Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 51 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1001

Thread: Games with Gold

1. #361 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Frecție...

2. #362 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Uneori o frectie face minuni.

3. #363 SP
    Member florindragos21's Avatar
    Păi thief deja l-am descărcat pe xbox 360 iar în rest sunt jocuri gen warcraft (nu spun ca ar fi rele dar nu au nimic deosebit în ele) + plus un joc cu împușcături vechi (m-am cam săturat si de fps-uri) care tind ca cred ca îi este inferior unor titluri ca Crysis3 sau metro (cele din lunile trecute).
    Ps: pe când un forza 4 sau red dead redemption

4. #364 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by florindragos21 View Post
    Frecție...
    Decat s-o frecam pe indie, mai bine asa )

Sent from my iPad using Tapatalk

5. #365 SP
    Banned orionpaxbb's Avatar
    as lua un "indie" ca rocket league peste toate games with gold combinate anul asta

6. #366 SP
    Member blondutzu's Avatar
    un indie de 20$ vs un AAA de 60$, buna logica. De ce nu ai dori sa le primesti pe alea scumpe moca si sa cumperi ce e ieftin? E mai mult retorica întrebarea, stiu răspunsul

7. #367 SP
    da nu sti ca thief e $10 acum? care AAA de $60 a fost la GwG? poate o vechitura de 5 ani care e $10 dar $60 in nici-un caz

8. #368 SP
    iry
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    un indie de 20$ vs un AAA de 60$, buna logica. De ce nu ai dori sa le primesti pe alea scumpe moca si sa cumperi ce e ieftin? E mai mult retorica întrebarea, stiu răspunsul
    Te pui cu un fanboy? Lasa-l pe om, ataca M$ pe unde apuca . Ia de joaca rocket league (l-am testat si eu pe ps4, e dragut) si lasa-ne pe noi sa jucam thief asta jalnic la 10$ )

9. #369 SP
    am luat platina in thief in prima saptamana cand a aparut jocul, e bine ca apucati si voi sa il jucati insfarsit, sper sa nu va deranjeze 900p-ul

10. #370 SP
    iry
    La naiba, ai realizat un lucru extraordinar. Ok, mergi si verifica ce indies primesti luna viitoare, si opreste-te din offtopic.

11. #371 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Unii zici ca's copii de 7-8 ani. Auzi tu, sa te lauzi ca ai platinat un joc in prima saptamana. Pfff...

Cineva sa-i dea o medalie !

12. #372 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by orionpaxbb View Post
    sper sa nu va deranjeze 900p-ul
    O sa orbim

13. #373 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    O sa orbim
    ))

14. #374 SP
    Member eneea's Avatar
    EU sunt foarte multumit de ce ni se ofera in decembrie, van helsing pare un joc gen diablo, iar thief chiar voiam sa-l incerc

15. #375 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Ok luna aceasta

Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

16. #376 SP
    Junior Member deusmars's Avatar
    Buy Xbox Live Gold Membership / Subscription Codes for (Xbox 360/One) Pentru cine nu are gold un site unde am gasit cel mai ieftin 12 months acces. Pacat ca nu mai are de 14 ca era chiar afacere. Sunt chiar de incredere eu am luat anul trecut de aici si azi am reachzitionat la aceasta superoferta. Dureaza ce e drept putin pana iti livreaza codul prin mail, nefiind instant, dar sunt seriosi. P.S.: sper ca nu e interzisa reclama externa ca am mai vazut linkuri. Oricum decat sa faca bisnita si evaziune unii mai bine sa luam direct de la sursa.

17. #377 SP
    Junior Member ButchX's Avatar
    Pentru 120ron, cat am dat pe gold, sa primesc rayman, tomb raider, ac black flag, thief, vanhelsing +diverse joculete, mi se pare ca e prea bine

18. #378 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Stie cineva daca vor mai aparea alte oferte pe xbox store de Black Friday?

19. #379 SP
    Member blondutzu's Avatar
    da, le anunța pe 27

20. #380 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    20 usd Gears of War Ultimate pe Amazon.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 51 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast