Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 246 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 184 234 ... LastLast
Results 2,661 to 2,680 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2661 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Am intrat si eu in posesia jocului ieri, w00t! Dupa toate plangerile de pe net mi-era frica de modelele standard, dar arata foarte bine si alea. Inca sunt newb, desi am jucat Prologue de mi-au iesit ochii am cam uitat tot. Id: Solozaur - add dar va rog mult sa precizati ca sunteti de pe forum, in general dau deny la add-uri fara comment.

PS: Stiti pe cineva care vrea sa vanda un G25? tot ce gasesc la bazar sunt anunturi de la useri cu 2 post-uri, nu prea am incredere.

2. #2662 SP
    Junior Member razviiii's Avatar
    facem azi o cursa?

3. #2663 SP
    Member Dante's Avatar
    cine face lounge sa scrie si aici pls

4. #2664 SP
    Member playgame's Avatar
    Grey face lounge.

5. #2665 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Facem o adunare diseara, pe la ora 19-20 asa ?
    l
    ...

6. #2666 SP
    Member Dante's Avatar
    nu pot sa-l bag in lista le Gray ca a ajuns la maxim cu prietenii si nici numarul camerei nu-l stim

7. #2667 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Lounge-ul este facut, nu stiam ca am ajuns la numarul maxim de prieteni. Sa vad daca pot face nitel loc. Camera este privata, nu are numar, am undeva optiunea sa vad acest numar, daca exista?

8. #2668 SP
    Member Dante's Avatar
    ceva gen 1472-4711-0510-9358-8506 undeva in stanga sus parca am vazut

9. #2669 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    ceva gen 1472-4711-0510-9358-8506 undeva in stanga sus parca am vazut
    Nu apare in camera privata, am mai golit din lista, da-mi add iar.

10. #2670 SP
    Member Dante's Avatar
    ok, iti dau acum , din pacate trebuie sa plec de acasa azi insa ne vedem mai la noapte daca mai jucati

11. #2671 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Imi cer scuze de faza de pe pista Top Gear de azi, agatasem cauciucurile alea de pe margine fix inainte sa treceti voi si am zis ca decat sa dau cu spatele sa va blochez instant mai bine stau pe loc si sper sa treceti pe langa, in fata aveam cauciucurile.

12. #2672 SP
    Member playgame's Avatar
    A fost distractie azi. A venit un prieten pe la mine, vroia sa joace in arcade si am iesit, dar ne mai vedem pe circuit.

13. #2673 SP
    Member Dante's Avatar
    nu se poate face lounge-ul cu toate assisturile pe off? totusi pentru pedala blana si frana mai deloc exista nfs

14. #2674 SP
    Member playgame's Avatar
    nu se poate face lounge-ul cu toate assisturile pe off? totusi pentru pedala blana si frana mai deloc exista nfs
    Nu toti care participa sint experimentati la un nivel asa inalt. Atunci se prefera ca fiecare sa-si faca setarile dupa cum crede ca stapaneste masina. Daca nu, ar iesi Destruction Derby.

15. #2675 SP
    Member Dante's Avatar
    da dar in felul asta dispare importanta skillului. ma gandesc ca cei care au cumparat gt5 vroiau sa aiba parte de o simulare cat mai reala a fenomenului. nu toti au avut parte in viata reala sa vada cum fuge de fund la plecare brutala de pe loc sau in curbe o masina cu tractiune spate de 300+ cp sau chiar mai putin

16. #2676 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu am sarit direct din Peugeot 307 in TVR-ul ala de aseara..abia tineam directia. Si inca o intrebare: cand se face incalzire am cum sa resetez masina daca am busito si e varza directia, altfel decat sau dau exit si join din nou?

17. #2677 SP
    Member Dante's Avatar
    pai da poti sa intri la boxe si se repara am impresia. asa am facut eu cu m3-ul ieri ca am pierdut spatele intr-o curba si m-am facut praf in parapet apoi am continuat turul cu directia varza si am intrat la boxe

18. #2678 SP
    Member playgame's Avatar
    da dar in felul asta dispare importanta skillului. ma gandesc ca cei care au cumparat gt5 vroiau sa aiba parte de o simulare cat mai reala a fenomenului. nu toti au avut parte in viata reala sa vada cum fuge de fund la plecare brutala de pe loc sau in curbe o masina cu tractiune spate de 300+ cp sau chiar mai putin
    Dupa ce acumulezi experienta in single player/online, scoti din assist-uri, e in interesul fiecaruia sa le seteze la un nivel cat mai aproape de 0, pt ca assist-urile te incetinesc. Doar pt inceput ajuta.

19. #2679 SP
    Junior Member evolution9's Avatar
    Dati-mi si mie add pe PSN i-am dat add lui grey ffocus si mai multi facem cv maine ca in seara asta nu pot
    add: DRIFTBible

20. #2680 SP
    Member gpaul's Avatar
    Taci mai si ia-ti permisul intai, nu tranti replici de genul, la nici 2 zile dupa ce ti-ai luat jocul.Nici jumate de aici nu au volan pt a beneficia de frana si accel progresive, implicit unele masini necesita o nota de assists ON cand joci cu padu.Ia-ti o Zonda Race car din lista masini online si baga o tura cu assists OFF inclusiv ABS si apoi posteaza impresiile aici, istetule.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 246 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 184 234 ... LastLast