"Full-priced update a year later"
2013, GTA V came out. 1 year later, for the same price, you got an updated GTA V. Which is technically a full-priced update
am bagat cod-u pentru acei 1 million dollars babydar am primit numa 500k pe un caracter cum fac rost de restu?
Salut. As vrea sa intru si eu intr-un crew. Am dat request pe Console Games dar vad ca nu primesc raspuns pozitiv. Mai este un alt crew cu romani unde pot sa dau request ?
Mersi.
Nici la mine nu s-au udat... Tre sa testez cu o ploaie mai sanatoasa...still, in watchdogs mi-a plăcut mai mult ploaia, texturile, vântul și vaporii de apa împrăștiați. Chiar aveai senzația de furtuna, se vedeau stropii pe umerii personajului. Ma asteptam la o mai mare atenție la detalii din partea Rockstar. And those windscreen wipers.......
![]()
poate e un bug cu udatul hainelor
am vazut ca daca e in tricou si alearga, personajul transpira... se vad urmele de transpiratie pe tricou...
nu stiu cat trebuie sa il alergi ca sa vezi efectul
poate la fel e si cu udatul...
intr-adevar, aseara cand m-a prins ploaia, s-au udat hainele. Poate nu ne dam seama mereu, de la culoarea hainelor.
Am vazut ca doar Michael transpira, sau asa mi s-a parut mie.
Pai el e mai grasut asa, middle-aged
Am facut noapte alba aseara si imi place jocul mai mult decat anul trecut. Chiar arata cum trebuie, 1st person e de vis si acum avand posibilitatea sa si inregistrezi ce faci fara vreo placa de captura chiar e ce trebuie. Cred ca am gen 2% dupa vreo 10 ore, fac tot felul de prostii si cu story-ul am ajuns doar pana la Trevor, ca asta m-a interesat.
Sper sa nu fie considerat prea off-topic, dar are cineva idee daca am de unde sa cumpar varianta de PS4 la sub 259 lei?
P.S. Vreau retail, nu digital download.
Thanks!
Nu uitati ca exista ConsoleGames Crew: Rockstar Games Social Club - Crew : ConsoleGames Crew. Cine nu este deja in crew poate trimite o cerere si eu o voi accepta.
ba da dar au ''carpe'' pe ele..
gta 5 e ultimul remake pe care il mai cumpar! mai bine le redenumesc in Remove Things edition! Spun asta fiindca le-am luat pe toate si fiecare dintre ele au venit cu lipsuri..
Bookmarks