Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 34 of 50 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 994

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #661 SP
    Member haimi708's Avatar
    Nu ai ce sa faci cu HDLoader pe consola ta (e ptr gestionarea informatiei scrisa pe un HDD IDE, ce nu il poti pune pe consola ta). Ptr consola ta poti folosi doar un device pe USB (HDD sau stick), iar pt rularea jocurilor pe USB folosesti USB Advance sau Open PS2 Loader (v 0.7).

2. #662 SP
    Junior Member goe25's Avatar
    buna. am si io un ps2 modat cu free mcboot. am o intrebare pot sa vad filmele de pe dvd daca nu e original? va multumesc

3. #663 SP
    Junior Member sergiul's Avatar
    Salut
    Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati
    Am avut un PS2 in NTSC cumparat din America pe care l-am ars,astazi am cumparat alt PS2 PAL,si am vrut sa folosesc controller-ul de la cel vechi,nu merge decat stanga dreapta.
    E posibil sa nu fie compatibil??????

4. #664 SP
    Member haimi708's Avatar
    @sergiul

Nu are nici o treaba joystikul cu modelul consolei (PAL sau NTSC). Indiferent de consola, joystikul trebuie sa-ti mearga fara probleme. Problema ta e de la controler (joystick).

@goe25

Pe o consola PS2 indiferent daca e modata sau nu poti vedea toate filmele scrise pe DVD-uri in format DVD (cele ce merg si pe un DVD player) indiferent daca sunt copiate sau nu (nu e ca la jocuri sa fie numai originale). Iar filmele informat AVI (mpeg, DIV X, XVID) iti merg doar rulate cu un program numit SMS (simple media system) si doar de pe o consola modata (nu conteaza cum e modata consola).

5. #665 SP
    am doua si vreau sa spun ca mergeau perfect pe PS ,dar o sa mai incerc,poate nu le-am bagat bine

Multumesc

6. #666 SP
    Salut
    Am incercat dar nimic,depinde de situatii doar sus jos sau stanga dreapta
    Am atasat un scurt filmulet cu ambele controllere

---------- Post added 06-12-2010 at 12:40 AM ----------

Cer scuze da eroare

7. #667 SP
    Member haimi708's Avatar
    Verifica joystikurile pe alta consola sau eventual pune pe consola ta un alt joystik si verifici astfel consola. Iti repet: joystikurile Sony de PS2 nu au treaba cu modelul consolei, respectiv daca e PAL sau NTSC. Problema ta e ori de la joystikuri (cel mai probabil) ori de la consola (de la modulul unde vin conectate cele 2 joystikuri).

8. #668 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    stie cineva cum pot juca jocuri in retea pe ps2?

9. #669 SP
    Member haimi708's Avatar
    Te referi la jucat online sau retea intre 2 console?

In primul caz trebuie sa loghezi la un server Sony si pt asta ai nevoie de niste setari ce trebuiesc facute (si care apoi se salveaza in MC) si ai grija ca trebuie sa joci doar originale (daca vrei sa joci jocuri backup - copiate - trebuie modificat DNAS-ul la fiecare joc) iar in cazul al doilea poti doar daca ai consola FAT model pana in 39008 inclusiv (ai o mufa speciala de retea numita iLink si folosesti un cablu special pt asta intre cele 2 console).

In plus mai ai si optiunea XLink Kai (pt online).

10. #670 SP
    vreau sa joc online.am psp slim si cd cu setari de retea

11. #671 SP
    Junior Member Cristiano's Avatar
    Salut!Am si eu o intrebare in legatura cu PS2.As vrea sa imi achizitionez unul si as vrea niste poze cu grafica (in special cu FIFA 11).
    Se merita sa imi cumpar un PS2 sau e prea ''batran''?

12. #672 SP
    Junior Member razvan21ro's Avatar
    Eu inca folosesc cu placere un PS2 si sunt fericit de el. Problema este ca fiecare generatie de console este insotita de generatia ei de jocuri. De aceea un gamer adevarat care vrea sa inceapa seriile de jocuri de la primele editii, trebuie sa aiba in arsenal si un PS2 sau un PS3 care sa aiba posibilitatea de a citi jocuri de PS2 (prsonal nu iti recomand, deoarece nu se mai fabrica modele de astfel de console). Din punctul meu de vedere grafica mi se pare bunicica, si momentan nu are rost sa imi cumpar o consola mai noua, deoarece inca mai am destule jocuri de jucat pe PS2.

