MrIacob - noi incercam sa il ai pe data de 10.11.2009.
MrIacob - noi incercam sa il ai pe data de 10.11.2009.
care e faza cu membru gameshop?daca sunt inregistrat beneficiez de reducerea aia?sau trebuie sa indeplinesc anumite criterii?
jocul va fi pe stoc in data specificata pe site ? Pagina Produsului
gameshop ofera card de membru cu reducere 10% pt clienti (nu mai tin minte de la ce suma) aici avem cod pt reducere de 15% si il gasesti pe HOME
cheers
Salut Razvan. As vrea sa dau si eu comanda la voi astazi de Forza 3 Limited Edition, insa presupun ca nu pot fi sigur ca voi gasi in pachet si breloc-ul + stick-ul, right?![]()
Salut, cum pot anula o precomanda facuta la gameshop? Tocmai mi-am dat seama ca nu am posibilitatea asta pe site (sau sunt eu chior...).
Thx.![]()
Junnkie - daca doresti pot trimite pachetul la birou, il pot desface si il pot trimite catre tine apoi, dar ar dura cu 1 zi mai mult. Am avut problema la un singur joc cu acel breloc si vom incerca sa il inlocuim si in acel caz.
SublimingSun - nu se anuleaza pe site. Cand avem produsul in stoc te sunam si ne anunti atunci sa nu o mai trimitem. Nu se trimite niciodata fara confirmare telefonica.
In mod civilizat problema trebuia sa se rezolve cu clientul cat mai repede, problema vanzatorului cu importatorul nu are legatura cu clientul. A fost livrat un produs incomplet din varii motive, acest lucru ar trebui sa afecteze clientul foarte putin dupa ce s-a facut greseala.
GreyhounD - am oferit retur si refund complet dar DJ Mo nu a dorit sa faca retur in acest moment. Oferta este valabila in continuare, nu este nicio problema.
Nu fac retur. Azi il pun spre voi. Maine ajunge la voi. Maine sau poimaine trimiteti voi. Raspoimaine la mine. Si daca produsul care ajunge iar la mine, are lipsa si el?![]()
Pai in continuare nu cred ca ar face Microsoft pachete diferite, dar nu are rost sa continuam discutia, am si zis ca ma opresc in acel subiect pentru ca e posibil ca tu sa stii mai multe.
Apoi, eu ti-am spus cum ar fi fost normal sa se rezolve o problema, evident din perspectiva mea. Vina clar nu este a voastra, dar imaginea site-ului are de suferit din cauza acestei greseli. Acum voi faceti cum considerati, eu mi-am expus o parere neconstructiva. Nu ma intelege gresit, e de laudat ce faceti voi, dar mereu exista loc de mai bine. Sau nu se poate sa-mi exprim o parere?
L.E.: Dj Mo, cel mai bine ti-l verifica RvsS si te duci si-l ridici personal, ca sa nu mai stai o saptamana. Eu zic ca mai bine de atat nu se poate![]()
Asta inseamna inca o zi in plus la ce am enumerat eu. Asta este. Astept. Daca trimit bine, daca nu, imi fac scrumiera din carcasa de collector.
Bookmarks