Intrebare de nabb
Iti trebuie net de viteza mare pentru a juca Killzone 2 pe net?Adica,sa nu ai lag..
cateva aplicatii interesante pentru cei care si-au instalat Linux pe PS3.
10 Awesome Linux Applications for Your PlayStation 3 | Maximum PC
bai fratilor, nu intrati niciunul p nfs undercover onlline? m-as bucura dak ar fi si romani p acolo..........
o sa avem parte in urmatoarele saptamani de un demo al jocului Call of Juarez: Bound in Blood
We found an advertisement on the back of a gaming magazine advertising Rockstar's Western Showdown. We then looked closer and realised that there was a sentence saying 'Demo Coming to Xbox Live and PlayStation Network'. This could mean that the demo could be arriving within the next couple of weeks.
Se pare ca avem un nou update de firmware. Versiunea 2.76 e online. Din cate am inteles, sunt reparate mici probleme si "improves the playback quality of some PS3 format software" whatever that means![]()
MotorStorm Pacific Rift DLC Painted into Calendar - Shacknews - PC Games, PlayStation, Xbox 360 and Wii video game news, previews and downloads
Motorstorm primeste DLC,sa il posteze cineva pe prima pagina ca nu am timp...
Acuma mi-a dat signout si mi-a facut update-ul la PS3 firmware 2.76. Stie cineva ce contine acest update?
"This is a minor update that improves the playback quality of some PS3 format software."
Conform raportului financiar Sony sunt aproape 30 milioane de PS3uri vandute
SF Console Game Examiner: Playstation 3 closing in on 30 million units sold
am si eu o intrebare.dak cumva nu e permisa o so sterg.am vazut pe ocazii un tip care vinde jocuri de ps3 copiate dupa cele originale si pare sa mearga.e adevarat sau e vreo teapa?
ca orice scamm se merge pe credulitatea omului . din pacate acel site ar merita inchis pt ca nu au nicio politica de protejare a cumparatorului. pe romaneste ii doare undeva.
LE: am gasit scammerul la un scurt search. vad ca si Recsul este f interesatoameni buni 30 roni nici macar blancul BD nu costa ca sa nu zic writerul in sine...common
![]()
Imi plac toate stirile care apar pe acest forum, dar indiferent cine scrie stirea, de preferat ar fi sa si traduca in romana ce scrie in stire sau macar sa faca un rezumat sa inteleaga tot romanu, dupa parerea mea nu toti inteleg ce scrie in aceste stiri... este doar o parere...
site este activ. KOJIMA PRODUCTION "NEXT"
the page info
"Content-Type = text/html; charset=utf-8
Author = KONAMI
Description = KOJIMA PRODUCTION "NEXT"
Copyright = �2009 Konami Digital Entertainment
Keyword = Hideo Kojima, MGS,METAL GEAR, NEXT, game, konami, kojima game, KJP, Kojima Production"
ceva care sa va puna pe ganduri. un nou joc MGS? we must wait and see
![]()
Bookmarks