13. #673 SP
    am ps2 slim de 3 ani si nu m-am plictisit de el si te asigur ca nu o sa te plictisesti de el fiindca sunt o multime de jocuri pe care le poti juca.merita sa iti cumperi unul si nu e prea "batran" fiindca lumea inca mai cumpara ps2

14. #674 SP
    Member Alexander S77's Avatar
    Si pentru ca jocuri noi de PS2 apar mai rar, va propun sa discutam putin despre: The Lord of the Rings: Aragorn's Quest.
    Nu este ceva extraordinar, dar macar este ceva mai fresh pentru PS2.
    Daca ati apucat sa jucati jocul astept pareri, note, etc...

"The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest, un action-adventure third-person shooter din seria Lord of the Rings adresat tuturor varstelor pentru platformele: playstation 3, nintendo wii, nintendo ds, playstation 2 si PSP. Jocul Lord of The Rings: Aragorn’s Quest aduce in prim-plan povestea lui Aragorn, regele de drept al Oamenilor si eroul care l-a infrant pe Sauron. O poveste frumoasa, in care fortele binelui se vor infrunta cu cele ale raului: orci, troli si Uruk-hai, condusi de Sauron, Lordul intunericului. De la tanarul luptator Strider si pana la Regele cel neinfricat, fiecare batalie conteaza in aventurosul razboi pentru puterea asupra regatului!"
    Attached Images Attached Images 960406_20090529_790screen001.jpg 960406_20090529_790screen002.jpg 960406_20090529_790screen003.jpg 960406_20090529_790screen004.jpg 960406_20090529_790screen005.jpg 960406_20090529_790screen006.jpg

15. #675 SP
    Junior Member val74's Avatar
    Modelul SCPH 90004 se poate moda soft sau chip? Mentionez ca este model 9D

16. #676 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by val74 View Post
    Modelul SCPH 90004 se poate moda soft sau chip? Mentionez ca este model 9D

Modelul tau de consola nu merge modat soft. Doar modelele 8A si 8B merg modate soft. Iti ramane varianta chip. Cheers

17. #677 SP
    Junior Member val74's Avatar
    Multumesc pt raspuns. Modeaza cinva in Cluj N. Ce chip imi recomandeti.

18. #678 SP
    Member Outblast's Avatar
    Multumesc pt raspuns. Modeaza cinva in Cluj N.
    Cu placere. Vezi si tu pe Bazar/Servicii daca gasesti pe cineva sa modeze in Cluj.

---------- Post added 12-12-2010 at 12:31 PM ----------

Ce chip imi recomandeti.
    Modbo

19. #679 SP
    Junior Member edy100's Avatar

Salve

Am un Playstation 2 scph-77004 modat. Problema este ca dupa aproximativ 15 minute de functionare
    (chiar daca il deschid doar, fara sa joc) devine foarte zgomotos. Practic "se tureaza" ca un aspirator de masina (n-am gasit alt termen de comparatie ) iar dupa alte 5 - 10 minute creste in intensitate.
    Personal cred ca n-are legatura cu unitatea optica, intrucat am verificat si situatia apare si fara joc in el, deci ce credeti ca ar putea fi? Multumesc anticipat!

20. #680 SP
    Member Outblast's Avatar
    Quote Originally Posted by edy100 View Post
    Am un Playstation 2 scph-77004 modat. Problema este ca dupa aproximativ 15 minute de functionare
    (chiar daca il deschid doar, fara sa joc) devine foarte zgomotos. Practic "se tureaza" ca un aspirator de masina (n-am gasit alt termen de comparatie ) iar dupa alte 5 - 10 minute creste in intensitate.
    Personal cred ca n-are legatura cu unitatea optica, intrucat am verificat si situatia apare si fara joc in el, deci ce credeti ca ar putea fi? Multumesc anticipat!
    ventilatorul cred ca iti cauzeaza probleme
    cel mai bine ar fi sa il desfaci si sa stergi ventilatorul de praf
    stima

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 50 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast