Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 381 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... LastLast
Results 961 to 980 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #961 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by wampirash View Post
    Pai eu am facut o comanda de pe thehut si imi apare despatched in 27.01.2010 si inca nu mi-a ajuns.
    Deci deja s-au facut 10 zile. Sper totusi sa-mi ajunga macar zilele urmatoare...
    Cam dupa cat timp sa fac sesizare la ei referitor la faptul ca nu mi-a ajuns coletul ? A mai stat cineva atat de mult dupa jocuri comandate de la thehut ?

Au preturi foarte bune, nu am ce zice, dar stau prost cu stocul. De exemplu mai am pe hold cateva jocuri , la care in momentul in care eu am facut comanda scria "usually dispatched within a week", dar deja s-au facut aproape 2 weeks si tot "awaiting stock pick" imi scrie, in plus "estimated time" era 05.02.2010.
    Da, de pe thehut am asteptat odata aproape o luna. Daca nu-ti ajunge dupa 30 zile scrie-le un email si intr-o saptamana o sa-ti dea banii inapoi. Desi zavvi si thehut sunt aceeasi firma, eu iti recomand sa cumperi de pe zavvi.
    La thehut am avut vreo 7 comenzi din care 2 s-au pierdut si restul au ajuns in decurs de vreo 3-4 saptamani.
    La zavvi am avut vreo 35 de comenzi din care niciuna nu s-a pierdut si au ajuns in maxim 10 zile.

2. #962 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    la fix 30 zile de la dispatch le scrii. daca vrei banii inapoi trimit ei un formular prin posta. daca ceri replacement iti trimit altul (eu cer numai replacement sa nu ma mai incurc cu asteptatul pana intra banii plus ca sigur a fost o oferta buna si normal ca vreau respectivul item)

3. #963 SP
    Member wampirash's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Da, de pe thehut am asteptat odata aproape o luna. Daca nu-ti ajunge dupa 30 zile scrie-le un email si intr-o saptamana o sa-ti dea banii inapoi. Desi zavvi si thehut sunt aceeasi firma, eu iti recomand sa cumperi de pe zavvi.
    La thehut am avut vreo 7 comenzi din care 2 s-au pierdut si restul au ajuns in decurs de vreo 3-4 saptamani.
    La zavvi am avut vreo 35 de comenzi din care niciuna nu s-a pierdut si au ajuns in maxim 10 zile.
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    la fix 30 zile de la dispatch le scrii. daca vrei banii inapoi trimit ei un formular prin posta. daca ceri replacement iti trimit altul (eu cer numai replacement sa nu ma mai incurc cu asteptatul pana intra banii plus ca sigur a fost o oferta buna si normal ca vreau respectivul item)

Mersi mult baieti pentru sfaturi, sunt foarte bune si le voi pune in practica
    In cazul in care ajung acolo sa nu primesc coletul si sa ajung la 30 de zile, clar voi cere replacement, pt ca imi doresc jocul si asa cum a zis BoDo , l-am prins si la o oferta buna.

De aici incolo voi comanda de pe zavvi, se vede clar ca sunt aceeasi firma , avand in vedere ca au aceleasi preturi ( sau cel putin foarte apropiate ) si acelasi stoc.
    Dar prefer sa-mi ajunga coletul mai repede, daca ziceti ca zavvi trimite la timp coletul si fara probleme.

Voi anula tot ce aveam in asteptare la thehut si o sa le comand pe zavvi.

4. #964 SP
    Senior Member boga's Avatar
    One more question, cand completez adresa pentru site-urile din UK o completez in romana sau in engleza? La zavvi am bagat engleza, dar acum ma inscriu si pe ebay si mi-a picat fisa.

In mod normal ar trebui sa stie si baietii de la posta noastra oleaca de engleza, dar totusi m-ar interesa si cum ati procedat voi.

