pana pe 9 mai promotii la diverse jocuri:
Microsoft Studios Sale | Xbox
ID@Xbox Game Fest | Xbox
si niste battlefield gratis pentru cei cu gold:
Sales & Specials | This Week’s Xbox Live Deals
Bai baieti - am cont pe US si vreau sa cumpar LIVE de UK . Se poate sau nu ? Unii zic ca primesc eroare - altii ca nu .
Cum fac ?
@djleo666
Ce intelegi prin Warning! This product is region-locked and can be activated only UK / EU si Worldwide ?
si eu am cont de us si am luat gold de pe net. dar scria doar de worlwide la el. nu si de uk/eu...
Buna seara! Ati reusit sa descarcati Grid 2 pentru ca mie imi da eroare. Daca aveti vreo solutie mii de multumiri!
Eu nu am avut nici o problema in a-l descarca. Insa eu am contul pe Ungaria, nu pe US.
Ce eroare iti da?
Sorry... Your purchase cannot be completed at this time. Please try again. Am incercat si pe consola si pe pc si pe telefon...aceeasi eroare. Pana acum nu am avut probleme in a descarca titlurile x360 din gwg (e primul care-mi face figuri). Contul il am pe us.
Mie imi mai dadea ocazional mesaj eroare pentru jocurile de 360,atat pentru GWG cat si pentru unele pe care incercam sa le cumpar, dar ca regula daca incercam mai tarziu sau a doua zi mergea. Incearca eventual si pe PC cu Hola unblocker, setat pe US.
Foloseste un VPN pe telefon, gen Tunnel Bear. Activezi VPN-ul, cumperi gratuit jocul, apoi dezactivezi VPN-ul. Si pe consola il vei gasi la Ready to install!
@ingerulol Ce intelegi prin Warning! This product is region-locked and can be activated only UK / EU si Worldwide ?
Worldwide inseamna intreaga lume.... Deci merge. Live Gold nu e blocat pe regiuni, daca nu ma crezi ia legatura cu userul Robert Dinu care vinde asa ceva (sau suport Microsoft) sa iti confirme!
Am reusit cu tunneal bear pe telefon. Ip de uk si descarcat cu cont de paypal. Va multumesc!
@djleo666 - suport microsoft habar nu are . Ala vrea doar sa faca vanzari - e atehnic . I-am zis ca "ma pi$" pe M$ ca nu genereaza odata Microsoft Store pe RO oficial . Intr-un final am postat ticket si exista Live Gold valabil - Worldwide / UK / Japan . Mi-a recomandat sa cumpar Worldwide de parca nu ar fi evident. O sa vb si cu Robert Dinu. Multumesc
Nu stiu de ce, dar cumva nu pot sa cumpar Unravel de pe site. O sa incerc diseara de pe consola.
Pai sunt pe IP de US, ca sunt la munca, dar contul il am pe UK si nu vrea nicicum sa ma puna pe GBP, asa ca-mi arata pretul in $.
Bookmarks