US = ntsc sau region free. atat vor merge pe consola luata
Eu am cont pe USA (UK era lanaga USA si din greseala am selectat USA), dar nu pot schimba in UK doar " Russia, Poland, Brazil, Hungary, Greece, Czech Republic, South Africa, Colombia, and Chile".
Daca emigrez in Grecia/Russia, site-ul ramane in Engleza?
Cand dai "Sign In" se schimba automat in limba tarii care ai selectat. Dupa poti merge la Set Your Default Country or Region - Xbox.com insa daca intrii pe un link cu "https" revine la limba acelei tari.
Dar cand intri pe live, iti ramane tot limba engleza?
Sau iti solicita un download care schimba meniul in limba tarii la care ai ales sa migrezi ?
---------- Post added 25-12-2010 at 04:20 AM ----------
RE: E o intrebare banala.
Acum mi-am dat seama ca limba meniului/dashboard-ului ti-o alegi tu din console settings -> language and locale.
@vladythegamer : Trebuie sa faci cateva setari din xbox.
My Xbox -> System Settings -> Console Settings -> Display -> HDTV Settings -> Selectezi 1080p.
done!
Buna ... am o intrebare mi-am pus azi 3 luni de gold si imi apare " Biling Information " cu Adresa - Cod postal ... am pus din Ro nu mi-a mers imi poate spune cineva ce trebuie sa fac .. ms btw Craciun Fericit !![]()
![]()
Il legatura cu trick-ul de mai sus.
Am un prieten care a patit chestia asta. A gasit un video asemanator cu acesta - ma refer ca erau `aceeasi pasi` .. dar nu a dat rezultate.
aaa scuze am gresit nu "bluethoot" ci Wireless Stick....dar na multi destepti pe aici,sunteti singuru forumu in care toti va credeti prea destepti daca omu greseste imediat il luati in suturi si nu are rost sa mai zic ceva de ajutat.
razvanrazy te`a deranjat asa tare greseala mea ?imediat te-ai bagat tu desteptu lumi,oricum o sa il sterg contu ca nu se poate sa vb cu asa multi oameni cu testele iq asa ridicate.Sarbatori Fericite
Tocmai am terminat Gray Matter DEMO. Nota ZC- recomand.
Mi-a adus, �n permanență, aminte de seria Syberia![]()
Ieri(tocmai de Craciun) am avut o problema cu xbox-ul:nu mai citea nici un dvd!Toate dvd-urile sunt originale.Din fericire,dupa cateva restarturi si stergerea cd-ului(care era nou noutz) s-a reparat de la sine.Ce ar trebui sa fac ca sa nu se mai intample?
your console can connect to xbox live but your router or gateway isn't properly responding to icmp responses
se poate rezolva eroarea asta? Am router asus rx3041
Ai incercat pasii de aici?
Error: Your network does not have a sufficient MTU setting
salut imi puteti si mie spune mai multe date despre xbox 360 slim 4gb mai precis cand o sa apara metoda de modare
Bookmarks