Aşteaptă Black Friday 2013 ( 29 noiembrie ), o sa gasesti consola la un pret foarte bun, anul trecut am luat Ps3 SS la 700 ron
Aşteaptă Black Friday 2013 ( 29 noiembrie ), o sa gasesti consola la un pret foarte bun, anul trecut am luat Ps3 SS la 700 ron
Eeh da, daca tot astepti oferte, nu cumperi niciodata. Pana atunci apare PS4, si atunci nu mai merita sa iei PS3, ca a aparut deja PS4. Cumpara ce vrei cand vrei si bucura-te de achizitie.
Sa-l schimbi numai in ideea ca speri sa te tina mai mult SS?! Crede-ma, nu ai nici o 'dilema'.
Cat sa fie mai mic si mai silentios ca sa merite sa-ti bati capul cu o schimbare ?!
Stai linistit, trage tare de grasun cat te tine...si mai vezi tu.
ideea e ca m-am speriat de cate povesti de YLOD am citit si la cateva jocuri (cel mai recent exemplu e uncharted 3) incepe dupa vreo ora sa faca precum un aspirator, coolerul fiind la viteza maxima probabil. Si cand i se ridica temperatura se aude si prin casti, oricat de tare am volumul. E drept ca se intampla rar, dar e al naibii de enervant.
O sa tin minte cu black friday, desi mai e mult pana atunci s-ar putea sa merite asteptarea. As putea pana atunci sa iau un HDD mai mare, deja 40GB nu mai sunt suficienti. Ieri am luat Hitman contracts si blood money la 3.99 lire fiecare si mai am doar 6 GB liber![]()
Tine Fat-ul si daca e sa dea YLOD, iti iei atunci Super Slim (o sa fie si mai ieftin).
Merita 100% ! Eu unul am asteptat vreo.. sa zic 6 luni +/- o luna. Cele mai mari greseli - eMag / EvoMag, nu au cine-stie ce oferte (PS3 SS 4gb flash si 1 controller daca imi aduc bine aminte la 700 lei ), si mi-am pierdut cam toata noaptea fiindca nu stiam la ce ora incepe si vroiam sa prind si eu o bucata
Iti recomand Altex (Media Galaxy). Am gasit la 800 lei () PS3 Slim 320GB, 2 Controllere, Gran Turismo 5 si garantie 1 an. Sa mai zic ca e mai mult decat decent ? Ce e mai greu e sa astepti
![]()
Problema asta am avut-o si eu. (phat 40 gb )
A facut urat cateva luni , am dus-o la service/garantie si am primit-o inapoi fix cu aceasi problema + YLOD in scurt timp , dar deja imi expirase garantia.
imo : pastreaza-ti consola , nu incearca sa o repari si cand apare oferta potrivita treci la slim/super slim.
Si cel mai important e sa nu opresti "Grasunul" imediat dupa ce ai terminat de jucat, lasa-l cateva minute in idle (adica sa nu faci nimic pe el) pana ii scade turatia ventilatoarelor ceea ce indica ca sistemul s-a racit cat de cat. Eu asa procedez cu "Grasunul" meu de 60GB de cand il am din 2008 si inca nu am probleme cu el (Slava Domnului)![]()
in alta ordine de idei, nu mai pot accesa Store din US sau UK, primesc eroarea 8002400C. Sign In face pe ambele conturi, dar cand intru in Store se incarca si apoi apare eroarea asta. E picat serviciul cumva? Parca n-am vazut vreun anunt.
Ai rabdare pana apare PS4. Multi isi vor vinde PS3 pentru a aduna/completa bani pentru 4. Aproape toata lumea va cauta 4 in perioada lansarii, foarte greu se va mai vinde 3. Oferta>Cerere, vei gasi un Super Slim second cu garantie la un pret foarte bun, daca vrei neaparat sa pastrezi un PS3 ultimul model.
De ce? Nu toti sunt colectionari. Cei mai multi cumpara jocul, il joaca o luna si il vand. Asta nu inseamna ca sunt mai putin consolisti decat colectionarii. In momentul in care ai noua generatie, nu vad de ce ai mai tine vechea, asta in conditiile in care nu esti colectionar. E normal sa vrei sa-ti recuperezi o parte din investitie.
Credeti ca o sa mai apara jocuri exclusive triple-a pe consola, dupa ce se lanseaza The Last of Us, Beyond si Ps4??
PS3 o sa aiba aceeasi istorie ca PS2 : Fifa , NBA , NFL, si alte jocuri sportive si foarte rar un joc multiplatform , nu prea o sa-si mai bata capul developerii cu PS3 cand o sa aibe frumuseti de hardware ca PS4 si Xbox 3(720)
Este evident ca la un moment dat nu o sa mai existe un suport consistent pentru PS3. Dar asta cred ca o sa se intample dupa cel putin 3 ani de acum incolo.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks