tot de la rds am si eu...dar nu am intampinat nicio problema !
La EA s-a mai deconectat (tot pe acelasi motiv) la inceput cand a revenit PSN dar acum vad ca nu mai sunt probeleme!
tot de la rds am si eu...dar nu am intampinat nicio problema !
La EA s-a mai deconectat (tot pe acelasi motiv) la inceput cand a revenit PSN dar acum vad ca nu mai sunt probeleme!
sal
am si eu o intrebare( scuze daca s-a mai pus).
daca am un cont de ro si nu-l pot recupera, pe ce site pot sa le scriu color de la Sony pt a-ncerca sa rezolv problema.
@drac_baltat ma uit zilnic pe blogul lor ,dar baga numai despre jocuri si dacat asa ..rar cate-o stire despre store...
Eu nu inteleg de ce multi dintre voi v-ati facut cont de RO ...si nu de US/UK pentru a beneficia de la inceput de store...
E simplu...ca sa stie englezoii si americanii cine le-o trage online.
E nasoala faza oricum pt cei care nu si-au recuperata inca conturile,si eu puteam sa fiu in locul lor,am avut doar noroc ca mie nu mi-au trimis mail ci m-au lasat sa schimb parola din consola.Trebuie sa le scrieti celor de la Sony clar,ca altfel nu stiu daca or sa-si bata capul
![]()
Salut cine are fifa10 pentr-u ps3 si este interesat de un campionat de gaming .[email protected]
![]()
Pe 31 mai din nou PSN Maintenance , posibil pentru revenirea Store : more psn maintenance coming hints at playstation store return
PSN Network Maintenance has been scheduled to take places from Tuesday 31st May at 19.00 GMT until Wednesday 1st June 01.00 GMT.
pe contul de Ro nu am reusit dar pe celelalte conturi*US si UK* nu am avut probleme,am putut sa schimb parola direct de pe consola
Am o curiozitate: e vreunul dintre voi care a ajuns in situatia asta?
IMAGINI SOCANTE! Jocurile video le-au distrus VIETILE! Si-au deformat corpul dupa mii de ore de jucat pe console! - www.sport.ro
Cine e mai "bisnitar"si ma ajuta si pe mine cu pretul pietei pentru un PS3 40GB,stare foarte buna,dar a expirat garantia de 2 ani
Are un singur controler,tot cablajul,HDMI,etc
Bookmarks