Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 866 of 1175 FirstFirst ... 366 766 816 856 864 865 866 867 868 876 916 966 ... LastLast
Results 17,301 to 17,320 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #17301 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by xNutzu View Post
    Buna , am vazut ca sunteti o comunitate de gaming si m-am gandit sa va adresez niste intrebari foarte simple, la care nu gasesc raspuns pe google. Intrebarile sunt urmatoarele :

1) PS3ul functioneaza pe orice TV ? Sau sunt necesare anumite LCD-uri sau LED-uri HD , crystalclear , etc.
    2) Daca functioneaza pe orice TV , ce cabluri imi trebuie ?
    3) Unde pot gasi un PS3 mai ieftin ?
    Bine ai venit pe forum.
    1. PS3-ul merge pe orice TV, dar recomandat este unul HD sau full HD, pentru ca o sa ai super grafica.
    2. Daca ai TV HD o sa ai nevoie de cablu HDMI.
    3. Cauta pe net ca mai sunt oferte prin magazine, iti recomand unul nou ca sa ai si garantie, exemplu Consola Sony PlayStation 3 Slim, 160GB, Neagra CECH-2504A - eMAG.ro, dar mai sunt si alte oferte.
    Bafta.

2. #17302 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Buna , am vazut ca sunteti o comunitate de gaming si m-am gandit sa va adresez niste intrebari foarte simple, la care nu gasesc raspuns pe google. Intrebarile sunt urmatoarele :

1) PS3ul functioneaza pe orice TV ? Sau sunt necesare anumite LCD-uri sau LED-uri HD , crystalclear , etc.
    2) Daca functioneaza pe orice TV , ce cabluri imi trebuie ?
    3) Unde pot gasi un PS3 mai ieftin ?
    Merge pe orice Tv LCD,LED ,cele mai recomandate sunt plasmele/
    Iti trebuie un cablu HDMI
    Il iei second hand de aici de pe forum,sau il iei nou,ca nu costa mult.

3. #17303 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    La pb mea nu stie nimeni o solutie ?

4. #17304 SP
    Senior Member divayo's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMiR View Post
    La pb mea nu stie nimeni o solutie ?
    La Resistance'3 mi-am sters eu instalul si a durat 1 ora si 15 minute, am lasat sa-si faca treaba ca am vazut ca tine foarte mult, initial am crezut ca s-a blocat ceva, dar intr-un final(1 ora'15 minute) se incheie.

5. #17305 SP
    Junior Member xNutzu's Avatar
    Inca cateva intrebari:

1) Cand pun in PS un joc , o sa trebuiasca de fiecare data cand vreau sa joc respectivul joc sa pun jocul in PS3 ?
    2) Am o plasma Sony BRAVIA , si una SAMSUNG , pe care dintre astea ar merge mai bine ?

6. #17306 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    1)Da este necesar de fiecare data cand te joci sa ai discul in consola.
    2)Depinde de caracteristicile fiecarui televizor, dar in principiu chiar daca e o diferenta e una destul de mica aproape insesizabila.

7. #17307 SP
    Member claudiutk's Avatar
    "LCD"/"LED", Sony nu produce sau a produs vreodată plasma tv

8. #17308 SP
    Si ce treaba are asta cu problema lui??

9. #17309 SP
    Junior Member xNutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    "LCD"/"LED", Sony nu produce sau a produs vreodată plasma tv
    Vorba vine plasma . Defapt nu e SAMSUNG , e Philips , e al tatalui meu si nu eram sigur , si e LED . Braviau e un tip mai vechi .

10. #17310 SP
    Member b615dub's Avatar
    Am si eu o intrebare.

Voi instalati jocul de pe cd pe hdd-ul consolei, sau jucati direct de pe cd ? Ca m-am "plans" la un prieten ca in timpul jocului, blueray playerul scoate niste sunete ciudate si mi-a raspuns ca trebuie sa instalez jocul pe hdd astfel risc sa bulesc playerul, este adevarat.

p.s. Daca nu trebuie neaparat instalat, capacitatea hdd-ului pentru ce este folosita, doar demo-uri, theme si alte chestii pe care le iei de pe PSN.

11. #17311 SP
    Nici nu poti sa le instalezi...isi instaleaza singur jocul de ce are nevoie.Atat!

12. #17312 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Am si eu o intrebare.

Voi instalati jocul de pe cd pe hdd-ul consolei, sau jucati direct de pe cd ? Ca m-am "plans" la un prieten ca in timpul jocului, blueray playerul scoate niste sunete ciudate si mi-a raspuns ca trebuie sa instalez jocul pe hdd astfel risc sa bulesc playerul, este adevarat.

p.s. Daca nu trebuie neaparat instalat, capacitatea hdd-ului pentru ce este folosita, doar demo-uri, theme si alte chestii pe care le iei de pe PSN.
    prietenul are Xbox nu ?

13. #17313 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    prietenul are Xbox nu ?
    And again Captain Obvious saves the day

Sent from my GT-I5500

14. #17314 SP
    Member b615dub's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    prietenul are Xbox nu ?
    Curios, chiar are .

15. #17315 SP
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Curios, chiar are .
    Atunci nu stie ce borbesteSerios tu iei sfaturi pentru PS3 de la cineva care are xbox?Rly???

16. #17316 SP
    Member b615dub's Avatar
    Nu am zis ca am si facut ce a zis el, doar vroiam sa aflu daca e adevarat ceea ce zice

17. #17317 SP
    Member Dasani's Avatar
    Inca cateva intrebari:

2) Am o plasma Sony BRAVIA , si una SAMSUNG , pe care dintre astea ar merge mai bine ?

18. #17318 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sony Needs Your Help to Design a New DualShock 3 Controller | Side Mission | GameTrailers

PS3 players probably have a whole list of ideas in their heads for the look and style of their ultimate DualShock 3 controller. Now Sony is asking them to come up with a new one.

19. #17319 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am nevoie mare sa ma ajutati cu ceva va rog.Am jucat iarna trecuta cu cineva Little Big Planet 2 si am ajuns cat de cat departe.Acum cu greu am reusit sa mentin aceleasi save-date, ma loghez, ma da de unde am ramas insa la fiecare nivel imi zice ca este o problema si nu poate salva.Va rog mult daca a mai patit cineva aceasta probleme sa ma lumineze.

20. #17320 SP
    Member b615dub's Avatar
    Am nevoie ajutor legat de GTA IV.

Cum intru, ca pasager intr-un taxi? Il flurier, se opreste, imi arata triunghiul sa intru ca pasager in taxi dar Belic deschide usa si il da jos pe sofer sau trage de usa din dreapta soferului.

Banuiesc ca trebuie sa stau intr-un anume loc cand apas sa intru in taxi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.