Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 381 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast
Results 2,881 to 2,900 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2881 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Dar nu uita, acea consola e NTSC.
    Stiam asta dar tinand cont ca sunt multe jocuri region-free sunt dispus sa-mi asum riscul ca o parte din jocuri sa nu-mi mai mearga. Oricum tinand cont ca mai am un 360 n-ar trebui sa fie un inconvenient asa mare.

2. #2882 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Stiam asta dar tinand cont ca sunt multe jocuri region-free sunt dispus sa-mi asum riscul ca o parte din jocuri sa nu-mi mai mearga. Oricum tinand cont ca mai am un 360 n-ar trebui sa fie un inconvenient asa mare.
    Dar nu s-au facut si limited edition-uri PAL? Banuiesc ca vrei sa cumper X360 MW3 LE?

3. #2883 SP
    Xbox 360 Modern Warfare 3 LE n-am gasit pe vreun site Amazon din Europa si nici pe eBay. Deci n-am alta alternativa decat sa-l cumpar de pe Amazon.com regiunea NTSC.

4. #2884 SP
    Member Aliosa's Avatar
    In UK e exclusiv Gamestation si Game Product - Xbox 360 320GB Call of Duty: Modern Warfare 3 Console
    Product - Xbox 360 320GB Call of Duty: Modern Warfare 3 Console.

In alta ordine de idei, codul ZAVSEP50 aduce o reducere de 5 lire pentru toate comenzile peste 50 de lire facute pe zavvi (valabil pana pe 30 septembrie).

Si oferta de 2 jocuri la 25 de lire a primit adaugiri : Sper ex. Dungeon Siege 3. http://www.zavvi.com/offers/2-for-25.list?pageNumber=2
    Iar pt cei inca interesati de jocuri PC, vad ca in aceasta oferta a aparut si Portal 2.

5. #2885 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Un cod de reducere pentru zavvi daca se poate .

Va multumesc .

6. #2886 SP
    Ieri am vorbit cu un reprezentant de la Amazon.com si mi-a spus ca vama trebuie se plateste din Import Fees Deposit chiar daca consola imi vine direct acasa prin curier si am selectat optiunea de a trimite comanda ca si un cadou cu pretul netiparit pe pachet.

7. #2887 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Dar de ce vrei sa te complici cu amazon cand poti sa comanzi din Anglia prin RD, pretul e acelasi.

8. #2888 SP
    Am mai spus ca nu gasesti pe Amazon.co.uk editia limitata Modern Warfare 3 si oricum RobertDinu nu se ocupa cu precomenzi.

9. #2889 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    La mine arata in continuare 0.00. Cam ciudat.

@ BoDoPSX : Si nu platesti nimic cu send as a gift ? (desi nici eu nu am avut probleme cu cele 2 comenzi de pana acum)
    nu mai trec valoarea si nu ai treaba daca iei ceva mai scump si va veni din Guernsey

@psypc2: atat timp cat tva-ul este bagat in comanda, DHL cand va suna iti va zice ca nu ai nimic de platit si asta este tot. peste taxa nu vei putea trece sub nicio forma

10. #2890 SP
    Taxa cum se calculeaza?

11. #2891 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    atat cat ai tva pe tara de destinatie. pt noi 24% din pret+shipp

12. #2892 SP
    Merci mult Bodo pentru ca mi-ai explicat pe messenger tot ce vroiam sa stiu legat de tranzactia asta!

13. #2893 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Amazon.co.uk trimite in Romania ? Am vazut in primele pagini ca nu,dar ... s'a mai schimbat situatia ?

14. #2894 SP
    Seller-ul Amazon trimite in Romania fara nicio problema, insa marea majoritate a celorlalti vanzatori nu trimit deloc in tara noastra.

15. #2895 SP
    Cam in cat timp ajunge..?

16. #2896 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    De obicei in 5 zile, uneori mai intarzie.

17. #2897 SP
    Si transportul ? Nu e Free Delivery,asa'i ?

18. #2898 SP
    Transportul este gratuit (asta bineinteles unde este specificat) pentru UK. Costul de transport pentru Romania il poti vedea cand dai checkout chiar la ultimul pas inainte confirmarii definitiv al comenzii.

19. #2899 SP
    Member Mythul's Avatar
    Salut, vedeti ca gasiti Street FIghter IV collectors edition pentru PS3 si xbox 360 la diverta in centru CLuj-Napoca la 30 lei pt PS3 si 27 lei pentru Xbox360. Chiar daca are alt pret afisat la casa atata mi-a cerut. Mai era o bucata pt PS3 ca 2 am luat eu

Incercati si la alte magazine diverta. CUm ziceam vedeti ca pretul afisat nu e cel real.
    Attached Images Attached Images bwnlk-gbgk-kgrhgookiwejllme-r-bkwzgtoflg-_35.jpg

20. #2900 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Inseamna ca la toate Diverta e asa. O sa incerc si eu astazi.

---------- Post added 15-09-2011 at 08:40 PM ----------

LE: Am fost la Diverta din Mall Vitan si AFI Cotroceni si nu am gasit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 381 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast