Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 939 of 1174 FirstFirst ... 439 839 889 929 937 938 939 940 941 949 989 1039 ... LastLast
Results 18,761 to 18,780 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #18761 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    @paulone: Nu-ti creste nici un risc de YLOD, doar iti scade timpii de loading dar nu te astepta la injumatatirea lor. Eu am pe un Phat un Samsung de 650Gb cu 7200rpm de un an si jumatate si nu am nici o problema - ba chiar temperatura a scazut. Dar tin consola intr-un loc aerisit. Am umpult aproape tot hardul gratie PSN PLUS UK si US plus install-urile de la toate joacele de cand l-am luat pana acum dat asta e alta poveste .
    Riscul de YLOD apare daca ti consola intr-un loc nearisit si daca joci sesiuni lungi de peste 6 ore fara sa mai faci o pauza de vreo 30 de min. Cum o administrezi si ai grija de ea asa o ai - eu am Phat-ul de 60Gb (ala din prima garda pe care merg si jocurile PS2 emulate cu software) din 2008 si nu am nici o treaba cu ea - evident nemodata/netunata.

2. #18762 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Exact cum spune si LucKos, cele 3 grade in plus de la HDD-ul de 7200 nu-ti va aduce YOLD mai devreme. Insa nici castigul de viteza nu va fi spectaculos. Eu am facut mutarea asta in laptop, am scos Samsung de 5400 si am bagat un Seagate de 7200. Se "simt" cele 7200 de rotatii in Photoshop si Lightroom, dar nu ma da pe spate
    Castigul la consola este undeva la 25% pentru timpii de Save si Loading, practic atunci cand se face scrierea si citirea pe platane. In rest din timpul de joc n-o sa percepi un mare castig fiindca intervine memoria, procesorul, GPU samd...
    Nu demult am postat un test care facea referire la HDD Upgrade pe PS3, era un HDD normal, un hybrid cu SSD) si un SSD. Erau castiguri de la un model la altul insa, saltul nu era foarte mare.

Daca nu presupune o investitie mutarea asta cu HDD-ul fa-o, n-ai nimic de pierdut

3. #18763 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Banuiesc ca vrea sa upgradeze HDD-ul si ce a gasit are 7200.

---------- Post added 24-01-2013 at 02:25 PM ----------

Quote Originally Posted by paulone View Post
    o intrebare pt.cei mai priceputi baieti de pe-aici(adibose, gvingi76, ) utilizarea unui hdd laptop la 7200rpm in consola fata de 5400 rpm cat are in prezent un hdd de PS3 ar putea duce mai rapid la Ylod avand in vedere ca se va incalzi mai repede???
    Uite aici raspuns de la cineva mai priceput(#7125):
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post756536

4. #18764 SP
    Foarte bine argumentat rezultatul omului. Exact la ceea ce ma asteptam.

5. #18765 SP
    Junior Member iomaio's Avatar
    Sal..am si eu o problema ... jucam ieri FIFA13 la UT si a picat serveru si apoi a revenit... am intrat am jucat un meci...si cand am terminat si imi arata bara de puncte din divizie gen.. a ramas blocat PS3 . Am zis ca poate a picat serveru dar azi am patit iar ... ?? O solutie ceva???

6. #18766 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Fa pauze mici si inchide consola din cand in cand.
    Tine-o la 15-20cm de perete.
    Curata consola din cand in cand de praf.

7. #18767 SP
    Junior Member iomaio's Avatar
    mda care e chestia ca merge sa joc chiar si fifa dar ramane doar in ultimate team blocat... sa formatez PS3?

8. #18768 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Exact cum spune si LucKos, cele 3 grade in plus de la HDD-ul de 7200 nu-ti va aduce YOLD mai devreme. Insa nici castigul de viteza nu va fi spectaculos. Eu am facut mutarea asta in laptop, am scos Samsung de 5400 si am bagat un Seagate de 7200. Se "simt" cele 7200 de rotatii in Photoshop si Lightroom, dar nu ma da pe spate
    Castigul la consola este undeva la 25% pentru timpii de Save si Loading, practic atunci cand se face scrierea si citirea pe platane. In rest din timpul de joc n-o sa percepi un mare castig fiindca intervine memoria, procesorul, GPU samd...
    Nu demult am postat un test care facea referire la HDD Upgrade pe PS3, era un HDD normal, un hybrid cu SSD) si un SSD. Erau castiguri de la un model la altul insa, saltul nu era foarte mare.

