Xbox 360 Modern Warfare 3 LE n-am gasit pe vreun site Amazon din Europa si nici pe eBay. Deci n-am alta alternativa decat sa-l cumpar de pe Amazon.com regiunea NTSC.
In UK e exclusiv Gamestation si Game Product - Xbox 360 320GB Call of Duty: Modern Warfare 3 Console
Product - Xbox 360 320GB Call of Duty: Modern Warfare 3 Console.
In alta ordine de idei, codul ZAVSEP50 aduce o reducere de 5 lire pentru toate comenzile peste 50 de lire facute pe zavvi (valabil pana pe 30 septembrie).
Si oferta de 2 jocuri la 25 de lire a primit adaugiri : Sper ex. Dungeon Siege 3. http://www.zavvi.com/offers/2-for-25.list?pageNumber=2
Iar pt cei inca interesati de jocuri PC, vad ca in aceasta oferta a aparut si Portal 2.
Ieri am vorbit cu un reprezentant de la Amazon.com si mi-a spus ca vama trebuie se plateste din Import Fees Deposit chiar daca consola imi vine direct acasa prin curier si am selectat optiunea de a trimite comanda ca si un cadou cu pretul netiparit pe pachet.![]()
Dar de ce vrei sa te complici cu amazon cand poti sa comanzi din Anglia prin RD, pretul e acelasi.
Am mai spus ca nu gasesti pe Amazon.co.uk editia limitata Modern Warfare 3 si oricum RobertDinu nu se ocupa cu precomenzi.
Merci mult Bodo pentru ca mi-ai explicat pe messenger tot ce vroiam sa stiu legat de tranzactia asta!![]()
Amazon.co.uk trimite in Romania ? Am vazut in primele pagini ca nu,dar ... s'a mai schimbat situatia ?![]()
Seller-ul Amazon trimite in Romania fara nicio problema, insa marea majoritate a celorlalti vanzatori nu trimit deloc in tara noastra.![]()
Transportul este gratuit (asta bineinteles unde este specificat) pentru UK. Costul de transport pentru Romania il poti vedea cand dai checkout chiar la ultimul pas inainte confirmarii definitiv al comenzii.
Salut, vedeti ca gasiti Street FIghter IV collectors edition pentru PS3 si xbox 360 la diverta in centru CLuj-Napoca la 30 lei pt PS3 si 27 lei pentru Xbox360. Chiar daca are alt pret afisat la casa atata mi-a cerut. Mai era o bucata pt PS3 ca 2 am luat eu
Incercati si la alte magazine diverta. CUm ziceam vedeti ca pretul afisat nu e cel real.
Inseamna ca la toate Diverta e asa. O sa incerc si eu astazi.
---------- Post added 15-09-2011 at 08:40 PM ----------
LE: Am fost la Diverta din Mall Vitan si AFI Cotroceni si nu am gasit.
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks