Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 289

Thread: Need for Speed: Shift 2

1. #181 SP
    Member Merdiso's Avatar
    E interesant cum toata lumea critica Shift 2 iar in ultimele trailere EA se lauda cu scoruri pozitive in review-uri.
    Acum nu mai am nicio indoiala ca site-urile care i-au dat note mari ori:
    - au fost mituite de EA
    - reviewerii n-au mai jucat alt titlu cu masini in viata lor

2. #182 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    e chiar asa mare diferenta legat de control si grafica ?
    de control am zis in ce hal e, cat despre grafica de exemplu eram atent la un amanunt: pe pc ma uitam la nr. de km facuti cu o anumita masina, pentru ca apare pe bord cat ai mers... am vrut sa fac acelasi lucru pe ps3, insa chiar si pe tv de 107cm nr nu e lizibil.
    asa de mari sunt pixelii.

3. #183 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Groaznic control la joc. Am reusit sa mai reduc delay-ul, din calibrare, bagand senzitivitatea pe 50% si deadzone-ul pe 0% (asta merge si pe console). De asemenea, daca aveti PC, schimbati in ControllerDefaults\PC, din DampeningEnabled="1" in DampeningEnabled="0", pentru controller-ul vostru. De exemplu, pt. Xbox 360 controller, cel bun pentru editat, este: vehicleset_pc_xinput_default.xml, iar pt. tastatura: vehicleset_pc_mousekeyboard.xml. Succes.

4. #184 SP
    Senior Member Diesel's Avatar

5. #185 SP
    Ma, daca nu ar fi fost postat cu 1 post inaintea ta, ar mai fi mers, dar asa...

6. #186 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Eu nu sunt de acord cu voi. Nu am jucat varianta PC a jocului dar vreau sa spun ca prima impresie despre cea de PS3 a fost foarte buna. Level experienced cu full damage, VW Scirocco cu lvl 2 upgrades mai peste tot, vreau sa va zic ca ma delecteaza atat controlul cat si grafica. Televizorul nu e mare, are 81 cm si inafara de AA (duh) mi se pare ca arata bine. Luminozitatea, fizica, si cateva amanunte mici cum ar fi umbra creata de farurile masinii, pe timp de noapte, a unui cauciuc cazut din parapet care traverseaza pista fac o experienta vizuala placuta. Sunetul este impresionant. Pe home theatre Panasonic sunetul motorului este coplesitor, imi invita vecinii la o poveste de fiecare data. Overall este un arcade-sim(daca exista asa ceva) care pentru inceput, pana la clasa C mi-a lasat o impresie pozitiva. Mi se pare ca au imbunatatit multe aspecte ale primului Shift.

7. #187 SP
    am zis sa-i mai dau o sansa... sa renunt momentan la volan si sa incerc sa-l joc cu gamepadul...
    din pacate nu am reusit... sensivitatea fiind total aiurea.

am jucat forza 3 f mult si mi se parea ca se controleaza perfect cu gamepadul.. la fel si shift 1.
    aici cum ciupesti un pic stickul invarte de nebun de volan fiind imposibil sa mergi ca lumea.
    am incercat cu diferite setari la sensivitate si nu am reusit sa imbunatatesc nimic.

daca e cineva caruia i se pare ca are controlul ok cu gamepadul il rog daca se poate sa puna aici setarile.
    thx.

8. #188 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Imi place jocul, insa e foarte frustrant controlul.
    Ar fi fost bine daca avea macar un sistem flashback, pentru ca e de-a dreptul enervant dupa o cursa de vreo 5 ture lungi sa faci o greseala pe ultima curba din cauza controlului si sa pierzi cursa.
    Si eu joc tot pe Experienced, pentru ca nivelurile mai mici de dificultate mi se par chiar absurde la cum se controleaza masinile.

9. #189 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si pe mine ma deranjeaza fff tare ca au renuntat la rewind. Am o cursa la care ma tot chinui si enervez si mereu in ultima tura, vine un ratat si ma loveste intr-o curba si gata, s-a dus tot...

10. #190 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Arata bine jocul...dar...controlul e buba...sau era in primul Shift...mie nu mi-a placut deloc,sa vedem cum le va iesi de data asta
    Told you so, pass for me.
    Control mai bun sau macar la fel de bun ca in GT5 pt maneta n-o sa mai fie pana la urmatorul GT sau Forza cred.Dirt mai are un control destul de comod din maneta dar Codemasters s-au descurcat destul de bine la capitotul asta mai tot timpul,in schimb EA cu al lor NFS e hit&miss cate odata le iasa altadata e f nasol,pacat fiindca jocul n-arata rau.

11. #191 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu l-am jucat inca, dar chiar arata controlul la fel de ingrozitor ca in Shift 1. Nicio sansa sa poti juca cu volan.

