Păi thief deja l-am descărcat pe xbox 360 iar în rest sunt jocuri gen warcraft (nu spun ca ar fi rele dar nu au nimic deosebit în ele) + plus un joc cu împușcături vechi (m-am cam săturat si de fps-uri) care tind ca cred ca îi este inferior unor titluri ca Crysis3 sau metro (cele din lunile trecute).
Ps: pe când un forza 4 sau red dead redemption![]()
un indie de 20$ vs un AAA de 60$, buna logica. De ce nu ai dori sa le primesti pe alea scumpe moca si sa cumperi ce e ieftin? E mai mult retorica întrebarea, stiu răspunsul
da nu sti ca thief e $10 acum? care AAA de $60 a fost la GwG? poate o vechitura de 5 ani care e $10 dar $60 in nici-un caz
am luat platina in thief in prima saptamana cand a aparut jocul, e bine ca apucati si voi sa il jucati insfarsit, sper sa nu va deranjeze 900p-ul
La naiba, ai realizat un lucru extraordinar. Ok, mergi si verifica ce indies primesti luna viitoare, si opreste-te din offtopic.
Unii zici ca's copii de 7-8 ani. Auzi tu, sa te lauzi ca ai platinat un joc in prima saptamana. Pfff...
Cineva sa-i dea o medalie !![]()
EU sunt foarte multumit de ce ni se ofera in decembrie, van helsing pare un joc gen diablo, iar thief chiar voiam sa-l incerc
Buy Xbox Live Gold Membership / Subscription Codes for (Xbox 360/One) Pentru cine nu are gold un site unde am gasit cel mai ieftin 12 months acces. Pacat ca nu mai are de 14 ca era chiar afacere. Sunt chiar de incredere eu am luat anul trecut de aici si azi am reachzitionat la aceasta superoferta. Dureaza ce e drept putin pana iti livreaza codul prin mail, nefiind instant, dar sunt seriosi. P.S.: sper ca nu e interzisa reclama externa ca am mai vazut linkuri. Oricum decat sa faca bisnita si evaziune unii mai bine sa luam direct de la sursa.
Pentru 120ron, cat am dat pe gold, sa primesc rayman, tomb raider, ac black flag, thief, vanhelsing +diverse joculete, mi se pare ca e prea bine
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By iry in forum Microsoft Xbox 360
By eneea in forum Microsoft Xbox 360
By CodrinMarius in forum Microsoft Xbox 360
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks