Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 164 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 154 ... LastLast
Results 2,061 to 2,080 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #2061 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Battlelog vad ca are deja un ecran cu update in progress.

Dar Karkand cand apare? Azi, ca era vorba ca pe 6?

2. #2062 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Pfuiuiui! O inceput update-u pe battlelog...Back to Karkand...tic tac tic tac tic tac tic tac!

Pana una alta....

---------- Post added 06-12-2011 at 10:30 AM ----------

Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Battlelog vad ca are deja un ecran cu update in progress.

Dar Karkand cand apare? Azi, ca era vorba ca pe 6?
    Tomorrow on December 6, Battlefield 3 will be down between 9 AM CET / 12 AM PST until 1 PM CET / 4 AM PST. The downtime will bring updates to the servers and back-end of Battlefield 3, and will also coincide with the roll-out of a large PC patch at the same time. The patch weighs in at 2 GB, and includes the Back To Karkand content as well. Back To Karkand will be available for PlayStation 3 owners tomorrow, while it will be unlocked for PC and Xbox 360 players on December 13.

Pe la ora 15 ii gata.

3. #2063 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Mai joaca cineva cu PDW-R dupa patch? mi se pare cea mai buna arma pt close si mid-range. Cu red dot. E foarte eficienta.

P.S. Pe 7 stiam ca apare back to K..

4. #2064 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Mai joaca cineva cu PDW-R dupa patch? mi se pare cea mai buna arma pt close si mid-range. Cu red dot. E foarte eficienta.

Azi apare.

5. #2065 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Apare astazi dar nu va putea fi jucat pana in 13.

6. #2066 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Ai chef sa dezvolti un pic? Cum adica nu va putea fi jucat pana in data de 13, ceva info/sursa sau doar un mic troll ?

7. #2067 SP
    <--buna gluma, dar nu stiu cati o sa o guste.

PS: Troll la orizont!

8. #2068 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ai chef sa dezvolti un pic? Cum adica nu va putea fi jucat pana in data de 13, ceva info/sursa sau doar un mic troll ?
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Back To Karkand will be available for PlayStation 3 owners tomorrow, while it will be unlocked for PC and Xbox 360 players on December 13.
    Din moment ce sunt doi oameni care ma contrazic bag de seamă ca nu am inteles eu bine?

9. #2069 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post

Ma tenta si pe mine sa-mi gasesc o arma cu care sa pot sa joc pe mai multe clase... de USAS momentan ma las pana vad ce-i fac la patch, si ma gandeam si eu la PDW-R. Pe hartie pare buna de aproape, la distanta are drop-off la damage mai mare decat armele de inginer (care au cel mai mare, de la 25 pana in 10 m la 14.3 la 50m) avand 25 cu 12.5.
    Mai tentant pare AS VAL, dar e problema cu munitia si cu atasamentele.

Oricum nu conteaza numai statisticile de pe hartie ci si cum te intelegi tu cu arma in joc.

10. #2070 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Din moment ce sunt doi oameni care ma contrazic bag de seamă ca nu am inteles eu bine?
    Am uitat ca au bagat "exclusiv" pentru PS3 o saptamana, detest prostiile astea de marketing. Deci corect ar fi fost sa spui:

Apare astazi pentru PS3 dar nu va putea fi jucat de posesorii de Xbox360 si PC pana in 13.
    Sooo, nvm...

11. #2071 SP
    Member ramusg's Avatar
    "pasarica de gheata", pt PS3 e da maine bah, wihle se traduce "in timp ce"; "pe cata vreme"; "cat timp";" desi " pt PC si 360 pa 13, bah doctor docent in limbile englezesti , meanwhile casca ochii, si vorbind la modul serios, daca vrei ,iti fac si analiza sintactica si morfologica, glumeam, PEACE!!

12. #2072 SP
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    "pasarica de gheata", pt PS3 e da maine bah, wihle se traduce "in timp ce"; "pe cata vreme"; "cat timp";" desi " pt PC si 360 pa 13, bah doctor docent in limbile englezesti , meanwhile casca ochii, si vorbind la modul ce mai serios, daca vrei ,iti fac si analiza sintactica si morfologica, glumeam, PEACE!!
    Haters gonna hate, ii e lene omului sa mai gandeasca dupa 3 ore de informatica... urasc oamenii care sar imediat pe forumuri sa corecteze sa arate ca ei sunt destepti.

