lungimea conteaza, in sensul ca influenteaza negativ semnalul care intra in spate la televizor. cu cat e mai scurt HDMI-ul cu atat calitatea imaginii va fi mai pura.![]()
lungimea conteaza, in sensul ca influenteaza negativ semnalul care intra in spate la televizor. cu cat e mai scurt HDMI-ul cu atat calitatea imaginii va fi mai pura.![]()
Sony's Secret Weapons: 9 New Games for PS3 and PSP, Feature Story from GamePro
In response to this recent surge in new PlayStation 3 owners, and in anticipation of what will no doubt be a steady rate of growth for the platform (particularly if it maintains an average of 100,000 units sold each week throughout the Holiday season) we take a look at the games that Sony is publishing itself to boost the overall PlayStation brand further. In this hands-on report with nine different first-party titles, we talk to producer Petro Piaseckyj about Quantic Dream's ambitious Heavy Rain, and we look at the novel EyePet virtual toy, which features one of the most inventive uses for the EyeToy. We also take a look at some PS3 favorites that are making their way to the PSP very soon.
Eu am introdus ps3-ul in televizor direct, am folosit un ciocan. Se vede de-a dreptul fenomenal.. deloc
Evident va chinuiti inutil cu cabluri mufe lesbi inter-racial etc, Sony a gasit solutia, noul ps3-in-a-tv-for-free. Eu zic ca se vede flawless.
.
A jucat cineva Buzz Quiz Tv si World? vreau sa cumpar unu din ele dar nu stiu care, din ce am vazut World e mai nou dar nu gasesc varianta cu buzzere, doar la Quiz Tv am gasit cu buzzere. Multumesc!
An error has ocurred (80022A07 ) - asa imi da cand vreau sa fac Sync Operation.Sa-mi updatez trophie-urile.Ce fac?
Imi da si mie foarte des aceasta eroare incearca de mai multe ori daca nu dai un restart la ps3 si incearca din nou.
Box art-ul final si oficial pentru Final Fantasy XIII
Official Japanese box art for Final Fantasy XIII The 13th Crystal
e pe bluetooth? i-ai dat pair din consola cu el ?
LE: am vazut in link ca e pe bluetooth. teoretic ar trebui sa il adaugi de la accessory settings parca -> register bluetooth device.
daca ai incercat asa si nu merge, e posibil sa aiba un defect...
PS: poti incerca sa il legi si la un telefon, asa iti poti da seama daca merge sau nu....
Daca tot veni vorba de headset, spunetzi-mi si mie un headset ieftin, ushor de gasit si care merge la ps3 va rog![]()
Eu folosesc ASTA si e destul de ok dar poti sa-ti iei un medel mai nou ca nu mai sunt asa scumpe![]()
Aşa ai �ncercat?
Originally Posted by @sonyericsson.com
Sa inteleg ca sony face XBOX-uri mai nou???
Consola jocuri SONY XBOX360, 60GB, DVD-ROM | MediaGalaxy.ro
Bookmarks