Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 1175 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 530 1030 ... LastLast
Results 581 to 600 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #581 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    Vrei sa zici ca filmele Video_TS si Audio_TS (DVD), de pe torrente merg pe PS3?.
    Eu nu cred. Am incercat si eu mai multe si nu a mers nici unul. Cele originale merg fara probleme.
    Normal ca merg.
    Si pentru cate o exceptie se merita. La o distanta fata de tv de 3m nu se observa foarte mult diferenta intre un film hd si unul calitate dvd.
    Mai ales daca ai mai si consumat ceva
    Daca vrei sa fii carcotas normal ca e altceva un film hd dar nu renteaza pentru toate filmele sa pierzi ore de procesare cu mkv2vob.
    Pentru cele care te-au impresionat normal se merita.

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    DVD-urile scoase de pe torrente merg linistit ...poate sunt cateva exceptii ... la mine merg fara probleme ... la fel si avi-urile.
    avi presupun ca fara subtitrare sau transformate cu aviaddxsub in divx

2. #582 SP
    Junior Member edy100's Avatar
    Quote Originally Posted by ady_ro View Post
    Salut.
    Am si eu o intrebare legata de vizionarea unui film format dvd.
    Exista vreo limitare ?
    Am avut un film Black Balloon luat de pe un site de torrente l-am scris pe un dvd(am repetat aceasta operatie de 3 ori pentru a fi sigur ca nu a fost o problema de scriere).
    Acum pe ps3 nu vrea sa mearga nicicum pe cand pe laptop nu are nici o problema.
    The video cannot be played.
    (80029941)

Mentionez ca multe altele imi merg foarte bine.

am aceeasi problema, nu merg decat originalele.

3. #583 SP
    Junior Member sobila's Avatar
    multumesc!
    o sa caut!

4. #584 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    Quote Originally Posted by webpredator View Post
    Don - i-ai intrebat de cand aveau consolele si cam cat le-au folosit....teoretic o consola d'asta tine 1 an , d'aia ofera garantie 1 an
    Esti degeaba puteai posta un coment mai stupid ? am cumparat play-ul in primul val cand erau doar de 60 de giga si nu am avut nici o problema ... si in al doilea rand Playstation 3 has 1% rate of failure when Xbox has like 30% ...

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    daca monitorul este DHCP compliant poti. cauta unul cu intrare hdmi.
    Daca Are intrare HDMI sau Component sigur ca da...

5. #585 SP
    Junior Member Gupidon's Avatar
    Cu scuzele de rigoare fata de cei cu experiente legate de aceasta consola, in cazul in care intrebarea mea este nepotrivita ...
    Ma intereseaza ce posibilitati sunt pentru a viziona un film HD prin aceasta consola pe un LCD fullHD, in incercarea de a mari considerabil calitatea filmelor care le vad (in prezent SD printr-un player DVD). Intrebarea mea era daca pot rula fisierele cu extensia .mkv de pe PS3 pe un LCD FullHD ? Sau ce optiuni sunt.

Multumesc.

6. #586 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Gupidon View Post
    Cu scuzele de rigoare fata de cei cu experiente legate de aceasta consola, in cazul in care intrebarea mea este nepotrivita ...
    Ma intereseaza ce posibilitati sunt pentru a viziona un film HD prin aceasta consola pe un LCD fullHD, in incercarea de a mari considerabil calitatea filmelor care le vad (in prezent SD printr-un player DVD). Intrebarea mea era daca pot rula fisierele cu extensia .mkv de pe PS3 pe un LCD FullHD ? Sau ce optiuni sunt.

Multumesc.
    se pot rula filme mkv pe ps 3 dupe ce le convertesti in vob cu mkv2vob, nu se pierde calitatea dupa conversie

7. #587 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu am 2 lcd tv samsung unu e hd redy si altu samsung seria 6 full hd si se vede diferenta fata de un hd

8. #588 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Daca imi cumpar un joc regiune 1 (US vers.) e posibil sa imi faca lag ?

