fac schimbări majore de arhitectură.

PS: și eu am fost surprins de ceea ce-au spus cei de la Digital Foundry legat de GPU-ul echivalent al PS5 Pro, dar au spus că frecvența nucleelor lui 4070 ar trebui redusă. Fiind o struțo-cămilă e greu să găsești echivalent 1:1. PS5 Pro e mai degrabă un 3070 cu câteva nuclee RT mai performante.

6. #4486 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Se pare ca Intel ia lovitura dupa lovitura. Nici de data asta nu pupa console: Intel lost the contract to make and fab a chip for Sony's next-generation PlayStation 6 in 2022.
    Intel avea slabe sanse aici, doar daca le facea o oferta de "nerefuzat" la Sony si cine stie cu ce repercusiuni pentru noi, userii, gamerii. PS4 si PS5 = CPU AMD, daca PS6 ar avea intel si sa nu-ti mai poti accesa library-ul, biblioteca de jocuri si aici nu vorbesc nu de ce avem majoritatea jocurile gratis PSN ci despre unii cu mii de jocuri (multe zeci de mii de $ bagati) si sa nu fie backwards compatible iese cu adevarat scandal.

7. #4487 SP
    Manager paul's Avatar
    Episodul DF in care discuta jocurile:
    Quote Originally Posted by Digital Foundry
    0:00:00 Introduction

0:02:47 The Last of Us Part 2
    0:11:49 Ratchet and Clank: Rift Apart
    0:23:44 Alan Wake 2
    0:33:27 Horizon Forbidden West
    0:39:09 Hogwarts Legacy
    0:45:48 Gran Turismo 7
    0:54:35 Dragon’s Dogma 2 and Assassin’s Creed Shadows

0:57:43 Could PS5 Pro run Elden Ring at 60fps?
    1:03:36 Is PS5 Pro a good deal relative to PC?

1:16:48 Supporter Q1: With the Pro reaching $700, what will the PS6 look like?
    1:26:42 Supporter Q2: Could PSSR run on the base PS5?
    1:33:04 Supporter Q3: Why hasn’t Sony developed machine learning based frame gen tech for PS5 Pro?
    1:37:11 Supporter Q4: Will the high price of PS5 Pro drive people to PC?
    1:44:13 Supporter Q5: Will low PS5 Pro sales cause development problems?
    1:51:46 Supporter Q6: What game reveals would have excited you about PS5 Pro?

Quote Originally Posted by Eurogamer
    The Last of Us Part 2: The clip shown in the presentation operates at the same native 1440p rendering resolution as the performance mode in the standard PS5 game. However, PSSR is used instead of a more basic upscale, giving a presentation comparable with native 4K. Why didn't Naughty Dog increase resolution? Well, PSSR has a computational cost on its own, while various elements such as post-processing are likely running at native 4K resolution.

Ratchet and Clank: Rift Apart: The footage looks to show much the same visual feature set as the existing Performance RT mode. However, internally rendering resolution varies between 1440p and 1800p, with a pass of PSSR to deliver a 4K output.

Alan Wake 2: There isn't much video here, but there are clearly 30fps and 60fps modes, targeting 1260p and 864p respectively. Again, as the footage was easily countable, we're confident this is using PSSR. Screen-space reflections are evident in the 60fps mode, but they are not in 30fps, suggesting RT may be in play.

Gran Turismo 7: Adding quarter res (1080p) ray-traced reflections in gameplay has a hit on GPU performance, so internal resolution drops in the clips seen to 1188p and - again - PSSR upscaling is used for a 4K output.

8. #4488 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Final Fantasy 7 Rebirth: PS5 Pro vs PS5 - A Vast Improvement At 60FPS

9. #4489 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Eu care am jucat FF Rebirth pe Performance Mode vad foarte tare diferenta,adica pe PS5 PRO detaliile sunt clar superioare,iar faptul ca poti juca asa in 60fps nu cum am jucat eu day1... imi face sperante ca urmatoarele titluri vor arata foarte bine cu PSSR,dar pentru mine nu e day1,era daca existau jocuri noi.

