Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 978 of 1174 FirstFirst ... 478 878 928 968 976 977 978 979 980 988 1028 1078 ... LastLast
Results 19,541 to 19,560 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19541 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aşteaptă Black Friday 2013 ( 29 noiembrie ), o sa gasesti consola la un pret foarte bun, anul trecut am luat Ps3 SS la 700 ron

2. #19542 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eeh da, daca tot astepti oferte, nu cumperi niciodata. Pana atunci apare PS4, si atunci nu mai merita sa iei PS3, ca a aparut deja PS4. Cumpara ce vrei cand vrei si bucura-te de achizitie.

3. #19543 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Sa-l schimbi numai in ideea ca speri sa te tina mai mult SS?! Crede-ma, nu ai nici o 'dilema'.
    Cat sa fie mai mic si mai silentios ca sa merite sa-ti bati capul cu o schimbare ?!
    Stai linistit, trage tare de grasun cat te tine...si mai vezi tu.

4. #19544 SP
    Member MSlv's Avatar
    ideea e ca m-am speriat de cate povesti de YLOD am citit si la cateva jocuri (cel mai recent exemplu e uncharted 3) incepe dupa vreo ora sa faca precum un aspirator, coolerul fiind la viteza maxima probabil. Si cand i se ridica temperatura se aude si prin casti, oricat de tare am volumul. E drept ca se intampla rar, dar e al naibii de enervant.

O sa tin minte cu black friday, desi mai e mult pana atunci s-ar putea sa merite asteptarea. As putea pana atunci sa iau un HDD mai mare, deja 40GB nu mai sunt suficienti. Ieri am luat Hitman contracts si blood money la 3.99 lire fiecare si mai am doar 6 GB liber

5. #19545 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Tine Fat-ul si daca e sa dea YLOD, iti iei atunci Super Slim (o sa fie si mai ieftin).

6. #19546 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    O sa tin minte cu black friday, desi mai e mult pana atunci s-ar putea sa merite asteptarea.
    Merita 100% ! Eu unul am asteptat vreo.. sa zic 6 luni +/- o luna. Cele mai mari greseli - eMag / EvoMag, nu au cine-stie ce oferte (PS3 SS 4gb flash si 1 controller daca imi aduc bine aminte la 700 lei ), si mi-am pierdut cam toata noaptea fiindca nu stiam la ce ora incepe si vroiam sa prind si eu o bucata
    Iti recomand Altex (Media Galaxy). Am gasit la 800 lei () PS3 Slim 320GB, 2 Controllere, Gran Turismo 5 si garantie 1 an. Sa mai zic ca e mai mult decat decent ? Ce e mai greu e sa astepti

7. #19547 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Problema asta am avut-o si eu. (phat 40 gb )
    A facut urat cateva luni , am dus-o la service/garantie si am primit-o inapoi fix cu aceasi problema + YLOD in scurt timp , dar deja imi expirase garantia.

imo : pastreaza-ti consola , nu incearca sa o repari si cand apare oferta potrivita treci la slim/super slim.
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    ideea e ca m-am speriat de cate povesti de YLOD am citit si la cateva jocuri (cel mai recent exemplu e uncharted 3) incepe dupa vreo ora sa faca precum un aspirator, coolerul fiind la viteza maxima probabil. Si cand i se ridica temperatura se aude si prin casti, oricat de tare am volumul. E drept ca se intampla rar, dar e al naibii de enervant.

8. #19548 SP
    Member drati71's Avatar
    Si cel mai important e sa nu opresti "Grasunul" imediat dupa ce ai terminat de jucat, lasa-l cateva minute in idle (adica sa nu faci nimic pe el) pana ii scade turatia ventilatoarelor ceea ce indica ca sistemul s-a racit cat de cat. Eu asa procedez cu "Grasunul" meu de 60GB de cand il am din 2008 si inca nu am probleme cu el (Slava Domnului)

9. #19549 SP
    Member MSlv's Avatar
    in alta ordine de idei, nu mai pot accesa Store din US sau UK, primesc eroarea 8002400C. Sign In face pe ambele conturi, dar cand intru in Store se incarca si apoi apare eroarea asta. E picat serviciul cumva? Parca n-am vazut vreun anunt.

10. #19550 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Ai rabdare pana apare PS4. Multi isi vor vinde PS3 pentru a aduna/completa bani pentru 4. Aproape toata lumea va cauta 4 in perioada lansarii, foarte greu se va mai vinde 3. Oferta>Cerere, vei gasi un Super Slim second cu garantie la un pret foarte bun, daca vrei neaparat sa pastrezi un PS3 ultimul model.

11. #19551 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu ai de ce sa vinzi ps3-ul, ai face cea mai mare greşeală.

12. #19552 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Nu ai de ce sa vinzi ps3-ul, ai face cea mai mare greşeală.
    De ce? Nu toti sunt colectionari. Cei mai multi cumpara jocul, il joaca o luna si il vand. Asta nu inseamna ca sunt mai putin consolisti decat colectionarii. In momentul in care ai noua generatie, nu vad de ce ai mai tine vechea, asta in conditiile in care nu esti colectionar. E normal sa vrei sa-ti recuperezi o parte din investitie.

13. #19553 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    blu ray player

14. #19554 SP
    Member asari's Avatar
    Credeti ca o sa mai apara jocuri exclusive triple-a pe consola, dupa ce se lanseaza The Last of Us, Beyond si Ps4??

15. #19555 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe PS3 doar multiplatform.

16. #19556 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    blu ray player
    Pai se pare ca va avea si PS4 din cate vad.

17. #19557 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    PS3 o sa aiba aceeasi istorie ca PS2 : Fifa , NBA , NFL, si alte jocuri sportive si foarte rar un joc multiplatform , nu prea o sa-si mai bata capul developerii cu PS3 cand o sa aibe frumuseti de hardware ca PS4 si Xbox 3(720)

18. #19558 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Este evident ca la un moment dat nu o sa mai existe un suport consistent pentru PS3. Dar asta cred ca o sa se intample dupa cel putin 3 ani de acum incolo.

19. #19559 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Eu zic ca vor iesi exclusivele mai mult pe ps3, sa mai treaca cativa ani si vedem

20. #19560 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Si chiar daca nu ar mai iesi, la cate titluri sunt acum pe piata ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.