5. #965 SP
    fix ca la noi nimic deosebit. nu trebuie sa bagi ca la ei oricum ei au adresele ciudate

6. #966 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    normal ca trebuie cum e la noi, doar nu o sa citeasca nea ghitza portarul in engleza
    pe ei nu ii intereseaza decat sa vada ca trebuie trimis in romania.....de acolo se descurca posta noastra

7. #967 SP
    Senior Member boga's Avatar

Red face

Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    fix ca la noi nimic deosebit. nu trebuie sa bagi ca la ei oricum ei au adresele ciudate
    Damn, atunci le mai dau un mesaj la astia de la zavvi They probably hate me already, si-or zice baietii in gand '****in' ordering noob '. Thx for the replies dudes.

8. #968 SP
    Member wampirash's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    One more question, cand completez adresa pentru site-urile din UK o completez in romana sau in engleza? La zavvi am bagat engleza, dar acum ma inscriu si pe ebay si mi-a picat fisa.

In mod normal ar trebui sa stie si baietii de la posta noastra oleaca de engleza, dar totusi m-ar interesa si cum ati procedat voi.

Obligatoriu in romana, nici asa nu ajung intotdeauna coletele
    Daca mai completezi si adresa in engleza, iti cresti sansele si mai mult ca sa nu-ti mai ajunga coletul.

Si asa serviciile postei romane sunt asa cum sunt , fii sigur ca daca vad o adresa in engleza pt ei e ca si cum ar fi in chineza si probabil arunca coletul. (am exagerat putin bineinteles). Dar am patit destule cu posta noastra incat sa am o senzatie de rau cand e vorba de serviciile lor.

9. #969 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    Pe 4 februarie am dat o comanda pe ebay.co.uk...azi suntem in 8 februarie si am gasit coletul in cutia postala....mentionez ca sunt din provincie....nu mai stiu ce sa zic,sunt uluit de cat de repede a ajuns

10. #970 SP
    Hyp
    inseamna ca ti-a fost trimis cu royal mail in ziua aceea
    si eu am avut surpriza la shopto sa imi vina produsele in iasi in fff putin timp...de genu...dat comanda marti-miercuri si luni le-am primit

11. #971 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    dap...royal mail par avion :X

12. #972 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    inseamna ca ti-a fost trimis cu royal mail in ziua aceea
    si eu am avut surpriza la shopto sa imi vina produsele in iasi in fff putin timp...de genu...dat comanda marti-miercuri si luni le-am primit
    pai e tarziu daca ai dat comanda luni si ti-au venit marti ... eu in general cand dau comanda la shopto in 3 zile ajunge

13. #973 SP
    Senior Member tray's Avatar
    nu mai inteleg nimic o data am 43 usd,o data 0,58 ,dar 28 lire si 0 euro
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

14. #974 SP
    ai setata ca moneda principala USD. de aceea totalul il face transformat in usd. daca vrei sa faci plata trebuie setat in moneda respectiva ca moneda principala. in cazul tau GBP. altfel nu vei putea plati

mai ai posibilitatea cand vrei sa faci plata in fct de moenda in care faci plata faci transformarea la ei.

15. #975 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ciudat e ca pana acum imi aparea corect 43 $ 28 lire si vreo 35 euro

16. #976 SP
    btw vezi ca nu ai confirmat cardul si ai limita

il gasesti pe extrasul de cont sub forma PAYPAL-XXXX (x= cifra)

17. #977 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    am inteles ca de pe zavvi nu pot comanda prin paypal, dar am gasit pe ebay.co.uk asta Bioshock 2: Rapture Edition Xbox (Zavvi UK Exclusive) on eBay (end time 05-Mar-10 17:34:19 GMT) e acelasi produs care il vruiam de pe zavvi si seller-ul este zavvi....pot sa il comand fara griji?

18. #978 SP
    Hyp
    good to know..mersi de link
    daca practic e acelasi seller...e o varianta sa platesc cu paypal-ul

19. #979 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Dupa ce comand un produs de pe ebay, doar un mail de confirmare ar trebui sa primesc nu?
    Si apai astept hartia de la posta...?

20. #980 SP
    Hyp
    dupa ce comanzi un produs...dai buy...pe urma platesti...si astepti
    unii useri mai confimra si cand l-au trimis si iti poti face o idee ...iar apoi astepti produsul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 381 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... LastLast