Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1128 of 1174 FirstFirst ... 128 628 1028 1078 1118 1126 1127 1128 1129 1130 1138 ... LastLast
Results 22,541 to 22,560 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22541 SP
    Member denists66's Avatar
    Si de unde se pot lua astea ?

2. #22542 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Altex / Media Galaxy, Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi, amazon, cdkeys.com etc.

3. #22543 SP
    Junior Member hiri's Avatar
    salut

am si eu o mica problema...nu reusesc sa setez sunetul din joc sa fie redat in casti si nu pe tv, sper sa ma poata ajuta cineva.

Am 2 head seturi nokia bluetooth 1 si 2 am facut pairing-ul cu ps3 si nu reusesc sa mut sunetul pe headset, mentionez ca nu joc online deci nu am nevoie de chat .folosesc bluetootul intern din consola.

Ma puti ajuta?

4. #22544 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Nu poti scoate prin bluetooth sunetul din joc, doar chatul. Ai nevoie de niste casti facute special pentru asa ceva precum urmatoarele: EAR FORCE P11 - Turtle Beach, Inc. (Wired) sau Ear Force PX3 Wireless Universal PS3 Headset - Turtle Beach, Inc. (Wireless)

5. #22545 SP
    Junior Member bibinio's Avatar
    salut, daca nu imi mai citeste jocurile, trebuie schimbat blocul optic sau tot dvd player-u ? si care sunt conditiile daca trebuie schimbate una din ele ? ce versiune trebuie sa iau ? unde si cum ?
    multumesc

6. #22546 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Contacteaza-l pe Donely de aici de pe forum. Te rezolva el.

7. #22547 SP
    Junior Member hiri's Avatar
    @ReNeGaDe124 Multumesc.

8. #22548 SP
    Junior Member iepster's Avatar
    Stie cineva care este release date-ul pentru Assasin's Creed Unity?

Multumiri!

9. #22549 SP
    Member iliedobre's Avatar
    28.10.2014

10. #22550 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    28 octombrie dar apare doar pe PS4 si XO

11. #22551 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    28 octombrie dar apare doar pe PS4 si XO
    Momentan... Ubisoft tocmai a anuntat The Crew si pentru xbox360, desi era next-gen only, asa ca nu m-ar mira sa vedem si o varianta downgraded pentru Unity.

12. #22552 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am trecut ieri pe la un prieten care are ps3 si am intrat pe contul meu de ps+ sa ii descarc cateva jocuri (eu nu mai am ps3 ,am doar ps4 ) Cand sa le descarc mia aparut un mesaj cum ca ar fi inca un sistem ps3 activat pentru ps+ si nu a mers ,am dat si la acount management-ps3-game activate dar imi aparea o eroare
    Stie cineva cum sa fac? Multumesc anticipat

13. #22553 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Intra aici Official PlayStation website: PlayStation Network, PSN si dezactiveaza prima consola PS3. Apoi incearca pe cealalta consola.

PS: Nu stiu sigur daca merge.

14. #22554 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Intra aici Official PlayStation website: PlayStation Network, PSN si dezactiveaza prima consola PS3. Apoi incearca pe cealalta consola.

PS: Nu stiu sigur daca merge.
    mersi ,am gasit undeva sa dau sa le dezctivez pe toate dar merge doar o data la 6 luni altfel trebuie sa intri pe ps3

15. #22555 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    ma intreb daca asta e pe bune, ca daca da e cam nasol:
    Ubisoft to stop developing for 360 and PS3 next year | KitGuru

16. #22556 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Din 2016 nu mai ies jocuri si e vorba numai de Ubisoft. Nu inseamna ca se opresc toti.

17. #22557 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai si ce inseamna ca va deveni o vita mai mare? plina de indie-uri?

18. #22558 SP
    Junior Member kelmevito's Avatar
    Problema Playstation 3 (primul model)
    Dupa 2 ani si 4 luni consola mea a incetat sa-mi mai afiseze. Se deschide, introduc Cd-ul, se aude ca il invarte dar pe display nu-mi apare nimic, e ca si cum nu ar fi conectat, am incercat si cu mufa AV MULTI AUT dar aceeasi problema (nu-l recunoaste).
    Nu imi pot da seama care este problema( sigur de la cabluri sau de la tv nu este, deoarece am testat cu un alt playstation) deodata mi-a cazut consola. Stie careva ce ar putea avea?? plzz!20140820_115151.jpg

19. #22559 SP
    Junior Member Vlady's Avatar
    Buna ziua,am gasit pe forumul acesta un anunt cu un ps3 superslim de 500 gb cu garantie pana in decembrie 2015 si as dori un sfat,sa-l cumpar sau nu?

20. #22560 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    O sa ramana cu sports games, indies, jrpgs si inca cateva jocuri cross gen. Depinde ce se mai anunta pentru 2016 sau ce se mai decaleaza din 2015 .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.