razvan am facut comanda la RDR undead.
cand ma v-a suna?
ca acolo scrie ca e la precomanda...
razvan am facut comanda la RDR undead.
cand ma v-a suna?
ca acolo scrie ca e la precomanda...
RaduValentin - nu cred ca vom aduce acest titlu.
---------- Post added 10-12-2010 at 07:39 PM ----------
Cata96 - luni cel mai probabil. Este in stoc, se va modifica si pe site.
Exista vreo sansa sa primim si noi vreun unlock code pentru pre-order la Test Drive Unlimited 2?
Retailers | Test Drive Unlimited 2 Official Website
Mersi!
Mi-a ajuns si mie azi RDR Undead Razvan. Parfum. A venit omu pe la 11 jumate - nici prea devreme, nici prea tarziu - a sunat cu o jumatate de ora inainte, a vorbit super frumos, ce mai, i-am lasat cu placere 6 lei ca sa-si ia si el jumatate de pachet de tigariDeci se poate.
Precomenzi deja se pot face pe 3 siteuri. Am primit mail cu anuntul asta + un cod pentru un avatar pe PSN. Deci nu mi se pare dubios ca colegii au intrebat. Poate Razvan o sa poata face ceva si in legatura cu jocul asta. Si e mai bine sa se stie din timp mai ales pentru cei care il vor in ziua lansarii.
Da, negociem sa primim coduri, cred ca vom rezolva ceva in cateva zile si anuntam pe site.
---------- Post added 12-12-2010 at 06:30 PM ----------
Il vom aduce cu siguranta dintr-un motiv foarte simplu: trebuie sa mi-l cumpar eu
Serios vorbind - fiind distribuit de Sony vom discuta cu furnizorul oficial. La GT5 a venit in ziua lansarii, asa ca ma astept ca si la Uncharted sa fie in ziua lansarii (sau maxim 1-2 zile intarziere). Ceea ce probabil nu vom avea sunt eventualele editii de colectie, am observat ca ajung mai putine pe la noi.
Facem o campanie umanitara de Sarbatori - adaugati o felicitare - Pagina Produsului - la comanda voastra si banii vor fi donati de noi catre o fundatie.
Active Sports 2 de la EA pt. PS3? EA SPORTS Active Fitness Games | Official EA SPORTS Active Website
LE: L-am gasit. Scuze.
apropo
CINE DR*ACULUI TRIMITE PACHETELE?
M-ATI SUNAT PE UN NUMAR PT CONFIRMARE SI PE ALTUL PT PRELUARE DE LA FAN CURIER
CEL CARE TRIMITE PACHETELE E DEBIL MINTAL?
BRAVO!!!!!!!!!!!!!
ACUM MAI TREBUIE SA ASTEPT CA UN TAMPIT.....
MULTUMESC GAMESHOP.RO
M-ATI.....SA NU ZIC CE...
mai copile...nici nu s-a uscat bine cerneala pe buletinul tau si deja vrei sa iti afirmi educatia de mahala. Invata sa vorbesti respectuos si sa nu faci din tantar armasar degeaba, pt ca orice pe lumea asta, se rezolva, inclusiv comanda ta.
Inainte de a da in clocot gandeste-te ca Gameshop si Fan Curier sunt 2 firme diferite. Iar daca tu la detalii contact ai lasat 2 numere de telefon e o probabilitate destul de mare sa fii sunat de doi oameni diferiti pe numere diferite. E posibil sa o fi facut dede data asta.
Bookmarks