cheers!
as vrea sa-mi iau wheel-ul pt x360 si am cateva intrebari pt cei care il au:
cat de "urat" e force feedback-ul daca il tii pe picioare? is it playable sau e indicat sa-l montez?
pachetul include doar volanul sau are si pedale? presupun ca doar volanul...
thanks in advance.![]()
am si eu o intrebare legata de noua interfata xbox360. Aveti cumva idee daca xbox-urile fabricatie 2009 vin cu noua interfata deja instalata sau daca trebuie sa fac un software update pt noua interfata? exista posibilitatea de a downloada interfata si de a o instala fara a avea acces la xbox live? (via memory stick, dvd s.a.m.d)![]()
The Crusaders si Heroes au fost bune si peste N3. Parca era si putina strategie, nu doar button mashing. Chiar azi am jucat putin Crusaders ca merge cu compatibility.
Nu inteleg de ce unii au frica asta sa intre pe xbox live...
Am o mica nelamurire.Cand am jucat in concursul de gow2 aveam un gamertag Catzel3 de pe care am jucat aproximativ o luna.Dupa aceea perioada nu mai mi-a mers liveul cca 2-3 luni.Acum cand m-am uitat din curiozitate la lista de friends id-ul de pe care am jucat atunci imi arata ca si cum ar fi GOLD.Vreun bug?el normal trebuie sa expire..sa fie silver acum.
salut. doresc sa imi achizitionez un xbox...de curiozitate mai este undeva prin bucuresti la 650 RON? nu stau in bucuresti si nu vreau sa fac un drum degeaba.multumesc anticipat pentru raspuns.
Yellow,
Fresh meat here. Dupa o perioada in care am ars-o cu Sega (Mega Drive, Dreamcast) si Nintendo (multicele), am dat-o si putin pe la Microsoft just out of curiosity. Si Dumnezeu a zis ca e bine drept urmare mi-am daruit un XBOX 360.
Jocuri am, momentan, doar Dead Space, RE5, GOW2, bundle-ul fericirii cu Burnout, Time Shift.
PS: I am still a Nintendo fanboy above all else (in caz ca se simt tradati aia de pe aria Nintendo)
salut. doresc sa imi achizitionez un xbox...de curiozitate mai este undeva prin bucuresti la 650 RON? nu stau in bucuresti si nu vreau sa fac un drum degeaba.multumesc anticipat pentru raspuns.
cea mai ieftina versiune, din cate stiu eu, este arcade-ul care costa in jur de 850-860 ron in magazin.
salut tutor de pe forum, doresc si eu sa achizitionez un xbox360 si am cateva intrebari daca sunteti amabili sa imi raspundeti:
1. se merita sa il iau in rate pe o periada de 1 an? pt. ca nu prea imi permit sa il iau cu banii jos si nici rabdare nu am...Vreau sa stiu si daca ma v-ar tine pt. ca ar fi frustrant sa faci rate la un obiect si sa te tina mai putin decat perioada de creditare. (evident ca doresc jasper dar nici la astea nu se stie..)
2. am citit ca Forza Motorsport 3 va rula pe 2 dvd-uri, se poate instala de pe ambele si apoi juca de pe primul?...Again vreau sa stiu daca va fi o problema majora la aceasta consola cu aparitia acestor noi jocuri pe mai multe dvd-uri, pe mine nu m.ar deranja sa instalez jocul deoarece ii lungesc viata consolei din cate am inteles.
3. Voi cam cat va jucati pe aceasta consola? sunt probleme daca te joci mult pe ea? La mine la servici este un Falcon, de 1 luna sta 12 ore aprins incontinuu si nu mi se pare a fi fierbinte doar putin caldut la spate, dar mai mult sta in standby si din cand in cand mai e chinuit de cate un agent de paza cam 5-6 ore pe zi.
Cam atat am pentru voi intrebari![]()
Ca orice viitor posesor de Xbox am si eu cateva intrebari.
1. Care este diverenta dintre un Cont Live UK si unul Romania infara de cea cu 1 luna gratuita.
2. Asi putea plati cu un card Mastercard? Asi putea plati daca am cont pe UK sau voi avea probleme? (Xbox Live)
Bookmarks