Daca nu presupune o investitie mutarea asta cu HDD-ul fa-o, n-ai nimic de pierdut
    da...multumesc tuturor pt.raspunsuri, ideea cu hdd-ul de 7200 rpm n-as face-o din moftul vitezei neaparat ci pt.faptul ca hdd-urile la 750gb de laptop cam toate sunt la 7200rpm, paradoxal numai cele la 1tb sunt de 5400rpm iar cand imi voi schimba hdd-ul as vrea sa pun unul serios ca marime(750gb) nu vreau sa ma complic cu hdd-uri mici ca si capacitate, oricum din cei 750 cred ca max.700 va vede consola....

9. #18769 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Un darksiders 1 vinde cineva?

10. #18770 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    De azi dimineata nu m-a lasa sa accesez Store-ul.Aplicatia Friends/Messages/Trophies merg.Imi da eroarea asta sinistra.Mentionez ca nu am facut NIMIC contra T&C,si nu sunt singurul care intampina asta (prieten cu cont SUA).Astept feedback de la cei care au cont SUA/PSVita/PS3.

Video :

P.S.Filmul va fi imediat intors.

EDIT : Acum primesc NP-2074-3 :

If you receive this error message, your Sony Entertainment Network® account has been suspended. You must wait the duration of your suspension before you may access the PlayStation®Network. You will receive an email within 24 hours advising you how long your suspension will last.
    Attached Images Attached Images 2013-01-25-114759.jpg

11. #18771 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Am activat PS plus pe vita si am primit uncharted. Intrebarea este insa, de ce, nu erau alte jocuri luna asta?

12. #18772 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Salut am si eu o intrebare daca stie cineva vreau sami iau un Gran turismo 5 XL Edition si am vazut ca pe spate nu arata nicio zona 1 ,2, sau 3 deci va intreb merge pe zona 2 uk ? daca nu scrie nimic sau cum e ?
    Multumesc!

13. #18773 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Am activat PS plus pe vita si am primit uncharted. Intrebarea este insa, de ce, nu erau alte jocuri luna asta?
    https://store.sonyentertainmentnetwo...-us/home/games
    Intra pe store la "PlayStationPlus-PS Vita"

Cand intri pe store de pe Vita nu iti apar jocurile?
    In momentul de fata pe UK sunt 2 gratis la Plusinball Arcade si Jet Set Audio

14. #18774 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Am o intrebare , am vazut ca altii joaca Killzone 3 in 1080P.Cum fac si eu sa il joc in 1080p si nu in 720p. Precizez ca tv-u e fullhd 1080p SonyKDL32.

15. #18775 SP
    La setarile pentru display (PS3™ | Video Output Settings), la rezolutie deselectezi tot ce se poate deselecta si lasi selectat doar 1080P. Iar la Game Setting -> PS-Upscaler setezi Full Screen.

16. #18776 SP
    Mersi

17. #18777 SP
    Quote Originally Posted by Blizzard_94 View Post
    Salut am si eu o intrebare daca stie cineva vreau sami iau un Gran turismo 5 XL Edition si am vazut ca pe spate nu arata nicio zona 1 ,2, sau 3 deci va intreb merge pe zona 2 uk ? daca nu scrie nimic sau cum e ?
    Multumesc!
    Merge, nu are niciun fel de protectie pe vreo zona!

18. #18778 SP
    Nu pot deselecta 576p , si acum imi intra in joc cu rezolutia de 576p.

19. #18779 SP

20. #18780 SP
    Member claudiutk's Avatar

PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Am o intrebare , am vazut ca altii joaca Killzone 3 in 1080P.Cum fac si eu sa il joc in 1080p si nu in 720p. Precizez ca tv-u e fullhd 1080p SonyKDL32.
    PC-urile au setări de grafică

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.