Renegade pt binary domain cat ai platit posta...sincer 20 de euro e cam aberant
Am incercat si eu azi sa comand ceva si imi apare 20.79 EUR la transport.Am testat cu un joc de 3DS, unul de PS3 si un Blu-Ray.De asemenea am testat cu 3 browsere diferite - Opera, Chrome si IE.
Hm, mai incearca. Eu am avut ambele variante disponibile si cea cu 20.79E si cea cu 1E.
Am inchis prima data si am refacut comanda....dar drumul pana la finalizare a fost diferit.
EDIT: De cate ori am reluat procesul tot varianta cu 1E am avuto.
Am incercat si eu azi cu un joc ps3 pal uk + plata prin paypal - transport 1 euro.
Firefox ca si browser.
Intradevar e ceva cu internet explorer. Am incercat si eu si pagina de checkout este diferita fata de ce imi apare in Chrome.
am atasat print screen.
Mi-am creat adresa reala cu Internet Explorer si am ales la tara ROMANIA (nu Rumania) pentru ca asa aparea initial, dupa care am dat comanda, si spre final mi-a modificat din Romania in Rumania si evident mi-a pus 20Euro/item.
Am renuntat si am intrat pe zavvi.es din Chrome si aceiasi comanda am incercat s-o finalizez, insa 1 euro/item
E ceva putred...dar atat timp cat putem comanda cu 1 euro e bine! asa ca incercati Chrome sau Firefox.
Confirm si eu, in firefox transporul e de 1 euro....hehehe... zavvi revine pt toti romanii...astept promotia de luni sa vad ce-mi cumpar![]()
E zavvi.es din Spania, deci nu se aplica promotiile de la MegaMonday care sunt pt zavvi.com - cel din uk. Ideea e ca oricum e mai bine decat cu transport de 20 lire.
Din cate stiu Essentials reprezinta o colectie must-have si nu cred ca are ceva in plus.La fel ca si Platinum.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
jocurile essentials sunt cele care nu trebuie sa le ratezi cica. e o noua deviza a celor de la sony, inventata pt noul super slim si cei ce nu au avut un ps3 pana acum.
8 PS3 Essentials you have to buy with your new Super Slim PS3
m.ar intrtesa sa.mi cumpar niste jocuri, dar nush ce? ce imi recomandati si mie, vreau ceva care sa ma tina in suspans:d
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
---------- Post added 26-09-2012 at 09:05 AM ----------
call of juarez BiB sau the carter?
nu prea imi plac cele horror...
Bookmarks