Din cate am citit se pare ca e ylod...se poate oare repara in caz ca nu ma pot intelege cu vanzatorul?
YLOD tine de ceva pasta termica la care s-a facut PS3-ul,apare mai des la modelele de 60GB si la un service de ''colt de strada'' nu cred ca se poate face.
In martie vor fi oprite serverele online pentru toate jocurile din seria Resistance, iar in mai pentru Gran Turismo 5: Support for online game features�-�PlayStation 3, PS3 official games guide
As of 20 May 2014 you will no longer able to use the online features of the following game:
PlayStation 3
Gran Turismo 5
As of 28 March 2014 you will no longer able to use the online features of the following games:
PlayStation 3
Resistance: Fall of Man
Resistance 2
Resistance 3
@blackbone s-ar putea sa gresesc dar YLOD odata ce-l primesti chiar daca repari consola el tot va reveni mai devreme sau mai tarziu. Cel care ti-a vandut consola probabil stia bine ce vinde si de ce.
era un vanzator de incredere, cu foarte multe calificative pozitive. am luat legatura cu el si a zis ca tot ce poate face e sa-l repare...am aflat si eu ca de ylod nu scapi...nu stiu ce as putea face...
Ce sa-l repare .. spune-i sa fie om si sa-ti dea banii inapoi si alta data sa nu incerce sa-i mai prosteasca si pe altii.
cam asta e ce mi-a zis dansul repet,"eu vand console desigilate( umblate in ele pentru modare) ,ce garantie am eu ca tu nu ai schimbat placa de baza sau piese prin consola sau orice ai putea face tu fiind o consola desigilata la care poti umbla nestingherit ,nu zic ca este asa neaparat dar tocmai din acest motiv nu acord garantie care este clar evidentiata pe site-ul ***** FARA GARANTIE ! te rog sa ma intelegi ,inca odata iti spun ca daca vrei poti aduce consola sa ma uit la ce problema are nu se pune problema sa o schimb ca nu procedez asa,in schimb daca se poate repara o poti vinde sau faci ce doresti cu ea sa-ti recuperezi banii ,multumesc pentru intelegere ...""
Daca imi aduc bine aminte, asta vara la conferinta sony am fost mintiti ca vor continua sa ofere suport pt ps3 inca 2 ani ...or so. Abea ce sa lansat pe ici-colo ps4 si ei incep deja sa opreasca din servere...frumos.
Dintre toate titlurile Gran Turismo lansate pana acum, GT6 s-a vandut cel mai prost la lansare. Numar mic de copii vandute? No problem. Inchide online-ul partii anterioare si forteaza-i pe cei care inca joaca GT5 si vor online MP sa cumpere titlul urmator.
Nici un GOW nu este 1080p, nici 3 nici Ascension. Sunt 720p. 1080p e Motorstorm Apocalypse si Gran Turismo.
Mai mult ca sigur ca nu stia, si probabil a jucat pe ceva PC mainstream / high end la rezolutii native si detalii mai ridicate. Iar socul a fost pe masura. Il vor prinde repede cateva titluri exclusive [recomand Killzone 2/3, Uncharted 2/3, GOW 3/Ascension, Motorstorm Pacific Rift/Apocalypse, etc...]
Acum, daca a jucat pana azi doar pe PC, socul va fii destul de mare. Pentru cine a jucat de ani de zile pe consola si s-a obisnuit nu e o problema, e absorbit de joc. Dar daca a trecut in 2013 de la PC la consola din 2005, e normala reactia.
Ai observat acest lucru pentru ca nu ai setat modul PC pe HTDV-ul tau. La display-urile Samsung, [doar] pe portul HDMI 2, este disponibila setarea PC MODE. Pur si simplu redenumesti intrarea respective in PC sau [in functie de model] PC/PC Mode. In acest fel poti folosi un HDTV pe post de "monitor" iar imaginea va fii cum iti doresti.
E diferit semnalul provenit de la placa video fata de semnalul provenit de la alta sursa [consola, media player, etc]. De aceea, daca conectezi o placa grafica la un HDTV si nu activezi modul PC, vei da de inconvenientele de care ai amintit. La alte brand-uri [LG/SONY/PHILIPS/PANASONIC] nu stiu cum sa activezi PC Mode [sau daca il au].
Vreau sa imi cumpar un PS3 SS. Din cate stiu are memoria doar de 12GB.
Daca imi cumpar un joc mai mare de 12GB, pe disc , ma pot juca?
Majoritatea jocurile (>90%) sunt mai mari de 12 GB, dar ele nu se vor instala complet pe HDD-ul consolei. Din cate stiu, Gran Turismo are cel mai mare install dintre jocurile de PS3, si anume undeva la peste 8 GB. Deci da, te poti juca, dar vei fi nevoit intotdeauna sa te limitezi la 1-2-3 jocuri pe care sa le rulezi in aceeasi perioada; daca vei vrea sa joci si altceva, va trebui sa stergi din install-urile celorlalte jocuri, astfel incat sa-ti faci spatiu pe HDD.
Salut. Iti va ajunge cei 12 GB (apropo, sunt 9 gb liberi, restul fiind ocupat de SO) sa te joci jocuri cumparate fizic (adica pe disc). Este adevarat ca necesita instalare la inceput (si un update, daca cere), dar ai spatiu destul. Problema spatiului devine de nesuportat in cazul in care vrei sa achizitionezi PS PLUS sau sa cumperi de pe store-ul playstation.
Am 3 jocuri (Fifa 14, Red dead redemption si uncharted 3) instalate pe varianta de 12 gb si tot mai am spatiu, cel putin 6 gb.
In plus varianta de 12 gb ii poti pune foarte usor un hardisk atunci cand intervine problema spatiului!
Bookmarks