Aveti grija ca de cate ori incercati de atatea ori o sa va traga 1RON din cont![]()
Cel putin eu asa am patit cu shopto. Apare ca si tranzactie in asteptare si probabil banii se vor intoarce in cont in cateva zile
Aveti grija ca de cate ori incercati de atatea ori o sa va traga 1RON din cont![]()
Cel putin eu asa am patit cu shopto. Apare ca si tranzactie in asteptare si probabil banii se vor intoarce in cont in cateva zile
Pe prima pagina scrie ca pe ShopTo sunt probleme cu pre-orders, imi poate spune cineva daca zavvi are aceiasi problema?
Jocurile preorder facute la zavvi,the hut se pot plăti prin paypal?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Da, si iti recomand sa platesti numai prin PayPal de acum incolo ca sa-ti poti recupera banii inapoi mai rapid in cazul in care nu-ti ajunge o comanda.
si inca un aspect stupid:
daca am comandat de pe sendit.com pe numele meu, la adresa unde stau... insa pe buletin am o alta adresa... nu vor face cumva urat cei de la posta cand vreau sa ridic coletul?
trebuia completat cumva ceva in plus la inregistrarea pe sendit?![]()
Nu iti vor da pachetul la posta. Am patit si eu odata. M-am certat cu ei, dar nu am rezolvat nimic. Depinde totusi si peste cine dai. Tipa de la casieria postei mele e o ....![]()
salut! am dat o comanda la zavvi, dar am uitat sa pun sectorul .....in rest am adresa corecta...credeti ca va fi o problema? si inca ceva, imi zice ca o sa-mi vina comanda in 10-15 zile, poate sa vina mai devreme?
Nu cred sa fie vre-o problema doar pentru ca ai uitat sectorul si da, comanda poate sa vina mai repede. Mie mi-au venit 2 comenzi in 5 zile.
Pentru cei care nu isi pot crea cont la shopto.net, problema este la card si anume, trebuie activat 3D secure.
Nici eu nu cred ca or sa fie probleme din cauza sectorului lipsa. Dupa cate stiu eu, cel mai important e codul postal. Probabil ca in cel mult 5 zile lucratoare o sa-ti ajunga si comanda.
Am si eu o problema. Am dat pre-order pe zavvi la Fifa 12 pe 21 septembrie, iar pe 28 mi-au dat mail cum ca l-au trimis.
Suntem in 18 octombrie si inca nu mi-a ajuns jocul. Am mai patit si cu amazon.co.uk o faza de genul asta, le-am dat mail si mi-au trimis o alta comanda care a ajuns in 4 zile. Sa le dau mail astora de la zavvi sau sa mai astept?
Si normal ar trebui sa vina postasul cu comanda la usa, nu?
Jocul ţi-l lasă in cutia poştală,daca nu are loc iti lasa aviz,nu e obligat sa vina la usa decat in cazul in care luai jocul de la shopto si aveai optiunea "signed for" parca asa se numeşte,ceva gen scrisoarea recomandata. Ia legătura cu ei prin facebook,iti raspund ft repede asa. Bafta
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
as vrea sa fac si eu o comanda pt uncharted 3
de pe ce site mi-ati recomanda sa-l iau ca sa-l am in ziua lansarii?
sendit.com il trimit in avans cumva?
Bookmarks