Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 452 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 257 ... LastLast
Results 3,121 to 3,140 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3121 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Am primit si eu consola cu FF13 vineri, foarte multumit. Multumesc Gameshop!

2. #3122 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Ce se mai aude cu AC2 PC ?

3. #3123 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Asa cum este anuntat pe site, incepand cu data de 16 va pleca de la noi.

4. #3124 SP
    Member drik's Avatar
    Well, macar pot sa imi impartasesc prima experienta cu gameshop.ro

Comanda data miercuri pt FF13CE. Nu m-a sunat nimeni pentru confirmare, am sunat eu joi, mi-a zis persoana cu care am vorbit ca ma sunase cu 2 ore inainte. Mi-a spus ca nu mai poate pleca in ziua aceea catre mine asa ca o sa plece vineri si o sa ajunga sambata. Vineri ma uitam pe forum cum persoane care comandasera joi sau chiar vineri primeau in acea zi. Sambata nici un telefon, presupun ca bine pentru ca nu eram oricum in Bucuresti.

Astazi sun sa intreb daca a plecat sa stiu daca sa il astept azi. Mi-a spus ca nu mai e pe stoc, ca si cum dadusem azi comanda. Nu vreau editia normala?

Oh well, sunt inca in Romania... No FF13CE for me. lol

5. #3125 SP
    Member MihaY's Avatar
    Si eu am avut o experienta destul de neplacuta cu gameshop am comandat GTAIV si am asteptat cred ca 2 saptamani pana mi-a fost confirmata comanda(asta dupa ce am apelat la Razvan)desi eu sunam in fiecare zi sa intreb de joc.

6. #3126 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    drik - am discutat la telefon. A sunat colega mea, nu a primit raspuns si a onorat urmatoarea comanda, in ordine.

N-are legatura cu Romania, nu ai raspuns cand am sunat.

Noi ne asumam vina daca doresti si inteleg ca e frustant sa nu primesti produsul comandat, dar chiar luam in ordinea in care primim comenzile. Daca nu primim raspuns, trecem mai departe. Daca mai este stoc, revenim si mai incercam sa sunam. Mai ales pentru o editie limitata recomand precomanda pentru ca se epuizeaza repede.

Repet: ai dreptate, ne cerem scuze, dar nu putem suna de foarte multe ori, timpul este limitat si incercam sa onoram cat mai repede comenzile.

---------- Post added 15-03-2010 at 12:35 PM ----------

Quote Originally Posted by enigma97 View Post
    Si eu am avut o experienta destul de neplacuta cu gameshop am comandat GTAIV si am asteptat cred ca 2 saptamani pana mi-a fost confirmata comanda(asta dupa ce am apelat la Razvan)desi eu sunam in fiecare zi sa intreb de joc.
    Da, GTA IV a avut o perioada cand a intarziat. Nu e nevoie sa suni in fiecare zi, te contactam noi telefonic cand produsul este din nou in stoc.

Anul acesta scoatem produsele de pe site daca nu avem o data apropiata la care va reveni in stoc astfel incat sa nu inregistram precomenzi pe care sa nu le putem onora intr-un timp rezonabil.

7. #3127 SP
    Member drik's Avatar
    @RvsS: Am sunat inapoi in timp util, nu trecuse inca la urmatoarea comanda. Daca nu era in timp util imi spunea direct ca nu mai e, nu? Oricum nu pt asta am postat, nu am de gand sa incep discutii. Ideea e ca e thread de impresii nu? Sharing is caring. Nu am acuzat de nimic, doar am relatat intamplarea. Sunt probabil 1% din cei ce au comandat si nu au primit in timp util.

Repet si eu, doar relatez, nu acuz. Haide sa o lasam aici, sunt sigur ca sunt rare intamplarile de genul asta... Multumesc pentru raspuns oricum.

8. #3128 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Asa este, ai dreptate. Multumesc pentru feedback, ai dreptate, sunt rare.

9. #3129 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Repet si eu, doar relatez, nu acuz. Haide sa o lasam aici, sunt sigur ca sunt rare intamplarile de genul asta... Multumesc pentru raspuns oricum.
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Oh well, sunt inca in Romania... No FF13CE for me. lol
    Eh, daca era alt tonul sunt sigur ca nu suna a acuzare ci doar a relatare. Inteleg, e aiurea sa nu primesti jocul primit dar nici nu incerca sa te disculpi.

RvsS vin cu o intrebare, cum vi s-ar parea daca ati trimite direct jocurile catre precomenzi, eventual trimiteti email imediat cum s-a facut comanda (atentie ca mai da rateu sistemul, uita sa trimita ) si apoi inca unul cand se face livrarea (eventual plus SMS). Gen siteurile din afara. Evitati si neplacerile de genul celei de mai sus prin care o comanda n-a fost trimisa pentru ca nu s-a raspuns la telefon. Ipotetic, poate omul in timpul in care este sunat este la toaleta si nu poate vorbi

10. #3130 SP
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Asa cum este anuntat pe site, incepand cu data de 16 va pleca de la noi.
    Pai avand in vedere ca e maine 16 si pe site scrie ca e in stoc, imi inchipui ca ar fi trebuit sa fiu contactat cel mai tarziu azi, cam pe acum, pentru livrare . La FF XIII am fost contactat cu 2 zile inainte, acum...nimic. De asta intreb.
    Mersi.

11. #3131 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    GreyhounD - da, o diferenta mare intre noi si alte site-uri este ca se trag banii de pe card acolo automat cand vine jocul si se trimite. Sistemul nostru este mai flexibil - te sunam cand vine in stoc. Poti sa te razgandesti, sa schimbi adresa, sa comanzi mai multe unitati. In plus, la noi foarte multe persoane se razgandesc si modifica ceva la comanda pe ultima suta de metri. De aceea, fara confirmarea telefonica nu trimite. In cazul mentionat aici am fi dorit sa incercam sa rezervam o unitate pentru drik cateva zile si sa incercam sa mai sunam, dar vin uneori putine unitati (mai ales din editiile de colectie) si nu se poate astepta.

crazyquark - maine in stocul nostru, maine se suna, maine se confirma, maine se trimite, poimaine sa fie la tine. Am modificat si apare de azi pe site, dar nu se poate trimite azi.

12. #3132 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Mai bine s-ar lua banii direct ... nimeni n-ar mai avea nimic de comentat in cazul unei precomenzi platite de ex. daca eu fac in decurs de 3-4 luni 5-6 precomenzi si trebuie sa le platesc pe toate in aceeasi luna cand apar, ar insemna si un efort financiar mai intens pe luna cand au aparut jocurile, insa daca mi-ar fi fost trasi banii cate 1 joc pe luna probabil ca ar fi fost floare la ureche (e doar un exemplu nu trebuie luat ca atare).

PS: evident aici intervine problema stocului, daca se fac 100 precomenzi la God of war 3 collectors si jocul nu vine, vine cu intarzieri sau vine in catitati reduse etc ar fi mai greu de "justificat" (unele site uri au sistem de bonificatie in caz ca jocul nu este livrat la timp ... ceea ce n-ar fi rau nici pentru gameshop). pe de alta parte gameshop primeste niste bani in avans, bani cu care poate jongla pe piata de import-jocuri (si asa foarte restransa din Romania).

13. #3133 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Eh, daca era alt tonul sunt sigur ca nu suna a acuzare ci doar a relatare. Inteleg, e aiurea sa nu primesti jocul primit dar nici nu incerca sa te disculpi.
    Ultimul post pe subiectul asta... Nu ma disculp ce am zis ramane in picioare, ideea era totusi ca nici nu am de gand sa intru in polemici.

EDIT: Ce spune GreyhounD in legatura cu plata merita luat in considerare, ar scuti si gameshop si clientii de incurcaturi...

14. #3134 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Exista cateva probleme care nu ne permit sa incasam banii pe precomenzi prin card inainte de a veni jocul. Am discutat aceasta posibilitate si am cautat o portita, dar nu exista o solutie tehnica fail-proof in acest moment asa ca nu dorim sa luam banii si sa nu trimitem in aceeasi zi.

---------- Post added 15-03-2010 at 02:33 PM ----------

S-a manifestat interes pentru Rock Band Bundle - Pagina Produsului. Este acum in stoc

15. #3135 SP
    Member viezure's Avatar
    Am si eu o intrebare: de ce ajunge atat de tarziu Left 4 Dead 2 in Romania? Ca 1 s-a lansat la noi cam in acelasi timp ca peste tot, pe cand 2-ul nici acum nu a aparut, la luni bune dupa lansare.

16. #3136 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    viezure - dar a fost la lansare Left 4 Dead 2. Doar ca s-a epuizat si nu se mai produce, deci a fost scos de pe site.

17. #3137 SP

S-a manifestat interes pentru Rock Band Bundle - Pagina Produsului. Este acum in stoc
    Doar PS2/3?

18. #3138 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, doar atat deocamdata. Xbox nu cred ca va veni, poate pentru Wii.

19. #3139 SP
    Member viezure's Avatar
    viezure - dar a fost la lansare Left 4 Dead 2. Doar ca s-a epuizat si nu se mai produce, deci a fost scos de pe site.
    Nu stiu, dar de gasit sigur nu l-am gasit in nici un magazin (diverta, media galaxy), pe cand l4d 1 e peste tot. Nu inteleg de ce nu a fost interes pt joc la noi

20. #3140 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Razvan, fighting stickuri aduceti (Ps3, Xbox360)? Cum ar fi cele de la Mad Catz sau Hori.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.