Daca jocurile indie sunt de genul Assault Android Cactus de mai sus e trist.....![]()
Jocurile pe ios si android care costa 1 dolar majoritatea si sa le puna pe ps vita cu 10 dolari.
Card de memorie 32 GB la un pret bunicel: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...A3P5ROKL5A1OLE - 40 lire.
Ar fi cam 260 RON cu tot cu transport. Poate si mai ieftin prin RobertDinu .
Stealth Inc si Jak & Daxter Trilogy nu vor fi disponibile in cadrul PS+ si pe Vita exact din cauza faptului ca sunt cross-buy, daca intr-adevar e cazul. Cross-buy implica faptul ca tu sa cumperi jocul, ori la PS+ le primesti cadou pe luna septembrie, deci tu nu cumperi nimic si ca atare nu vei avea disponibile decat versiunile pe care ei le fac disponibile, adica cele de PS3. Unde mai pui ca in fiecare luna doar 2 jocuri sunt date free pentru Vita in cadrul PS+, iar daca ar fi cum zici tu atunci am avea 4 jocuri de Vita luna asta...nu cred ca Sony sa sparga tiparul asta prea curand. Desi niciun subscriber PS+ nu cred ca s-ar suparamy 2 cents
Mai demult s-a dat Limbo pentru PS3 la PS+ apoi s-a lansat si versiunea de Vita cu cross-buy si daca aveai deja
cea de PS3 (fie ca era cumparata sau primita de la + ) primeai automat si versiunea de Vita.
Acum s-a confirmat ca doar J&D Trilogy o sa fie fara cross-buy pe PS3. Stealth Inc o sa-l primim si pe Vita.
EDIT: si daca dai 'buy' la 'When Vikings Attack' o sa vezi ca primesti si versiunea de PS3.
EDIT 2: mai multe filme cu Spelunky si Rayman Origins:
Am platina la Rayman Origins pe Vita, asa mult mi-a placut. Vineri dupa servici imi iau si Legends pentru Vita, un must have!!
Se pot cumpara jocurile de PS+ de pe store, in afara de Urban Trial Freestyle .
Am cumparat versiunea de Vita a Jak & Daxter Trilogy, sper sa mearga.
Spelunky are ceva probleme. A fost lansat in EU dar costa cu 33% mai mult, unii nu pot sa-l instaleze si alti useri au raportat probleme cu framerate-ul.
Pacat...
Eu am pus la download pentru vita toata jocurile disponibile: Stealth Inc, New Little King's story, Jak and Daxter Trilogy si Urban Trial Freestyle; iar pe Ps3 am pus AC3![]()
Ma bucur sa aflu ca estimarea mea era eronata rauacum descarc Jak and Daxter Trilogy, ocupa 3048mb...consistenta luna asta ce sa zic :-P
ai dreptate. Hai sa-l vad eu pe ala care zice ca nu ai ce juca pe Vita!
edit: Si poti sa instalezi doar un joc Jak & Daxter? sau trebuie sa le instalezi pe toate 3 deodata?..ca eu nu prea mai am spatiu pe cardul de 16gb![]()
Parca atunci cand l-am cumparat acum 2 luni zicea ca pot sa le descarc in pachet sau individual.Check "download list"![]()
Bookmarks