10. #4490 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Prețul nu este prea mare pentru Pro, ma uitam zilele astea la o alternativă mai mult pentru jocurile de strategie dar nu voiam să investesc mult într-un PC și am observat că un Steam Deck de 1TB ajunge la £650 în UK.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

11. #4491 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Final Fantasy 7 Rebirth: PS5 Pro vs PS5 - A Vast Improvement At 60FPS
    Reclama la greu pentru PS5 Pro, nu stiu ce intelegere au DF cu Sony dar se vede de la o posta.
    Hai sa calculam, ai dat 2500 de lei pe PS5 acum 4 ani cu tot cu disc si stand asa se vindea atunci erau alte vremuri.
    PS5 Pro "Max" cu tot cu acesorii e acum 4740 de lei.

Vinzi PS5 cu 1500 mai pui diferenta 3240 ca sa iei PS5 Pro cu 4740 dar de fapt pe tine toata afacerea te costa mai mult pentru ca trebuie sa pui si 1000 de lei pe care i-ai pierdut prin vanzarea consolei deci costul total e 5740 de lei! Super afacere!

Gata maine imi vand toate consolele sa imi iau PS5 Pro care e incredibila, are jocuri noi la lansare si detalii excelente cu PSSR "AI Pro Max".

12. #4492 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ce nu prea ia lumea in calcul e ca software-ul evolueaza iterativ si e nevoie de mult timp pentru ca developerii sa se obisnuiasca cu el. DLSS de exemplu e lansat din 2019 si s-a lucrat din greu la el ca sa se ajunga unde e in prezent.
    Daca Sony vor ca PSSR sa ajunga la o forma cat mai avansata pentru generatia urmatoare atunci trebuie folosit in cat mai multe proiecte si PS5 Pro e singurul mod in care pot face asta.
    Dar asta nu inseamna ca Pro-ul e o necesitate pentru majoritatea oamenilor, deci daca nu va permiteti atunci pur si simplu nu-l cumparati .

13. #4493 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am văzut o postare cu Alan Wake 2 cum că ar rula la 900p + upscale pe PS5 Pro. Daca ii vor activa și RT, not bad at all.

Am făcut acum un test pe PC cu următoarele două variante:

1. AW2 rulat la 4k nativ, detalii max, RT off
    2. AW2 rulat la 900p + DLSS, detalii max, RT max

Varianta a doua min s-a părut clar superioară. Mereu am preferat detalii/RT extra în locul rezoluției.

14. #4494 SP

Controller-ul cred ca il voi precomanda sa am 2 editii limitate

https://blog.playstation.com/2024/09...ostalgic-look/

15. #4495 SP
    Member tudort's Avatar
    Oare apare vreo una și la noi ?

Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk

16. #4496 SP
    Eu cred ca toate vor fi la noi,in schimb bundle-ul cu PS5 PRO cred ca va fi destul de exagerat la pret avand in vedere ca include un PS5 PRO ( 800 euro sau vre-o 4000 lei ) + Dualsense Edge ( 1000 lei sau pe acolo ) + stand vertical ( 150 lei parca ) + un dockstation ( vre-o 150 lei ) si ceva chestii mici fara disc driver,deci as miza ca va fi 5499 sau undeva pe acolo.Daca editia asta ar fi venit clasic la 800 euro ma gandeam totusi sa o iau day1.

17. #4497 SP
    Member jon209's Avatar
    La noi când se da drumul la precomenzi?

18. #4498 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pentru un moment am crezut ca scrie Box intre triungi si patrat, si ma gandeam ce naiba, xbox? nu vad eu bine?

19. #4499 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mi se pare ca arata fabulos toate alea din 30th Anniversary Collection, chiar sunt curios cat va costa un PS5 Pro din acela la noi, desi m-as multumi si doar cu un controller!

20. #4500 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    in prezentare mie imi place cel mai mult modul in care tipul prezinta consola ... "Yeah, Yeah....so obviously ..."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 225 of 228 FirstFirst ... 125 175 215 223 224 225 226 227 ... LastLast