Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 214 of 381 FirstFirst ... 114 164 204 212 213 214 215 216 224 264 314 ... LastLast
Results 4,261 to 4,280 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4261 SP
    Member eneea's Avatar
    Renegade pt binary domain cat ai platit posta...sincer 20 de euro e cam aberant

2. #4262 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Tocmai mi-a ajuns prima comanda de pe Zavvi.es: Binary Domain PAL UK PS3 | Zavvi.es

Jocul este complet in engleza (disc, coperta, manual), nefiind mentionat nicaieri ceva de limba spaniola. Pachetul a fost trimis din Warrington, Marea Britanie pe data de 12 septembrie. Plicul avea lipit pe el si un sticker de la posta din Ungaria, la fel cum se intampla si cu ultimele comenzi de la Zavvi.com.

Asadar, puteti cumpara cu incredere jocurile ce au in titlu PAL UK. Insa, din pacate, se pare ca au inceput si cei de la Zavvi.es sa mareasca pretul transportului, la fel ca siteul frate din Anglia; cel putin la unii din noi.
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Renegade pt binary domani cat ai platit posta...sincer 20 de euro e cam aberant
    1 euro a costa transportul, atat era cand l-am comandat acum 2 saptamani. Ieri transportul devenise 20 euro, acum daca incerc sa comand ceva este din nou 1 euro. Nu mai inteleg nimic.

3. #4263 SP
    Member snk2's Avatar
    Am incercat si eu azi sa comand ceva si imi apare 20.79 EUR la transport.Am testat cu un joc de 3DS, unul de PS3 si un Blu-Ray.De asemenea am testat cu 3 browsere diferite - Opera, Chrome si IE.

4. #4264 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Hm, mai incearca. Eu am avut ambele variante disponibile si cea cu 20.79E si cea cu 1E.
    Am inchis prima data si am refacut comanda....dar drumul pana la finalizare a fost diferit.

EDIT: De cate ori am reluat procesul tot varianta cu 1E am avuto.

5. #4265 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Am incercat si eu azi cu un joc ps3 pal uk + plata prin paypal - transport 1 euro.
    Firefox ca si browser.

6. #4266 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Emigram spre spanioli...incet, incet.

7. #4267 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Intradevar e ceva cu internet explorer. Am incercat si eu si pagina de checkout este diferita fata de ce imi apare in Chrome.
    am atasat print screen.

Mi-am creat adresa reala cu Internet Explorer si am ales la tara ROMANIA (nu Rumania) pentru ca asa aparea initial, dupa care am dat comanda, si spre final mi-a modificat din Romania in Rumania si evident mi-a pus 20Euro/item.
    Am renuntat si am intrat pe zavvi.es din Chrome si aceiasi comanda am incercat s-o finalizez, insa 1 euro/item

E ceva putred...dar atat timp cat putem comanda cu 1 euro e bine! asa ca incercati Chrome sau Firefox.
    Attached Images Attached Images zavii_es_chrome_verison.jpg zavii_es_ie_verison.jpg zavii_es_ie_verison_adresanoua.jpg

8. #4268 SP
    Member eneea's Avatar
    Confirm si eu, in firefox transporul e de 1 euro....hehehe... zavvi revine pt toti romanii...astept promotia de luni sa vad ce-mi cumpar

9. #4269 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

E zavvi.es din Spania, deci nu se aplica promotiile de la MegaMonday care sunt pt zavvi.com - cel din uk. Ideea e ca oricum e mai bine decat cu transport de 20 lire.

10. #4270 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    E zavvi.es din Spania, deci nu se aplica promotiile de la MegaMonday care sunt pt zavvi.com - cel din uk. Ideea e ca oricum e mai bine decat cu transport de 20 lire.
    Ba da, promotiile sunt aceleasi in ambele parti.

11. #4271 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ce vrea sa fie jocurile unde apare Essentials? Sunt DLC-ucrile incluse?

12. #4272 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Din cate stiu Essentials reprezinta o colectie must-have si nu cred ca are ceva in plus.La fel ca si Platinum.

Sent from my E15i using Tapatalk 2

13. #4273 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Platinum nu are nimic in plus. Asta in cazul ca nu e specificat explicit.

14. #4274 SP
    Ω Pira's Avatar
    jocurile essentials sunt cele care nu trebuie sa le ratezi cica. e o noua deviza a celor de la sony, inventata pt noul super slim si cei ce nu au avut un ps3 pana acum.
    8 PS3 Essentials you have to buy with your new Super Slim PS3

15. #4275 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

m.ar intrtesa sa.mi cumpar niste jocuri, dar nush ce? ce imi recomandati si mie, vreau ceva care sa ma tina in suspans:d

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

---------- Post added 26-09-2012 at 09:05 AM ----------

call of juarez BiB sau the carter?

16. #4276 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

Ghidul cumparatorului consolist

Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    m.ar intrtesa sa.mi cumpar niste jocuri, dar nush ce? ce imi recomandati si mie, vreau ceva care sa ma tina in suspans:d

---------- Post added 26-09-2012 at 09:05 AM ----------

call of juarez BiB sau the carter?

Cred ca ai optat pentru cele mai proaste variante. Bound In Blood nu neaparat,dar The Cartel e un fail sinistru.

Ai sute de posibilitati. Daca vrei suspans si horror totodata,iti recomand Dead Space 1 si 2. Mai sunt o gramada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. #4277 SP

nu prea imi plac cele horror...

18. #4278 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    nu prea imi plac cele horror...

Fallout goty, fallout new vegas ultimate edition, mass effect, assassins creed, red dead redemption, deus ex...

19. #4279 SP

Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Fallout goty, fallout new vegas ultimate edition, mass effect, assassins creed, red dead redemption, deus ex...
    multumesc.frumos, mai astept pareri, momentan sunt la munca si nu am timp sa ma uit la ele pe youtube

20. #4280 SP
    Member eneea's Avatar
    Silvian, mai bine spune-ne ce fel de jocuri preferi si-ti putem recomanda mai usor

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.