Mass effect 2 pe PS3 News: Confirmed: Mass Effect goes multiplatform - ComputerAndVideoGames.com
Scuze, poate pun intrebari stupide, dar sunt un tatic, le-am luat copiiilor un PS3 , 80 Gb, din Romania (altex, oferta cu Little Big Planet) si am ramas socat de diferenta de preturi la jocuri si blu ray fata de cele din USA si Canada...Asa ca am 2 intrebari:
1. Jocurile cumparate din SUA merg pe consolele de Europa(Romania), pentru ca am vazut pe coperta jocului cumparat din Romania o zonare (un glob pamantesc langa care scrie un 2)
2. Aceeasi intrebare pentru blu-ray....
A incercat cineva, merg sigur, pentru ca mie un amic mi-a zis ca nu ar merge iar altul ca merge....Eu am pe cineva acolo (in USA) si as putea sa ii rog sa imi trimita, dar nu vreau sa ma agit si sa ii agit degeaba!??
1. Da, merg. Jocurile nu sunt region locked. De asta multi cumpara varianta usa, pt ca sunt mai ieftine si poti instala download-able content de pe us playstation store pt jocurile respective. (trebuie sa fie aceeasi regiune, jocul cu contentu downloadat si usa store fiind singurul de unde putem cumpara noi romanii)
2. Nu merg, blu-ray-urile merg doar in zona respectiva. Ei cu ale lor, noi cu ale noastre.![]()
Tocmai te ai dat de gol ca esti o clona a userului dextertag,ai postat raspunsul la mesaj de pe celalalt user.O sa primesti ban![]()
Poftim ?)) sunt crysty daca iti mai aduci aminte si de pe un alt forum, ce ai ? .. D'oh am o problema cu imaginea si tu un astfel de raspuns imi dai ?
Oameni buni nu sunt nici un dexter sau cine credeti, sunt crysty, eu individual, d'oh nici nu ar trebui sa va ascult pe voi, ca daca eram clona vedeau adminii ip-ul. steauacroitoru aminteste-ti de forumul de psp unde ai luat ban, de acolo sunt eu, si gandeste inainte sa postezi.
Ba si blu-ray-urile merg. Faza asta era doar la DVD-uri din cauza rezolutiei specifice fiecarei zone (NTSC/PAL). Daca continutul unui blu-ray este redat pe un TV HD Ready sau Full HD, nu sunt probleme, pt. ca rezolutiile HD sunt universale. Deci, fara probleme pot fi redate si discurile blu-ray. In cazul jocurilor este la fel, exceptand DLC-urile (pachetele aditionale) care merg la jocurile numai de pe aceeasi regiune.
eXist, e de la bulgari mane. nu esti singurul cu aceasta "problema".
Eu nu am o problema ci mai mult o curiozitate. Am un cont PSN care a fost deja activat pe 5 sisteme. Presupunand, ca una dintre console o vand, sau se strica, sau etc etc, daca dezactivez contul de pe una de console, atunci imi revine un "slot" liber?
Mah omule,uita te mai sus si nu te mai hazarda atat Intrebare pusa de ultilizatorul dextertag:
Am un TV Samsung FullHD (seria 5) de 94 cm...Am un PS3 de 80GB din U.K. De ce Doamne Iarta-ma nu merge HDMI-ul?!?! Ii dau o bere in dintzi cui imi da un sfat! Multumesc anticipat! Sepet rulz, Donely rulz (pt ca mi-a modat vechiul PS2)!P.S.: La component...se vede nashpa...
P.S.2: Am gasit doua convertoare ca sa vedetzi bine-merci mkv-urile: VSO - ConvertX si Ultra Video Converter! Bafta!
Raspunsul userului maniac360:Cum adica nu merge HDMI-ul? Iti ramane ecranul negru? Iti apare mesajul "Unsuported signal"? Iti merge sunetul? Da mai multe detalii ca poate reusesc sa te ajut.
Inca o intrebare adresata tot de acelasi user,dar a uitat saracul ca tocmai se logase pe celalalt user:Astazi dimineata l-am aprins, avea sunet dar nu avea imagine, adica are sunet si nu are imagine.. Poate fi de la blocul optic sau de la cablul HDMI ?
In concluzie...clone mizerabileCe crezi ca castigi daca ai o mie de conturi?
Bookmarks