12. #192 SP
    pai shift 1 l-am testat destul de bine, insa pe xbox...
    asta nu e nici pe departe la fel de bun ca shift 1

revin cu rugamintea: daca e cineva caruia ii place controlul sa puna setarile!

13. #193 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Revin eu cu impresii dupa ora 16. L-am ridicat azi-dimineata. Volan si gamepad. E imposibil sa nu fie jucabil cumva. doar nu e film.

14. #194 SP
    lasa ca vezi tu

e superba senzatia cand iti intrerupe ffb-ul in plina curba si dupa il cupleaza la loc... se iau curbele la mare meserie... de zici ca conduce o baba chioara.

15. #195 SP
    Vine cienva de aici, la lansare ?

16. #196 SP
    Junior Member nicutapa's Avatar
    M-am jucat si eu o ora si nu pot sa zic ca chiar atat de prost la control. Eu ma joc cu volanul. Referitor la joc, meniul e accesibil si usor de inteles , partea de upgrade si tuning e iar ok etc . Pana la urma e NFS. Adica o combinatie de desene animate cu curse de masini. Nu inteleg de ce grafica e doar in 720 si nu in 1080 dar ma rog, ei stiu cel mai bine pe care platforma se asteapta o vanzare foarte mare. Oricum sunt bucuros ca nu trebuie sa astept 3 patch-uri ca si la NFS Hot Pursuite ca sa ma pot juca cu volanul
    Dintre jocurile apropiate cel mai mult de desene animate, gen NFS, TUD2 etc, prefer NFS
    E doar o opinie..

17. #197 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by nicutapa View Post
    Nu inteleg de ce grafica e doar in 720 si nu in 1080 dar ma rog, ei stiu cel mai bine pe care platforma se asteapta o vanzare foarte mare.
    Simplu..limitare hardware...PS3-ul este o consola veche de 4 ani jumate...putine jocuri ruleaza la 1080p...de ex WipeoutHD etc

18. #198 SP
    Member Merdiso's Avatar
    E limitat hardware, dar nu inseamna ca doar WipeoutHD sau FIFAStreet ruleaza in 1080p .
    Si Gran Turismo 5 ruleaza 1080p fluent si e Racing, chiar daca-i acelasi harduer vechi de 4 ani, dar asta inseamna sa profiti de tot ce poate da un PS3.
    Daca te limitezi la o portare mediocra gen Fallout 3 e usor sa-i vezi limitarile.

19. #199 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Intors de la lansare. Concluzia: PRAF. Ma refer la joc. Bine, am jucat pe tastatura dar chiar si-asa se vedea ca controlul e absolut varzaaaaa..... pe langa asta atunci cand intra cineva in tine cu viteza destul de mica te zboara cu masina direct in tribune de zici ca-i balon. Si-asa mi-am facut nervi ca erau unii pokemoni care franau in tine sau cand ieseau de pe traseu intrau inapoi ca bezmeticii. Vorba unuia de pe-acolo: zici ca te dai cu sania nu ca te intreci cu masina. Deci voi sta departe de acest fiasco, cel putin pana se ieftineste. Mult.

20. #200 SP
    Member raptorscream's Avatar
    am obs ca pe ps3 controlul este si mai naspa de cat pe xbox, as zice ca din cauza controllerului fiind asta (cel putin la mine), triggerele si analoagele nu au sensivitate destula.
    cat despre control per total, directia are delay rau si odata ce zici ca te'ai acomodat cu controlul iti arunca o alta masina de iti strica ideile sau mai rau, ai drifturi, unde acolo nu are nici o treaba ce vrei tu sa faci cu ce se intampla sau cum ar trebuii sa fie.
    pt o setare stabila a controlului cred ca fiecare tre sa o gaseasca umbland la optiunile jocului si setarile masinii
    diferente grafice intre ps3/xbox nu am vazut in afara de AA, iar customizarea jocului e penibila iti ofera niste desene de pus pe masina, da' e imposibil, niciodata nu am reusit sa pun o linie unde vreau, cum vreau si cat de mare vreau
    am vazut pe siteu lor ca o dau ca e realist jocul ... incearca concurenta la forza si granturismo si de abea sunt undeva unde e gridul, da' ar fi o jignire pt grid, care d.p.m.d.v e cu mult peste

L.E. WARNING !!! jocul are probleme mari cu salvarile, am crezut k am facut io ceva, dar se pare ca e de la joc.Am reintrat acu pe acelasi profil in SHIfT 2 si nu a luat salvarea, luand jocul de la inceput, acelasi lucru am patit si pe ps3 .... nu va chinuiti sa jucati prea mult la el ....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast