Si eu am avut problemele lui Razvan pe 6 si acum pe 6s+ se intampla acelasi lucru. N-am avut niciodata JB, nu are nicio legatura.
Si eu am avut problemele lui Razvan pe 6 si acum pe 6s+ se intampla acelasi lucru. N-am avut niciodata JB, nu are nicio legatura.
Dap, mi-am facut in urma cu o saptamana, cred.
Uuuu, Tudor. Ti-ai luat 6S+ si n-ai zis nimic ? Rusine...
Si acm back on topic, cum ai scapat de ele ?
Eu zic ca e de la jailbreak. Razvan, fa o incercare cum ti-am spus: restore fara backup si fara jailbreak. Eu zic ca va merge apoi. Mobile substrate de exemplu nu e prea bine definitivat pe iOS 9 si e ft posibil sa fie de acolo problema, sau alta aplicatie ce o folosesti prin jailbreak.
Nu am rezolvat problema. A inceput totul acum vreo 3-4 luni cu un 5S al unei cunostinte care se plangea de problemele lui Razvan. Apoi dupa update-ul la ios9 pe i6 am inceput si eu sa am aceasi problema. Nu m-a prea interesat ca stiam ca urmeaza upgrade-ul. Acum pe 6s+ problema a ramas. Jailbreak nu a existat pe niciunul dintre cele 3 telefoane mentionate de mine niciodata, toate au fost cumparate noi sigilate si etc, deci nu putea sa le faca nimeni nimic inainte. Pe 6s+ am dat set as new device, nu am folosit backup deloc.
Eu am conturi de gmail si yahoo, nu primesc pe niciunul. Am incercat sa le scot pe rand cate o saptamana sa vad daca e vreo diferenta.
Eu unul nu ma apuc de restore si set as new din nou, nu am timp si nervi de asa ceva, sa sincronizez iar cu itunes, etc. Asta e, nu e in stare sa imi traga mailuri si gata.
Am un prieten care are un IPhone 5s care nu se mai încarcă când telefonul este deschis. Dar închizi telefonul se încarcă. Știți ce ar putea avea?
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
micul_: incearca si cu un alt cablu/alimentator/port usb... De multe ori e suficient un singur pin dus, ca sa nu faca fata la alimentare in timp ce il si folosesti.
De cand am facut ultimul update la telefon, nu mai pot trimite mesaje de pe home screen, il scriu, dau send, insa nu se trimite. Ce magarie, stie cineva vreo solutie ?![]()
Aveti idee de ce nu mai vad lista de aplicatii care au folosit bateria ? Pe la ora 4 m-am uitat si am vazut pe aplicatii si acum nu mai apare nici dupa restart.
Cred ca e un bug al iOS9, si mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori.
Si-a revenit dupa urmatoarea incarcare completa.
La mine nu si-a revenit aseara, dupa incarcarea complete si nici dimineata. Si-a revenit abia pe la ora 10. Foarte dubios.
Folosiţi careva Civic Alert? Sunt tare curios dacă are efect şi îşi face "treaba"... Tocmai am instalat-o, voi reveni cu eventuale impresii. Cred că voi fi dezamăgit de utilitatea ei...
Recent am facut si eu update la iOS 9 pe iPhone 5-ul meu, dupa ce am stat mult timp pe iOS 7. Problema e ca bateria se descarca MULT mai repede decat pe 7. Aveti vreun sfat ce asi putea face pt a remedia aceasta problema?
Bookmarks