9. #589 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    NU are cum. Nu are nici o legatura server-ul cu regiunea jocului.

10. #590 SP
    Quote Originally Posted by Snoopy16 View Post
    Esti degeaba puteai posta un coment mai stupid ? am cumparat play-ul in primul val cand erau doar de 60 de giga si nu am avut nici o problema ... si in al doilea rand Playstation 3 has 1% rate of failure when Xbox has like 30% ...
    Hai ca am vazut-o si pe asta!Esti total paralel frate! In primul rand te iei de un post de acum cateva luni si in al doilea rand te iei de unul dintre cei mai respectati membri ai comunitatii. Te-ai trezit tu cocos sa vorbesti. Du-te la culcare si lasane!

11. #591 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Hai ca am vazut-o si pe asta!Esti total paralel frate! In primul rand te iei de un post de acum cateva luni si in al doilea rand te iei de unul dintre cei mai respectati membri ai comunitatii. Te-ai trezit tu cocos sa vorbesti. Du-te la culcare si lasane!
    faptul ca e veteran nici macar nu conteaza... oi fi eu nou pe site-ul asta but that Doesn't make the things i've said any less true...

12. #592 SP

13. #593 SP
    Junior Member aberantu's Avatar
    Salut,

Am si eu cateva intrebar1:
    Am niste filme, puse in containere m2ts. Le vede PS3-ul bine, dar unele nu se aud. Cele care nu se aud au sunetul encodat cu DTS, spre deosebire de celelalte care sunt AC3.
    Filmele sunt pe HDD extern. Din cate am citit, PS3 STIE sa decodeze DTS... Dar de ce nu merge?
    Am inteles ca o solutie ar fi sa fac streaming de pe calculator...
    Cand fac streaming de pe calc, asta inseamna ca calculatorul decodeaza fiserele si le transmite pe retea, de unde sunt preluate de PS3 si redate pe TV? Ca daca-i asa, nu-mi tine calculatoru sa decodeze 1080p
    Solutii alternative ca sa aud sunet encodat cu DTS pe PS3 de pe HDD extern? Sau tre sa re-encodez sunetul?

PS3 stie sa play-eze vob-uri?

Merci de raspunsuri

14. #594 SP
    Junior Member joy008's Avatar
    Am si eu o intrebare: Acasa am un televizor normal iar ps3-ul meu a venit doar cu cablu hdmi. Ce cablu trebuie sa-mi cumpar ca sa ma joc pe televizor normal?
    Televizorul are 2 prize scart in spate (scart1 si scart2) si in fata priza AV.

15. #595 SP
    Iti trebuie cablu AV cu trei mufe.

16. #596 SP
    Stii un loc de unde pot sa cumpar unul,si cam cat m-ar costa? Eu sunt din buzau si nu am prea gasit pe nicaieri.

17. #597 SP
    E cam complicat ca iti trebuie unul special pentru PS3 si nu prea stiu pe unde se gasesc. Poate vinde cineva de pe forum, vezi si tu.

18. #598 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    I'm back from holland viva le pot cookies!
    Ceva jocuri ce or primit trophy support? alte vesti?

Tphase unele trackuri arata destul de ,,meh'' dar altele au niste texturi si lighthing super tare , si astea predomina prin joc.
    P.S a cam trecut o saptamana dar poate mai citeste reply-u

19. #599 SP
    Cablu hight sony PlayStation 3-2
    Am gasit unul dar e cam scump, 1 mil.Asta e cablul de care am nevoie?

20. #600 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Quote Originally Posted by joy008 View Post
    Stii un loc de unde pot sa cumpar unul,si cam cat m-ar costa? Eu sunt din buzau si nu am prea gasit pe nicaieri.
    am eu ceea ce cauti tu da mi add pe messenger sa vorbim : ciuchie_vlad

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 1175 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 530 1030 ... LastLast