Walk away, there's nothing to see here.

13. #2073 SP
    Member ramusg's Avatar
    am fost sarcastic, recunosc, dar sa fii cu bagare de seama in viitor pt ca multi asteptam o veste, si cand o primim vrem sa fie corect transmisa sau tradusa, dupa caz. DLC-ul asta e anuntat de cand s-a lansat jocul, ( e pe coperta lui LE, nu te mint ) iar noi astia cu PS3 stiam ca de astazi, 6-12-11 ne dam pe harti noi, vrei sa fac un soc miocardic?

14. #2074 SP
    La naiba, si azi nu o sa pot sa ma joc

Dar ii fac eu update-ul de azi si bag maine tare.
    Mobule ma bazez pe tine cand vom juca, te laudai ca stii hartile.

15. #2075 SP
    Haters gonna hate, ii e lene omului sa mai gandeasca dupa 3 ore de informatica...urasc oamenii care sar imediat pe forumuri sa corecteze sa arate ca ei sunt destepti.
    Walk away, there's nothing to see here.
    Vezi ca lenea este un pacat capital!
    Daca nu ar exista oameni care sa vorbeasca fara sa se informeze corect inainte, nu ar exista "destepti" care sa ii corecteze, merg mana in mana, ca un fel de simbioza. Keep walking!

---------- Post added 06-12-2011 at 01:07 PM ----------

Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    La naiba, si azi nu o sa pot sa ma joc

Dar ii fac eu update-ul de azi si bag maine tare.
    Mobule ma bazez pe tine cand vom juca, te laudai ca stii hartile.
    Fi pe pace! Doua dintre ele le stiu mai bine decat cartierul in care m-am nascut!

16. #2076 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Mobule,sa dati si voi un invite diseara.
    Hai sa ne adunam mai multi ca de cand astept DLC-ul asta.....

17. #2077 SP
    Member lucian43's Avatar
    Ora 13:55 la mine
    Pentru cei cu pesetrei, au dat drumul la dlc? vad servere in "Server Browser" cu mapele noi, doar ca au semnul "!"
    Pot vedea jucatori pe acel server, dar cand dau join ma arunca pe o mapa obisnuita, desi am Limited Edition...
    icones_01097.png

18. #2078 SP
    Quote Originally Posted by lucian43 View Post
    Ora 13:55 la mine
    Pentru cei cu pesetrei, au dat drumul la dlc? vad servere in "Server Browser" cu mapele noi, doar ca au semnul "!"
    Pot vedea jucatori pe acel server, dar cand dau join ma arunca pe o mapa obisnuita, desi am Limited Edition...
    Attachment 151685
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Tomorrow on December 6, Battlefield 3 will be down between 9 AM CET / 12 AM PST until 1 PM CET / 4 AM PST.
    1 PM CET = 3PM la noi, mai asteapta putin, trebuie sa apara disponibil in Store (ingame).

---------- Post added 06-12-2011 at 03:23 PM ----------

Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Mobule,sa dati si voi un invite diseara.
    Hai sa ne adunam mai multi ca de cand astept DLC-ul asta.....
    Incercam sa ne adunam...eu probabil o sa ma joc noul tip de joc pe care il introduc cu DLC-u, numit Conquest Assault.

---------- Post added 06-12-2011 at 03:50 PM ----------

Back to Karkand a aparut in PS Store/ Latest/ Top Picks primul, se poate da jos, eu am LE si era "Free" are 1.32Gb. Happy download!

19. #2079 SP
    Member prise's Avatar
    stiu ca e o intrebare de noob dar nu am ce sa va fac, nu stiu prea multe. Cine ma lamureste cu acest DLC? este ca un add-on, e gratis sau trebuie cumparat?
    Multumesc!

20. #2080 SP
    Member lucian43's Avatar
    Quote Originally Posted by prise View Post
    stiu ca e o intrebare de noob dar nu am ce sa va fac, nu stiu prea multe. Cine ma lamureste cu acest DLC? este ca un add-on, e gratis sau trebuie cumparat?
    Multumesc!
    Da, este ca un add-on.
    Este gratiuit pentru cei care au facut precomanda la "Limited Edition".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 164 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 154 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks