La mine au ajuns jucariile a doua zi dupa telefon. Thx Gameshop![]()
Dj Mo - am si de la Greyhound aceasta comanda, sunteti in aceeasi firma ? Nu cred ca produsul este in stoc, trebuie un update pe site. I-am lasat lui pe PM unde ar putea sa il gaseasca in varianta normala in magazine pt. ca am inteles ca trebuie neaparat maine.
caiusr - 7-10 zile lucratoare, am fost anuntat chiar azi ca va veni, sa vedem cum e cu transportul.
Fable 2 va veni in scurt timp in editia normala. Editia de colectie va mai intarzia putin de la producator. Voi incerca sa il pun pe site repede. La fel si Gears 2.
a facut ieri seara un prieten comanda pe site pentru un 360 de 60GB. Nu aveti pe stoc sau nu se suna a doua zi pentru confirmare? Ca e colegu ingrijorat ca nu s-a luat comanda![]()
Am si eu o intrebare legata de Pre-comanda Farcry2 ( PC ) , pe site scrie ca jocul va putea fi disponibil pe 24 ( vineri ) daca dau pre-comanda il aduceti acasa tot vineri sau urmatoarea zi lucratoare , luni ?
Multumesc
Daca are email de confirmare, s-a inregistrat comanda. Va fi contactat si i se va comunica si stocul la produs.
Haha holy crap. Halo 3 Limited Edition la 150 RON ? Uau. Nu credeam ca o sa vad preturi atat de bune in Romania. Keep up the good work.
DJ Mo - vesti urate despre Far Cry 2 - Ubisoft Romania ne-a comunicat ca jocul e mult mai scump decat ne-au zis initial asa ca probabil se va scumpi si la noi. Va si intarzia putin, va veni sapt. viitoare.
Jocul va avea tricou.
Bookmarks