este obligatoriu ca fiecare demo sa necesite instalare?
Cablul este 1.3a, o sa incerc sa testez si pe alt lcd.
Am mai incercat ceva intre timp, am conectat ps3-ul la tv-ul clasic prin cablul av standard cu care vine ps3-ul si uitandu-ma mai de aproape parca ar fi aceeasi problema, nu la fel de evidenta ca pe lcd dar este. Nu stiu daca este relevant dar am incercat.
Nu este ceva grav dar ma sacaie la culme.
'Drake's Fortune' set for big screen
Columbia has found "Uncharted: Drake's Fortune."
The studio is developing the action-adventure video game for a feature film, setting Kyle Ward to pen the adaptation that would be produced by Avi Arad, Charles Roven, Ari Arad and Alex Gartner.
The story follows a descendent of explorer Sir Francis Drake, a treasure hunter named Nate Drake who believes he has learned the whereabouts of El Dorado, the fabled South American golden city, from a cursed golden statue. The search becomes competitive when a rival hunter joins the fray, then is racheted up several notches when creatures -- actually mutated descendants of Spaniards and Nazis -- begin attacking those hoping to learn the treasure's true secrets.
The game, from Sony Computer Entertainment, sold 1 million copies in the first 10 weeks of its release at the end of 2007
Ward, repped by CAA and Benderspink, is making a name for himself in the game-to-film world, having written "Kane & Lynch" for Lionsgate (Bruce Willis is attached to star) and getting hired to work on "Hitman 2" for 20th Century Fox.
The Arads, through their Arad Prods., are developing "Maximum Ride" set up at Columbia. The adaptation of the James Patterson book has Catherine Hardwicke attached to direct.
Roven and Gartner's Atlas Entertainment banner has the Nicolas Cage period horror pic "Season of the Witch" due out this year.
am intrebat pt ca si eu stiam la fel dar acum doar le dl si merg jucate imediat. sa fie de la 2.80, un nou feature?
Hmmm, foarte interesant. Astept cu drag mai multe informatii.
Ah crap, sunt doar speculatii.Update: SCEA�s Patrick Seybold has told Joystiq: �Those rumors are completely untrue, nothing has been announced or confirmed for upcoming PlayStation firmware, and this is just wild speculation.�
Deci am o problema care sigur se va lasa cu un modem spart sau naiba stie ce .
Am net de la upc aici acasa ( jalnic ) cu ip automat . Totu` bine pana mai ieri cand imi pica din 10 in 10 min . Mor de ciuda mai ales ca joc kz2 ( mai cresc in grad la pastele cailor ). Primesc e eroare de genu (80xxxx ). Sa setez ceva manual la dns ?
Prima data ca am vrut sa conect m`am gandit : sa vezi acum dracia naibii ca nu merge . Am scos cablul de la pc, @ ps3 si nicio problemam. Eh acum cu faza asta mai bine nu mergea deloc.
Azi nu a raspuns nimeni la sediul lor ca i`am sunat de 2 ori, aleaga-s-ar prafu de ei
Update: Testat pe alt LCD si alt cablu Hdmi ( Hama ) -> Same results!!
Testat alt ps3 -> nici o problema.
Va dati seama prin ce va trebui sa trec cu cei de la service.
Chiar daca iti raspund...o sa iti spuna ca nu ofera suport decat pentru pc, tot de la upc am si eu,daca bag cablu direct in modem,nu merge,daca il bag in router merge totul ok.
lol deadly chiar vroiam sa te intreb azi cand erai on cum ai tu la net, dar pana scriam din joystick, grrr
Nu`mi spune ca trebuie neaparat router ! chiar nu ma deranjeaza sa scot mufa din pc si s`o bag in spate la ps3 . De mers merge dar imi pica fff dessi ce ma oftica cel mai mult ca in primele 3-4 zile cand am conectat nu facea asa .
Intra sa faci tu setarea manual...dai totu pe auto dar cand te intreaba de upnp dai disable,am avut optiunea aia enabled si la fel imi facea si mie,imi pica din 10 in 10 minute,vezi daca merge asa.
�ncearcă 80.96.184.17 primary, 80.96.184.18 secondary DNS. Oricum ar fi bine să ai un router, nu neapărat wireless, pentru a nu tot muta cablul. Dacă nici cu DNS manual nu se stabilizează, este posibil că serverul te deconectează din cauza modificării neaşteptate a adresei MAC. Baftă!
Mai multe metode de a cumpara de pe PS Store, PSN Cards
Google Vertaling
Hai ca`i culmea, 30 min m`am tinut si iar "a connection error has occured " si de data asta mai rau . S-a blocat de tot.A trebuit sa folosesc butonul din spate![]()
Bookmarks