Si de unde se pot lua astea ?
Altex / Media Galaxy, Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi, amazon, cdkeys.com etc.
salut
am si eu o mica problema...nu reusesc sa setez sunetul din joc sa fie redat in casti si nu pe tv, sper sa ma poata ajuta cineva.
Am 2 head seturi nokia bluetooth 1 si 2 am facut pairing-ul cu ps3 si nu reusesc sa mut sunetul pe headset, mentionez ca nu joc online deci nu am nevoie de chat .folosesc bluetootul intern din consola.
Ma puti ajuta?
Nu poti scoate prin bluetooth sunetul din joc, doar chatul. Ai nevoie de niste casti facute special pentru asa ceva precum urmatoarele: EAR FORCE P11 - Turtle Beach, Inc. (Wired) sau Ear Force PX3 Wireless Universal PS3 Headset - Turtle Beach, Inc. (Wireless)
salut, daca nu imi mai citeste jocurile, trebuie schimbat blocul optic sau tot dvd player-u ? si care sunt conditiile daca trebuie schimbate una din ele ? ce versiune trebuie sa iau ? unde si cum ?
multumesc
am trecut ieri pe la un prieten care are ps3 si am intrat pe contul meu de ps+ sa ii descarc cateva jocuri (eu nu mai am ps3 ,am doar ps4 ) Cand sa le descarc mia aparut un mesaj cum ca ar fi inca un sistem ps3 activat pentru ps+ si nu a mers ,am dat si la acount management-ps3-game activate dar imi aparea o eroare
Stie cineva cum sa fac? Multumesc anticipat
Intra aici Official PlayStation website: PlayStation Network, PSN si dezactiveaza prima consola PS3. Apoi incearca pe cealalta consola.
PS: Nu stiu sigur daca merge.![]()
ma intreb daca asta e pe bune, ca daca da e cam nasol:
Ubisoft to stop developing for 360 and PS3 next year | KitGuru
Problema Playstation 3 (primul model)
Dupa 2 ani si 4 luni consola mea a incetat sa-mi mai afiseze. Se deschide, introduc Cd-ul, se aude ca il invarte dar pe display nu-mi apare nimic, e ca si cum nu ar fi conectat, am incercat si cu mufa AV MULTI AUT dar aceeasi problema (nu-l recunoaste).
Nu imi pot da seama care este problema( sigur de la cabluri sau de la tv nu este, deoarece am testat cu un alt playstation) deodata mi-a cazut consola. Stie careva ce ar putea avea?? plzz!![]()
Buna ziua,am gasit pe forumul acesta un anunt cu un ps3 superslim de 500 gb cu garantie pana in decembrie 2015 si as dori un sfat,sa-l cumpar sau nu?
O sa ramana cu sports games, indies, jrpgs si inca cateva jocuri cross gen. Depinde ce se mai anunta pentru 2016 sau ce se mai decaleaza din 2015.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks