Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 290

Thread: Dead Space / Remake

1. #121 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Te ajuta foarte mult sa vezi si comics-urile si apoi filmul de animatie "Downfall", se leaga multe. Povestea nu mi s-a parut a fi un element separat, din contra. Dar nasol daca tu erai cu ochii pe pereti cand se intamplau evenimentele

Intr-adevar este unul dintre putinele jocuri in care am avut rabdarea de a urmari absolut tot ce se intampla acolo cu sufletul la gura. Povestea e foarte bine legata: "Isaac, I wish I could talk to you..."

2. #122 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Srachi,
    Da da, acolo eram in camera cu usile inchise. L-am rezolvat totushi azi noapte ca nu am putut dormi stiind ca aia imi fac probleme. Acum is pe la chapter 7, de abia am termina tcu problema din camara

3. #123 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

"Isaac, I wish I could talk to you..."

4. #124 SP
    Member SiCK's Avatar
    Eu n-am citit nici un text-log.
    Explicatia despre chestia din spoiler este "in your face",doar daca il joci cu ochii inchisi si asculti cine stie ce tampenii in headset nu stii ce e aia.AKA joci Dead Space degeaba.

5. #125 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Deci nu ma pasioneaza deloc storyline-ul la un joc. Daca vreau poveste, ma uit la un film, citesc o carte. Cand vreau sa ma joc, vreau sa ma joc. Mie mi-a placut ft mult jocul pt ceea ce este in sine ca gameplay, povestea ma lasa rece. Doar eram curios ce e chestia aia mare, atat.

6. #126 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea Badea View Post
    Deci nu ma pasioneaza deloc storyline-ul la un joc. Daca vreau poveste, ma uit la un film, citesc o carte. Cand vreau sa ma joc, vreau sa ma joc. Mie mi-a placut ft mult jocul pt ceea ce este in sine ca gameplay, povestea ma lasa rece. Doar eram curios ce e chestia aia mare, atat.
    Pai daca nu te pasioneaza, de ce mai vii si pui genul ala de intrebari, ce te asteptai sa ti se raspunda

7. #127 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    As vrea sa incep jocul pe imposible sau cum se numeste ultima dificultate si sa pastrez upgrade urile.Ii dau load game cu tot de am upgradat insa nu stiu cum sa procedez cu dificultatea,o ia automat pe mediu.Nu e posibil?imi spune cineva cum ar trebui sa procedez?Mersi!

8. #128 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu poti incepe pe impossible cu echipamentul din jocul precedent. Trebuie luat de la zero.

9. #129 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Superb jocul. De mult n-am mai jucat atat de "incordat" (cred ca de la Doom 3 or so). E genial, de la meniuri pana la scripturi si sunet. EA has done it again. Desi n-am ajuns decat la capitolul 3 (nici nu stiu cate sunt, si nici nu vreau sa stiu), i really dig into it. Story-ul e destul de tipic (Event Horizon anyone ?), dar cred ca e genul acela de joc, care chiar daca stii ca dupa urmatorul colt sare monstrul, si tot te trec un pic fiorii. L-am jucat noaptea, lumina stinsa, casti, tot tacamul. Am renuntat in curand la casti, parca nu se compara sunetul cu cel surround... Nota 9.8 pana acum din partea mea

10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am si eu o mica intrebare. Merita cumparat Scorpion Suit ? Ma refer, fata de Elite Suit, pentru un beginner ca mine, are rost ? Sau merita mai incolo, dupa ce termin jocul pe medium ? Thx in advance.

Later edit:
    Elite suit - 10% armor
    Level 5 suit - 20%
    Scorpion suit - 25%
    Military - 30%

11. #131 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Pe medium nu cred ca are rost. Eu nu prea am sesizat o mare diferenta intre obsidian si scorpion. Eu am avut redeem code, deci nu s-a pus problema sa dau bani pe ea. Eu nu cred ca merita oricum.

12. #132 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Eu l-am luat, ptr 200 pct. M-a corupt Mo.

13. #133 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Acum m-am apucat de joc pe ps 3 am ramas cu gura cascata foarte tare O sa revin cu pareri dupa ce il termin .

14. #134 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SiCK™ View Post
    Am vazut pe aici oameni care spuneau ca n-au rezistat fara sa downloadeze un "anumit" costum.Ala e cheat clar.
    L-am downloadat si eu. Diferenta de 5% este almost zero. Dar arata al naibii de bine fata de albul ala al Elite-ului. And btw, SiCK, cum Dzeu consideri tu cheat un costum care oricum este available in orice LE edition ? Also, de ce ti se pare cheat un costum care oricum nu este cel mai bun din joc... In fine...

15. #135 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Pt. ca poti sa-ti cumperi costumul si sa-l porti inca de la inceputul jocului (ma rog, nu chiar de la inceput), altfel ai fi nevoit sa-l joci destul de mult timp ca sa strangi bani pt. respectivul costum

16. #136 SP
    Admin MonkY's Avatar
    SeikQ: si in Limited Edition e disponibil din start, si costa tot 0
    Oricum, jocul e "greu" cu orice costum... that's for sure. Cel putin eu l-am inceput pe medium si nu mi se pare deloc asa usor cum spuneau toti. Cel mai greu ma descurc cu munitia... pt. ca o irosesc aiurea uitand de stasis

17. #137 SP
    Eh nu e un cheat costumul, eu am avut un voucher pt scorpion si l-am dld.Am terminat si eu jocul pe medium wuoof. Destul de greu a fost dar am izbutit cumva. Tot timpu ma puneam sa joc cu un pic de groaza in mine, tot timpu eram alert si cu frica in sange sa nu-mi dea omor spurcaciunile alea.Pe la sfarsit deja aveam costumul la maxim upgradat ,cre ca ma ajutat putin(mai mult).Acuma vrea cineva ce a terminat jocul sa-mi spuna si mie ceva despre

18. #138 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Cheat sau nu, eu il am deja si ma bucur de joc in acelasi mod ca si cel original. Scorpion suit imi lace cum arata.
    MonkY, si eu am aceeasi problema, cu munitia. Asta ma sperie cel mai mult, nu monstrii. Devin isteric, incep sa tremur, sa transpir cand imi arata ca mai am 2 gloante

19. #139 SP
    Da,cu ammo am avut si eu probleme, asa e facut jocul asta sa te faca sa te temi si findca nu ai munitie.Nu e ca si alte shooter unde poti sa tragi si in copaci sau pereti sa vezi cum ramane urma de la ele. Mai pe la sfarsitu jocului m-am mai cam prins ce arma cum sa folosesc si in ce situatii.

20. #140 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    scorpion suit, este cel mai bun din joc.... este de fapt level 5 suit dar cu alta fata si fara upgrade-uri... level 5 este maxim... si intr-un fel are dreptate Sick... il downloadezi si pleci cu el si scapi si de dat bani pe level 5 suit

legat de problemele cu ammo.. folositi statis oameni buni si dupa ce le retezati picioarele, folositi cu incredere curb stomp

@Srachi
    Attached Images Attached Images dead_space_helmet_01_01.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast